cok tesekkur ederiz teyzesi, butun bebisler icin ayni dileklerini paylasiyorum bende. bu arada yazamiyorum artik ama mesajlari takip etmeye calisiyorum, Selim Tuna'ya masallah, boncuk gozlu, yuzu gibi guzel omru olsun hep gulsun.Canım maşallah sizehoşgeldi Çınar bebek gözünüz aydın olsun, tebrik ediyorum, Rabbim hayırlı evlat etsin, ömrü bahtı güzel olsun kuzunun.
Aslinda gazını cikartiriyorum ama bazen uykusu bolunmesin diye anladığında çıkartıp tekrar emziriyorum canım uyarın için teşekkürler birde dediğin gibi deneyeyimDediğin gibiyse gaz sorunu var bence bebeğin emerken uyuyakalıyor uyanmasın diye gazını çıkarmıyosan sık uyanması ona bağlı olabilir
Geçen sene 27 haftalık erken doğum yapmış 1 hafta deli gibi süt sağmis haftanın sonunda göğsünden taşan sutlerle kucağı boş kalmış bir anneyim ben. Bu hamileliğim boyunca dinlendim ağzımdan dua eksik olmadı. Suan onunla aynı evde yanımda sağlıklı olması hayal gibiydi bana ama Rabbim lutfetti ağzımdan sukur eksik olmuyor yüzüne her baktığımda bebeğimin. Yani ben bencillik yada şımarıklık yapmıyorum yanlış anlamayin lütfen. Herkes içinde dua ederim hep Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlatla sağlıkla kimseyi sinamasin içlerinden beni de. Kimse üzerime pek gelmiyor tabi diğer doğumumdaki sutumle bu kiyaslaniyor arada ama ben bebegime yetememekten korkuyorum. Çok sukur sutum var çok sukur bebeğim kabul ediyor tabiki gerekiyorsa mama takviyesi alabiliriz ama ruh halim sanki buna hazır değil ve buradaki arkadaşlar bana belki bir iki birşey söyler de rahatlarim diye yazdım. İnşaallah sizde sağlıkla kavusursunuz bebeginize.Ben doğum yapmadim sizi anlıyorum dersem yanlis cumle kurmuş olurum herhalde ama lütfen izleyin kendinizi. En olumlusuna bakmaya çalışın
Binlerce bebeği olmayan insan var
Sonra olup sorun yaşayan var
Sonra hiç emziremeyen hep mama veren var
Rabbim size lutfetti verdi yanibasinizda
Cennet kokusuna odaklanmaya çalışın
İster istemez etkileniyoruz
Etrafımızda size devamlı sutunuzu soran
Yada suçlar tarzda konuşan insanlar mı mevcut acaba ondan oluyor olabilir mi?
Allah yardımcın olsun canım. Zor bir durum gerçekten. Hep aynı devm etmez endişelenme, eninde sonunda eşin normale döner. O zaman annenle de araları düzelecektir.Aglamamaya çalışıyorum canim bebegim için. Aralarini bulmaya çalışsam da herkes kendini hakli buluyor beni ortada birakiyorlar. Duzelmeleri baya bi zaman alicak anlaşılan arada da olan bana olacakeşim bebegi korumaya geçti kimseye gostermek vermek istemiyor üç yıl sonra üç düşükten sonra oldu bebeğim. Baya değişti eşim bütün dünyasi o oldu iyi mi kötü mü anlamadım
Geçmiş olsun canım, biran önce sağlığınıza kavuşup evinize gidersiniz inş. Bu enfeksiyonun geç doğmasıyla alakası yok değil mi?Yarin bir cok dogum var sanirim. Allah hepinize bebeklerinizi saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.
Biz hala hastanedeyiz. Yenidogan yogun bakiminda. Crp si yuksek cikti. Antibiyotik tedavisi. Bizde hastanede kaliyoruz hala her 3 saatte bir emzirebilmek icin..
Benim planli ama bence ac demesinin sebebi eger acil bisey olup sezeryana alirlarsa diyedirYarın doğum yapacak arkadaşlar herkesin planlı sezeryan mi?...aç mi gideceksiniz sabah. Dr. Bana sabah erkenden aç gel ultrason ve nst sonucuna göre suni sancı ile dogumu başlatalim dedi. Acaba sezeryan mi düşünüyor normal doğumda aç olmak gerekir mi? Bu gece nasil geçer bilmiyorum herşey belirsizlikle dolu
Sanki 100 bilinmeyenli denklem. Dr. Net konuşmuyor herşey çok belirsiz. Ben açlığa dayanamam gece gece kallavi bir sofra kurdum ve karnimi birguzel doyurdum. Herşey olacağına varır bekleyip göreceğiz. Tedavilerle gelmeyen bebe kafasına esti ve bi anda kendiliğinden geldi. Normal bir doğum beklemiyorum beyefendinin kafasına nasıl eserse öyle olsun. Buna da şükür.Benim planli ama bence ac demesinin sebebi eger acil bisey olup sezeryana alirlarsa diyedir
Ameliyata ac almalarinin sebebi eger genel anestezi olursan (belki diger anesteziler icinde gecerlidir) dogum esnasinda kusup soluk boruna kacmamasi icin
Normal doğm olsada birşy yemeye izin vermiyorlar cnm.Sanki 100 bilinmeyenli denklem. Dr. Net konuşmuyor herşey çok belirsiz. Ben açlığa dayanamam gece gece kallavi bir sofra kurdum ve karnimi birguzel doyurdum. Herşey olacağına varır bekleyip göreceğiz. Tedavilerle gelmeyen bebe kafasına esti ve bi anda kendiliğinden geldi. Normal bir doğum beklemiyorum beyefendinin kafasına nasıl eserse öyle olsun. Buna da şükür.
Ben de rahatlamaniz için yazdım zatenGeçen sene 27 haftalık erken doğum yapmış 1 hafta deli gibi süt sağmis haftanın sonunda göğsünden taşan sutlerle kucağı boş kalmış bir anneyim ben. Bu hamileliğim boyunca dinlendim ağzımdan dua eksik olmadı. Suan onunla aynı evde yanımda sağlıklı olması hayal gibiydi bana ama Rabbim lutfetti ağzımdan sukur eksik olmuyor yüzüne her baktığımda bebeğimin. Yani ben bencillik yada şımarıklık yapmıyorum yanlış anlamayin lütfen. Herkes içinde dua ederim hep Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlatla sağlıkla kimseyi sinamasin içlerinden beni de. Kimse üzerime pek gelmiyor tabi diğer doğumumdaki sutumle bu kiyaslaniyor arada ama ben bebegime yetememekten korkuyorum. Çok sukur sutum var çok sukur bebeğim kabul ediyor tabiki gerekiyorsa mama takviyesi alabiliriz ama ruh halim sanki buna hazır değil ve buradaki arkadaşlar bana belki bir iki birşey söyler de rahatlarim diye yazdım. İnşaallah sizde sağlıkla kavusursunuz bebeginize.
Yok sanirim yani enfeksiyonun neden kaynskli oldugu konusunda dr lar zaten bir sey diyemiyorlar. Belki amniyo sivisindan yutmus olabilir, dogdugunda emmedi kustu. Dolayisiyla bağışıklığı gucsuz dustu belki de.. ama bebekler 38.haftada da yutabiliyorlar o sıvıyıGeçmiş olsun canım, biran önce sağlığınıza kavuşup evinize gidersiniz inş. Bu enfeksiyonun geç doğmasıyla alakası yok değil mi?
Ben normal dogum yaptim cok da actim oyle denk geldi. Hic bir sey yememe izin vermediler.Yarın doğum yapacak arkadaşlar herkesin planlı sezeryan mi?...aç mi gideceksiniz sabah. Dr. Bana sabah erkenden aç gel ultrason ve nst sonucuna göre suni sancı ile dogumu başlatalim dedi. Acaba sezeryan mi düşünüyor normal doğumda aç olmak gerekir mi? Bu gece nasil geçer bilmiyorum herşey belirsizlikle dolu
dogum yapacak arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun ben beklemelerdeyim.. ancak alt taraf kemiklerim okadar çok agriyorki bu saatte uykuda dönerken uyandım.. benim gibi o bölgede ağrısı açısı olan varmiki☺o zaman bi güncel gelsin,..
@banu86
fatihpepe .....YARINN
@tubisimben....YARINN
@11Hatice11....YARINN
@kubbaa..........26 eylül pazartesi
d_d_m ....YARINNN
Karakedck
MERiN_ ...BELKİ YARINN,belki yarndan yakınnn
@nigzess
@Elfdenizz
@ceren151115
A ayselllllllllll
@dolunaysu ......YARINN
@dombulyanak
@YAGMURTOPRAKK.......26 eylül pazartesi
@nino
@mystiquee
@daisy5 .......28 Eylül çarşamba
@zaran..........30 eylül cuma
@sechill67
sonnnnn 9 gün kızlar grubu hangimiz kapatıcaz bakalm,yarın nüfusumuz epeyce azalıyo.Listeden süpriz doğum yapan var mı acaba?
Ben de propess ile doğum yaptım. Normal yemek getirdiler bana. Öğle yemeğini yedim, 5 gibi suyum geldi. Onunla birlikte çok şiddetli sancı olunca çıkardım ne var ne yoksa midede. Sonra bir de akşam yemeği getirdiler, onu yiyemedim tabi:) doğumdan sonra saldırdım ama:)Yarın doğum yapacak arkadaşlar herkesin planlı sezeryan mi?...aç mi gideceksiniz sabah. Dr. Bana sabah erkenden aç gel ultrason ve nst sonucuna göre suni sancı ile dogumu başlatalim dedi. Acaba sezeryan mi düşünüyor normal doğumda aç olmak gerekir mi? Bu gece nasil geçer bilmiyorum herşey belirsizlikle dolu
Ben 20 eylülde yaptım doğum canım çok şükür :)o zaman bi güncel gelsin,..
@banu86
fatihpepe .....YARINN
@tubisimben....YARINN
@11Hatice11....YARINN
@kubbaa..........26 eylül pazartesi
d_d_m ....YARINNN
Karakedck
MERiN_ ...BELKİ YARINN,belki yarndan yakınnn
@nigzess
@Elfdenizz
@ceren151115
A ayselllllllllll
@dolunaysu ......YARINN
@dombulyanak
@YAGMURTOPRAKK.......26 eylül pazartesi
@nino
@mystiquee
@daisy5 .......28 Eylül çarşamba
@zaran..........30 eylül cuma
@sechill67
sonnnnn 9 gün kızlar grubu hangimiz kapatıcaz bakalm,yarın nüfusumuz epeyce azalıyo.Listeden süpriz doğum yapan var mı acaba?
Afiyet bal seker olsun :)))Sanki 100 bilinmeyenli denklem. Dr. Net konuşmuyor herşey çok belirsiz. Ben açlığa dayanamam gece gece kallavi bir sofra kurdum ve karnimi birguzel doyurdum. Herşey olacağına varır bekleyip göreceğiz. Tedavilerle gelmeyen bebe kafasına esti ve bi anda kendiliğinden geldi. Normal bir doğum beklemiyorum beyefendinin kafasına nasıl eserse öyle olsun. Buna da şükür.
Butun bu duygusalligin lahusaliktan yeni bir duzene alismaya calismaktan lutfen bukadar uzme kendiniKızlar selam sürekli ağlama modundayim. Nasılsın deseler hüngür hüngür aglayacagim zor tutuyorum kendimi. Çok sukur herşey yolunda. Bebeğim yanımda ve sağlıklı ama ne bilim. Bir de canimi süt olayı sıkıyor. Ben doğum yapali 14 gün oldu hala öyle aman aman sutum yok. Hiç göğsümden süt akmadi dışarı dusunun. Hiç ped kullanmama gerek kalmadı. Sanki bebeğim doymuyormus gibi hissediyorum dün akşam mama verdim ilk defa ama ağlayarak ben böyle hayal etmemiştim sadece emzirecektim şimdi niye böyle yapıyorum diye yetersiz hissettim kendimi çok karmakarisigim üzgünüm psikolojimi duzeltemiyorum bir turlu
Cnm nasıl hissediyorsn kendini artık dakikalar kaldı:) keşke hurma yanında görürsugn dm enerji verirdi hem tok tutardı bir kaç tane hemşirdn gizli atarsn ağzınaButun bu duygusalligin lahusaliktan yeni bir duzene alismaya calismaktan lutfen bukadar uzme kendini
1.si sutun hergecengun,yavrunun ihtiyaci arttikca artacak ve emin ol gercekten artacak ama biraz sabir Rabbim herseyi cok guzel yaratmis ihtiyactan fazlasini uretip yavrularin rizkini ziyan etmiyor vucudumuz
bi yerde dinlemistim en zengin ve en fakir kadinin (beslenme sartlari cok farkli iki insanin)bile sutleri ayni kalitede diye
2.mama vermek suc degil..ogluma sadece annesutu verdim 6ay,simdi diyorum keske cokagladiginda mama verseydim aglatmasaydim okadar diye(oyle boyle 17ay emzirdim)
Ama sonra sut kanallarimda olusan rahatsizlik nedeni ile sag gogusumdeki cogu sut kanalini aldilar ve kizim icin cantaya koydugum en buyuk ihtiyaclardan biri mama oldu
sende lutfen mama vermen gerekiyorsada ver ama sutunun hergecen gun artacaginida aklindan cikarma
bulgur,sogan kuru dut kompostosu,yesillik,veee baslica icecegimiz :) suyu unutma
saglikla kal kendinide yavrunuda gereksiz uzme olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?