gogsum yumusacik oluyor..süt doldugunda sert oluyor birde sizlioEmzirdikten sonra göğüste sütün bittiğini nasıl anlıyorsunuz?
Ayy çok korkmuştum içimi rahattinInliyor, ciglik atiyo, bogulma taklidi yapiyor. Cok aksiyonluyuz canim biz de.. Hepsi de normal. Uykular derinlestikce bedenlerine daha hakim oldukca azalacak hepsi
Benim kızımda yoğun bakımda 70 gram vermişti doğduğunda çok normal yaniBen dun yzmayi unutmusum. Dun kalca usgsi yapildi elif berenin. Oglumda bizi odaya almamislardi bunda yanindaydik. Hastaneden hastaneye degisen bi prosedur sanirim.
Alt kismi soyunuk olmasi gerekiyor. Bez ustunde kaliyor ama onunu aciyorlar. Usumesin diye icten corap vs giydirmenizi oneririm hersey cikinca corap kalsin en azindan. Ortam biraz serince oluyor. Bebek hemsiresi ve ben govde ve bacaklarin hreketsiz kalmasini sagladik. Radyoloji uzmani iki bacaginda 3 kemiginin acisal yerlesimini olctu. Sonrasinda bacaklari tek tek karnina dogru bastirip usg ile izlem yapti. Hepsi toplamda 10 dakika kadar surdu.
Usg jelini isitilmis kullandiklari halde elif beren irkildi soguk olursa ondan hoslanmayabilirler. Bir de son kisimda bacagi bastirma hareketinde canlari aciyor sanirim ama kisa suruyor neyse ki.
Biz atlattik cok sukur herhangi bir sorun cikmadi. Darisi hepinizin tatli kuzularina
Canim gozun aydin saglikla buyutmek nasib olsun. Masallah boyu da kilosu da cok ideal :)
Canim yogun bakimda kalan bir bebek icin cok cok normal. Anne yaninda surekli emzirilen bebekler bile 10.gunde dogun kilosuna ulasmasi bekleniyor. Yarindan itibaren insallah hic ayrilmamacasina kavusun kuzunla. Tum ozlemleriniz nihayete ersin. Saglikla annesinin koynunda buyusun kilo alsin kuzucum. Allah esirgesin hepsini.
Bu kalca cikigi muayanesi ne zamam yapiliyor? Rutin her bebege yapilan bir sey sanirim. Bu yapilmasi gerekenleri size doktorunuz vs mi soyluyor siz mi arastirip yapiyorsunuz. ?Ben dun yzmayi unutmusum. Dun kalca usgsi yapildi elif berenin. Oglumda bizi odaya almamislardi bunda yanindaydik. Hastaneden hastaneye degisen bi prosedur sanirim.
Alt kismi soyunuk olmasi gerekiyor. Bez ustunde kaliyor ama onunu aciyorlar. Usumesin diye icten corap vs giydirmenizi oneririm hersey cikinca corap kalsin en azindan. Ortam biraz serince oluyor. Bebek hemsiresi ve ben govde ve bacaklarin hreketsiz kalmasini sagladik. Radyoloji uzmani iki bacaginda 3 kemiginin acisal yerlesimini olctu. Sonrasinda bacaklari tek tek karnina dogru bastirip usg ile izlem yapti. Hepsi toplamda 10 dakika kadar surdu.
Usg jelini isitilmis kullandiklari halde elif beren irkildi soguk olursa ondan hoslanmayabilirler. Bir de son kisimda bacagi bastirma hareketinde canlari aciyor sanirim ama kisa suruyor neyse ki.
Biz atlattik cok sukur herhangi bir sorun cikmadi. Darisi hepinizin tatli kuzularina
Canim gozun aydin saglikla buyutmek nasib olsun. Masallah boyu da kilosu da cok ideal :)
Canim yogun bakimda kalan bir bebek icin cok cok normal. Anne yaninda surekli emzirilen bebekler bile 10.gunde dogun kilosuna ulasmasi bekleniyor. Yarindan itibaren insallah hic ayrilmamacasina kavusun kuzunla. Tum ozlemleriniz nihayete ersin. Saglikla annesinin koynunda buyusun kilo alsin kuzucum. Allah esirgesin hepsini.
Ben de tahmin ettim ama yine de sormak istiyor insan ici rahat etmesi icin :)Benim kızımda yoğun bakımda 70 gram vermişti doğduğunda çok normal yani
Sağsalim kucağına al inşllh cnm. Sezeryanmı olackArkadaslarim benim de dogumum yarin olacak kismet olursa dualarinizi eksik etmeyin lutfen
maalesef biDe yok canim yarin yatis yada yine eve donus olacakbiz halaaa gebeyiz
banu86
kubbaa ..........26 eylül pazartesi
Karakedck
@Elfdenizz
C ceren151115
@ayselllllllllll
@dombulyanak
Y YAGMURTOPRAKK .......26 eylül pazartesi
@nino
@mystiquee
@daisy5 .......28 Eylül çarşamba
@11Hatice11
@sechill67
kızlaaaar var mı doğuran güncel bi haber.hadi bizde bebek bakım konularına atlyalım dimi yaaa
Çok teşekkürler canım açıkçası ben normal doğuma cesaret edemiyorum korkum var çok fazla o yüzden spinal olacak gibi bu hafta belli olur diye tahmin ediyorum ama Dr sancı beklediği için henüz belli değil tarihim inşallah ben de kolay şekilde atlatirimSpinal sezeryan kendi istegim cnm.Ben hicbir sikinti yasamadim cok sukur spinalle ilgili.Birazda anestezi doktoruyla alakali olan bise sanirim.Ayaklandim ama hareketlerim kisitli malesef.Dogum yaptiktan sonra oglumu hemen emzirdim ve biraz hirpalandim ben emzirdikce agrilarim siddetlendi ama cok sukur simdi daha iyiyim.Allaha binlerce kez sukurler olsun herseye degiyorlar.Oglumu gordukce agrilarim kalmiyor bile.Normal dogum sansiniz varsa deneyin derim.Benim oyle bir sansim olmadi o yuzden spinali tercih ettim.Saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza almaniz dilegiyle
Bu kalca cikigi muayanesi ne zamam yapiliyor? Rutin her bebege yapilan bir sey sanirim. Bu yapilmasi gerekenleri size doktorunuz vs mi soyluyor siz mi arastirip yapiyorsunuz. ?
Aminn dualarin icin Allah razi olsun. Hepimiz icin amiin
Ben de tahmin ettim ama yine de sormak istiyor insan ici rahat etmesi icin :)
Arkadaslarim benim de dogumum yarin olacak kismet olursa dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Benim berrinim çok kusuyo kızlar sanırım reflüsü var iki haftalığız şuanda hemen hemen hergün bazen günde 2 3 sefer dolu dolu kusuyor 1 aylık olunca doktora götürmeyi düşünüyordum rutin kontrol için o zamanı beklemeli miyim yoksa hemen götürmeli miyim sizce netten de araştırdım biraz kesin bi tedavisi yok falan deniyor genelde 4 ayda geçiyormuş yine de endişelenmeli miyim bu konuda tecrübesi olan var mı?
olbey ne mutlu sana atlattın kalça USG sini. darısı bizlerin başına çorap kısmını yazdım kenara teşekkürler sağlıkla kal
Kızlar dun aksam 19.30 da kızımızı kucagimiza aldik. Allah her isteyene evlat nasip etsin.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Arkadaslarim benim de dogumum yarin olacak kismet olursa dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Benim berrinim çok kusuyo kızlar sanırım reflüsü var iki haftalığız şuanda hemen hemen hergün bazen günde 2 3 sefer dolu dolu kusuyor 1 aylık olunca doktora götürmeyi düşünüyordum rutin kontrol için o zamanı beklemeli miyim yoksa hemen götürmeli miyim sizce netten de araştırdım biraz kesin bi tedavisi yok falan deniyor genelde 4 ayda geçiyormuş yine de endişelenmeli miyim bu konuda tecrübesi olan var mı?
Gozunuz aydin, hayirli olsun.Kızlar dun aksam 19.30 da kızımızı kucagimiza aldik. Allah her isteyene evlat nasip etsin.
Allah yardimciniz olsun, insallah en kisa surede iyilesir bebeginiz.Slm kızlar biz doğdu doğalı küvezdeyiz sadece 2 gün evine gelebildi neredeyse 2 aylık olacak
Nefes borusunda yumuşak bir yapı varmış et parçası gibi o sebeple nefes almakla güçlük çekiyormuş hırıltı ve göğüs cekilmesi vardı
Yarın operasyon olacak dua edin sorunsuz atlatayım
Yani rahatsiz bir sekilde sandalye tepesinde yastik destegi fln olmadan emziriyorum ben mecburen, bebek yogun bakimda olduğu icin. Rahat edemedigim icin agrim oluyr sirtim fln cok agriyo ama dayanilmiycjak gibi degil. Esime masaj yaptiriyorum yatip dinlenince geciyor. Senin anlattigin daha farkli gibi bir dr a danis istersen. Emzirme pozisyonun rahat mi, sirtini kolunu vs destekliyor msnArkadaşlar benim emzirme sonrası ile ilgili sorunum var. Emzirme bittikten sonra memem koltuk altım ve hatta kürek kemiğim sanki kopacakmış gibi ağrıyor. Uyku uyutmuyor. Sağ memeyi hiç vermek istemiyorum. Böyle bir sorunu olan var mı? Varsa ne yapıyorsunuz? Doktora gitmeli miyim?
Ben sezeryan olmadim ama bugun hastanede ameliyathanenin onunden gecerken sezeryana girmek uzere olan birini gordum, yakinlari soruyordu. Doktor 5-10 dk ya bebek cikar yaklasik 25 30 dk sonra da anne cikar dedi. Korkma hic sezeryanda genel veya epidural anestezi oluyor sonucta hic bir sey hissetmiyceksin. Cikinca bebisin seni bekliyor olacak onu dusun ♡♡♡sezeryan olan arkadaslaslar bebişin sesini kac dk sonra duydunuz ? toplam ameliyat idkişler vs ne kadar sürmüştü acababende sezweyan olucam ve korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?