Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Dediğin gibiyse gaz sorunu var bence bebeğin emerken uyuyakalıyor uyanmasın diye gazını çıkarmıyosan sık uyanması ona bağlı olabilir

o zaman bi güncel gelsin,..

banu86
fatihpepe .....YARINN
tubisimben ....YARINN
1 11Hatice11 ....YARINN
kubbaa ..........26 eylül pazartesi
d_d_m ....YARINNN
Karakedck
MERiN_ ...BELKİ YARINN,belki yarndan yakınnn
nigzess
Elfdenizz
C ceren151115
A ayselllllllllll
D dolunaysu ......YARINN
dombulyanak
Y YAGMURTOPRAKK .......26 eylül pazartesi
nino
M mystiquee
daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran ..........30 eylül cuma
S sechill67

sonnnnn 9 gün kızlar grubu hangimiz kapatıcaz bakalm,yarın nüfusumuz epeyce azalıyo.Listeden süpriz doğum yapan var mı acaba?

canım hepsini çıkar diyorlar. bende hızma kulakta 7 küpe tek tek kontrol ettiler bulaşık deterjanıyla ovarak çıkar zeytinyağı da dene

tesekkur ederim insallah hersey kolay olur
oglum ilk gun cok heycanliydi ben ondan heycanli )sukurler olsun guzel gecti
yarin eylul bebeklerinl topiginin yogun gunu insallah hepmiz saglikla kavusuruz yavrularimiza

Ayy canm yaa çok merak içindeyim bende ultrasonda görüyırduk ama şimdi tam olarak göreceğiz ve benim hamiş son zamanlarım inşallah yarın doğum sonrası güzel haberlerle döneceğim size, sende kendine dikkat et öpüyorum ikinizi de

canım hepsini çıkar diyorlar. bende hızma kulakta 7 küpe tek tek kontrol ettiler bulaşık deterjanıyla ovarak çıkar zeytinyağı da dene
Teşekkürler canm ben olmadı zeytinyağını da deneyeyim, hiç bu kısmı düşünmemiştim bilseydim ellerim bu kadar şişmeden çıkarırdım

tesekkur ederim insallah hersey kolay olur
oglum ilk gun cok heycanliydi ben ondan heycanli )sukurler olsun guzel gecti
yarin eylul bebeklerinl topiginin yogun gunu insallah hepmiz saglikla kavusuruz yavrularimiza
Evet yarın baya kişiyiz bebişini kucaklayacak, yarın ki arkadaşlardan güzel haberlerini bekliyor olacağım

Liste benle kapanıyor sanırım

Aglamamaya çalışıyorum canim bebegim için. Aralarini bulmaya çalışsam da herkes kendini hakli buluyor beni ortada birakiyorlar. Duzelmeleri baya bi zaman alicak anlaşılan arada da olan bana olacak eşim bebegi korumaya geçti kimseye gostermek vermek istemiyor üç yıl sonra üç düşükten sonra oldu bebeğim. Baya değişti eşim bütün dünyasi o oldu iyi mi kötü mü anlamadım

Çok güldüm inşallah yarından yakındır

Ay hiç yapmıyorum ben ya. Bana boşalmazsa sağın demişlerdi. Ondan mı azaldı acaba sütüm

Ayy çok heyecanlı:) iyi yapmışsın özel oda işini halletmekle. Eşin girebiliyor odana değil mi?

Eşin belki şimdilik öyledir sonradan eski haline döner tabiki bebeğini koruması ilgilenmesi çok güzel ama herşeyin fazlası bazen sevilmiyorum, inşallah en kısa zamanda aradaki sorunlar da çözülür canm, sen kendine ve bebeğine dikkat et

Canim yaaa senin de durumun ayri gergin su an. Allah yardimcin olsun. En hayirlisi nasilsa o sekilde saglikla gelsin canim. Hayirli haberlerle gel insallah

Elif beren 25 gunlukken oglum okula basladi. 85cc birakmistim 70cc icmis. Su an ogun miktari o kadar diye dusunuyorum yani.

Sen emzirip ustune sagdigini vereceksen ne kadar sagarsan teklif et bazi bebekler doydugunu bilir kafa cevirirler. Oglum bilmezdi ne verirsem icmeye calisir sonra kusardi :) sansina hangisi denk geldi bilmiyorum ama bebek seni yonlendirmezse kusup kusmamasina gore miktar belirleyebilirsin.

Teşekkürler canm ben olmadı zeytinyağını da deneyeyim, hiç bu kısmı düşünmemiştim bilseydim ellerim bu kadar şişmeden çıkarırdım
ben 34 e kadar hava atıyordum bende şişme olmadı diye. bi sabah kalktım msj yazarken farkettim parmaklar ım şişmiş. ki parmaklar ım incecik ve uzundur yüzük Numaram 9 düşün. ve yarım saat çıkarmaya uğraştım en son zeytinyağı ile çıkardım. umarım başarırsın

Evet yarın baya kişiyiz bebişini kucaklayacak, yarın ki arkadaşlardan güzel haberlerini bekliyor olacağım

Yarin sabah doguma girecem arkadaslar,dualarinizi bekliyoruz oglumla.Yarin doguma girecek arkadaslarida Allahim bir sancida kurtarsin.

Yarin dogum yapacak tum arkadaslar allah kolaylik versin saglikla gelsin bebisleriniz kucaklariniza.

Kalan arkadaslarimizdan da hayirli zamanda guzel haberler bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…