Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim kızımda yoğun bakımda 70 gram vermişti doğduğunda çok normal yani

Bu kalca cikigi muayanesi ne zamam yapiliyor? Rutin her bebege yapilan bir sey sanirim. Bu yapilmasi gerekenleri size doktorunuz vs mi soyluyor siz mi arastirip yapiyorsunuz. ?
Aminn dualarin icin Allah razi olsun. Hepimiz icin amiin
Benim kızımda yoğun bakımda 70 gram vermişti doğduğunda çok normal yani
Ben de tahmin ettim ama yine de sormak istiyor insan ici rahat etmesi icin :)

Benim berrinim çok kusuyo kızlar sanırım reflüsü var iki haftalığız şuanda hemen hemen hergün bazen günde 2 3 sefer dolu dolu kusuyor 1 aylık olunca doktora götürmeyi düşünüyordum rutin kontrol için o zamanı beklemeli miyim yoksa hemen götürmeli miyim sizce netten de araştırdım biraz kesin bi tedavisi yok falan deniyor genelde 4 ayda geçiyormuş yine de endişelenmeli miyim bu konuda tecrübesi olan var mı?

Çok teşekkürler canım açıkçası ben normal doğuma cesaret edemiyorum korkum var çok fazla o yüzden spinal olacak gibi bu hafta belli olur diye tahmin ediyorum ama Dr sancı beklediği için henüz belli değil tarihim inşallah ben de kolay şekilde atlatirim

Merhaba hanımlar, uzun zamandır sıkı takip ediyorum..Doğum yapan tüm annelere evlatları ile sağlıklı uzun ömürler , Doğumu bekleyenlere de kolay sağlıklı doğumlar diliyorum.Ben de bu hafta doğum yapacağım kısmetse.. Acaba aranızda kilo problemi olup epidural sezaryen olan var mı?

Dogumdaki cocuk doktoru yazmisti defterimize hepsini. 5 gun ikinci topuk kani, kilo kontrolu ve isitme testi. 15. Gun biz minik dogdugumuz icin kilo takibi. 1. Ay hepatit 2.doz, kalca usg, gelisim kriterleri takibi ve kilo.

Bundan sonra 2.ayda gorusecegiz 3 tane asi var :/

Arkadaslarim benim de dogumum yarin olacak kismet olursa dualarinizi eksik etmeyin lutfen

Kolaylikla gecsin canim insallah. Saglikla gelsin minigin :)

Canim oglum refluydu erken ek giday basladik 4,5 ay gecmeyince. Oncesinde de bi ilac kullandik ama cok basarili bi sonuc almadik. En basit yontem basini yukseltmek yatrken ve emzirdikten sonra bi sure dik sekilde tutmak. Gaz cikarir gibi falan yani. Bas yukseltmek icin yatagini egimli hale getirmek gerekiyor. Bi tarafinin altina kalin kitap vs koyabilirsin.

Ogljmda aklima gelmeyen bisi de kusan bebekte alerjiyi dusunmek. Kardesimin bebeginin coklu gida alerjisi vardi ve o da kusiyordu. En buyuk suphelilee sut ve sut urunleri, kirmizi yiyecekler ve kuruyemisler oluyor genelde. Doktora gitmeden kalan vakitte bi diyet duznlemesi yapsan birseyler degisir mi acaba gozlemlemis olursun belki.

olbey ne mutlu sana atlattın kalça USG sini. darısı bizlerin başına çorap kısmını yazdım kenara teşekkürler sağlıkla kal

Saol canim hepinizinki sorunsuz gecsin insallah :)

Kızlar dun aksam 19.30 da kızımızı kucagimiza aldik. Allah her isteyene evlat nasip etsin.

Hayirli olsun. Saglikla anali babali buyutmek kismet olsun minik prensesi :)

Slm kızlar biz doğdu doğalı küvezdeyiz sadece 2 gün evine gelebildi neredeyse 2 aylık olacak
Nefes borusunda yumuşak bir yapı varmış et parçası gibi o sebeple nefes almakla güçlük çekiyormuş hırıltı ve göğüs cekilmesi vardı
Yarın operasyon olacak dua edin sorunsuz atlatayım

Arkadaşlar benim emzirme sonrası ile ilgili sorunum var. Emzirme bittikten sonra memem koltuk altım ve hatta kürek kemiğim sanki kopacakmış gibi ağrıyor. Uyku uyutmuyor. Sağ memeyi hiç vermek istemiyorum. Böyle bir sorunu olan var mı? Varsa ne yapıyorsunuz? Doktora gitmeli miyim?

Arkadaslarim benim de dogumum yarin olacak kismet olursa dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Benim bilgim yok canim gecmis olsun Allah sifa versin. Reflu yastiklari var bi tek onu biliyorum egimli.

Kızlar dun aksam 19.30 da kızımızı kucagimiza aldik. Allah her isteyene evlat nasip etsin.
Gozunuz aydin, hayirli olsun.
Saglikli mutlu huzurlu buyutun insallah

Allah yardimciniz olsun, insallah en kisa surede iyilesir bebeginiz.

sezeryan olan arkadaslaslar bebişin sesini kac dk sonra duydunuz ? toplam ameliyat idkişler vs ne kadar sürmüştü acababende sezweyan olucam ve korkuyorumm

Yani rahatsiz bir sekilde sandalye tepesinde yastik destegi fln olmadan emziriyorum ben mecburen, bebek yogun bakimda olduğu icin. Rahat edemedigim icin agrim oluyr sirtim fln cok agriyo ama dayanilmiycjak gibi degil. Esime masaj yaptiriyorum yatip dinlenince geciyor. Senin anlattigin daha farkli gibi bir dr a danis istersen. Emzirme pozisyonun rahat mi, sirtini kolunu vs destekliyor msn

sezeryan olan arkadaslaslar bebişin sesini kac dk sonra duydunuz ? toplam ameliyat idkişler vs ne kadar sürmüştü acababende sezweyan olucam ve korkuyorumm
Ben sezeryan olmadim ama bugun hastanede ameliyathanenin onunden gecerken sezeryana girmek uzere olan birini gordum, yakinlari soruyordu. Doktor 5-10 dk ya bebek cikar yaklasik 25 30 dk sonra da anne cikar dedi. Korkma hic sezeryanda genel veya epidural anestezi oluyor sonucta hic bir sey hissetmiyceksin. Cikinca bebisin seni bekliyor olacak onu dusun ♡♡♡

olbey yazdiklarini not ettim cok sagol.

H halsam canim normal dogum aslinda korkulcak bir sey degil. Sancilar tamamen korkularimiz dogumla ilgili daha once duyduklarimiz yuzunden korkutucu geliyor. Ben burda daha once de onermistim bir kitap ama denk gelmemissindir belki simdi dogumuna az kaldi ama azicik bile okusan bence normal doguma bakis acin degisebilir. Ben cok faydasini gordum. Kitabin ismi :

Hypnobirthing:mongan yontemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…