Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kiz oraya bakmak nerden aklina geldi.
betuld
ahh ahh iste yine basladi takinti hallerim bi yerden bise okuyup ya da duyduktan sonra hep kendime uyariliyorum nedense[/QUOTE]
Bn de hamileyken dr gidip alakasiz bir soru sorarsam, internetten okudun di mi derdi :))

Saf zeytinyagi iyi gelir bnce

O butun bebeklerde olan bi refleks

Allah sifa versin inşallah , kendine de dikkat et bu surecte bebeginin iyilesmesi icin en buyuk destekcin sutun olcak, moralini bozup sutunu azaltma.

Allah şifa versin canım senin için zaman su gibi gecer inşallah moralini yüksek tut sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun dualarim sizinle

Birkaç kere hemen emzirme sonrasında sağdım. İnan ki neredeyse bomboştu, hatta ilk birkaç dakikadan sonra göğüs uçlarım acımaya başladı. Göğüslerimin boş olmasından da anlıyorum zaten. 20-25 dk da iki memeyi de halletmiş oluyor. Ben aralarda artık sağayım da takviye olarak mama yerine veririm diye biraz geçe bırakıyorum. Sütün miktarını geçtim kalitesini artırmak için deli gibi uğraşıyorum. Bu anne sütçü paranoya annelere döndüm ama malesef mama da evimizin olmazsa olmazı oldu. Hep sağlıkla büyüdüklerini görelim de bunlar da unutulur herhalde.

Acil şifalar diliyorum arkadaşım. Umarım bir an önce o sağlığına, sen de mis kokusuna kavuşursun canım.

Tomris bu isin psikolojik oldugunu soyluyo hep. Sutum var dersen olur endise duyrsan azalir gibi yani. Onemli olan saglikla buyumesi. Biz biraz ego yapiyoruz belki benden aldi benden buyudu falan gibi. Evet o tatmin guzel bisi ama sonucta kendime bakinca oglum beni emdigi 4,5 ay suresince kilo alimi hic iyi olmadi reflu sebebiyle icip icip kusardi. Erkenden ekgidaya gecmek zorunda kaldik kati birseyler midesinde kalsin diye. Ve biz o takviyesiz donem nedeniyle belki hala 25 percentilde gidiyoruz.

Cok sukur senden gelen sutu de aliyor karni da doyuyor gelisimi de guzel. %100 mu degil mi dusunmemek lazim belki hersey yolundayken. Kendini baski altinda tutarsan daha zor oluyor bu isler. Sakin kafa iyidir.

Bende aynı senin gibiyim heryerini inceliyorum ne olsa hemen netten araştırıyorum. . Evet benim bebegim de çok sıçrıyor ve korkarak uyanıyor
Ayy nolcak bu halimiz.. Uyansa aglasa biseyden korktu derim ama uyanmio da sicriyo daliyo sicriyo ikiniyo daliyo..Pazartesi goturcem nörolojiye Dr ne derse yazarim canim
DidemGullu canım günde kaç defa oluyor sıçramaları ve ne kadar sürüyor. elleri ayakları tüm vücudumu yoksa belli bir bölge mi ? benim bebeğim de de var ondan sordum. sağlıkla kall
Geceleri çoğalıyor canim 40 saniyede bir oldugu okuyo ellerini açıp birden yumuyo bazen de ayakları birden kendine doğru cekip birakiyo gozleri acikken göz dalmasi olup olmadigini kontrol et dedi bi tanidik dr baktim dalma arada sirada oluyo o yizden korktum dr a goturcem pazartesi burdan haber veririm canim gelişmeleri

DidemGullu canım günde kaç defa oluyor sıçramaları ve ne kadar sürüyor. elleri ayakları tüm vücudumu yoksa belli bir bölge mi ? benim bebeğim de de var ondan sordum. sağlıkla kall
cnm sicrama dediginiz moro refleksi mi...ellerini iki yana acip sicramasi mi..eger oyleyse gayet normal..internetten bak istersen bebek reflekslerini..mesela ayak tabanina dokundugunda ayak parmaklarini ice kivirmasi ..avucuna dokundugunda elllerini kapatmasi..elini yanagina koydugunda o yana dogru agzini acmasi arama refleksi falan

tubisimben canim cok gecmids olsun hic merak etme benim arkadasimin kizinda da oldu ve hatta onun sütü de cok azdı mama aliyodu bebek kabiz oldu cok zorlanır diye düşünüyoduk ama o bile normal atlattı sen merak etme evvel Allah atlatacaksiniz sag salim dualarimiz sizinle

Canim Allah tez vakittte sifa versin rabbim insallah o minik kuzuyu ameliyatsiz sifa kaynaginda sifalandirsin
Bende aynı senin gibiyim heryerini inceliyorum ne olsa hemen netten araştırıyorum. . Evet benim bebegim de çok sıçrıyor ve korkarak uyanıyor
Moro refleksi olabilir bebegi sarip sarmalayip uyutun demelerinin sebebi bu sicramalar

Internete bebeklerde sicrama yazinca cani sagolsun direk epilepsi cikiyo Allah korusun.. çok sık oldugu icin endise ettim canim 1 dakika icinde 2 kez de sicradigi oluyo normal gelmedi bana pek

cnm hic dinleniyor musun peki..inan yarim saatte olsa uyuman cok iyi geliyor gogusler süt doluyor...ben hic süt sagmadim kac cc ictigini de bilmiyorum ama artik memede az kaliyor hemen uyuyor bende doymadigini sutun azaldigini dusunmustum az emdigi icin ama masallh kaka ve cisli bez sayisi iyi olunca anladim yettigini..mama takviyesini biraz azalt olmazsa eger cok aglarsa doymadigini anlarsan devam edersin..

Internete bebeklerde sicrama yazinca cani sagolsun direk epilepsi cikiyo Allah korusun.. çok sık oldugu icin endise ettim canim 1 dakika icinde 2 kez de sicradigi oluyo normal gelmedi bana pek
yarim kundak yap belki rahatlatir azalir sicramalari..evet internert oyle malesef direk insanlari paranoyak yapiyor..icin rahat etsin diye bir git doktora

yarim kundak yap belki rahatlatir azalir sicramalari..evet internert oyle malesef direk insanlari paranoyak yapiyor..icin rahat etsin diye bir git doktora
Kundak işe yarayabilir dedigin gibi canim teşekkür ederim bi dr a gösterim yoksa lohusalikta deliren kadin diye haberlere çıkcam

ubo benim doktorum benim internete girmemi bile yasaklamistihele ilk kizimda bingildaga fena takmistim artik bingildakla ilgili herseyi bilir olmustum
Bende diyorum kitap yazarım artık her konuyu İnternet'e araştırıp öğrendim bide benim bebegim erken doğdu kuvezdeydi yattı fazlasıyla hassas oldum artık hamileyken de doktora 5 parmağı var mı 2 eli var mı diyesorular soruyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…