- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Dediğin gibiyse gaz sorunu var bence bebeğin emerken uyuyakalıyor uyanmasın diye gazını çıkarmıyosan sık uyanması ona bağlı olabilirOkurum canım. Ya aslında her bezinde hemen hemen az da olsa kakasi var. 12 gün kontrole gittim 3400 doğmuştu 3600 olmuş Dr tebrik etti devam dedi ama bazen çok sık uyaniyor emzirdigim halde özellikle geceleri dün mamadan sonra yine emzirdim memede uyuyor çok sukur ki en azından az da olsa emzirebildim. Daha az ve sureleri uzun uyudu. Ondan yetmediğini dusunuyorum yoksa deli gibi istiyorum sadece anne sütüyle beslemeyi. İnşaallah yapabilirim.
canım hepsini çıkar diyorlar. bende hızma kulakta 7 küpeSezeryanla doğum yapan arkadaşlarım size bir sorum var doğuma girerken alyasınıza kadar çıkarttınız mı? Benim alyansım hala parmağımda ama artık ne parmağımı sıkıyor ne de parmağımdan çıkıyor, onun için böyle kaldı şimdi takıların çıkması gerekiyor deniyor çıkmazsa ne olacak?
tesekkur ederim insallah hersey kolay olurCanım benim inşallah çok kolay bir doğum olur, sen aslında daha şanslısın deneyimli bir annesin, dengeyide kuracağına eminimzaman gerçekten çabucak geçti kollarımız bebişlerle doluyor artık, bu arada sormayı unuttum oğlunun ilk okul günü nasıl geçti?
Ayy canm yaa çok merak içindeyim bendeGece o denli yorulunca gündüz uyuyabildim canım, yoksa hiç uyuyamazdım, mis gibi oluyorlar tubiş, uyurken de çok özlüyor insan, sen de yarın kavuşuyorsun inşallah canım, bambaşka bir şeyhumana sütümü çok atttırdı gibi hissediyorum, ondan bırakasım yok ama sanırım o etkiliyor, başım sürekli bana fazla geliyor, evde kayınvalidem ve annnem var, yalnız değilim tatlım, öpüyorum seni, yarın güzel haberlerini bekliyorum
Teşekkürler canm ben olmadı zeytinyağını da deneyeyim, hiç bu kısmı düşünmemiştim bilseydim ellerim bu kadar şişmeden çıkarırdımcanım hepsini çıkar diyorlar. bende hızma kulakta 7 küpetek tek kontrol ettiler bulaşık deterjanıyla ovarak çıkar zeytinyağı da dene
Evet yarın baya kişiyiz bebişini kucaklayacak, yarın ki arkadaşlardan güzel haberlerini bekliyor olacağımtesekkur ederim insallah hersey kolay olur
oglum ilk gun cok heycanliydi ben ondan heycanli)sukurler olsun guzel gecti
yarin eylul bebeklerinl topiginin yogun gunu insallah hepmiz saglikla kavusuruz yavrularimiza
Liste benle kapanıyor sanırımo zaman bi güncel gelsin,..
banu86
fatihpepe .....YARINN
tubisimben ....YARINN
1 11Hatice11 ....YARINN
kubbaa ..........26 eylül pazartesi
d_d_m ....YARINNN
Karakedck
MERiN_ ...BELKİ YARINN,belki yarndan yakınnn
nigzess
Elfdenizz
C ceren151115
A ayselllllllllll
D dolunaysu ......YARINN
dombulyanak
Y YAGMURTOPRAKK .......26 eylül pazartesi
nino
M mystiquee
daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran ..........30 eylül cuma
S sechill67
sonnnnn 9 gün kızlar grubu hangimiz kapatıcaz bakalm,yarın nüfusumuz epeyce azalıyo.Listeden süpriz doğum yapan var mı acaba?
Aglamamaya çalışıyorum canim bebegim için. Aralarini bulmaya çalışsam da herkes kendini hakli buluyor beni ortada birakiyorlar. Duzelmeleri baya bi zaman alicak anlaşılan arada da olan bana olacakBöyle bir durumda her iki tarafında daha anlayışlı olması gerekirken sanki lohusa onlarmış gibi daha gergin oluyorlar, konuyu bilmiyorum ama ben ne anneme ne de eşime sırtımı çevirebilirim aralarını yapmaya çalışırdım ama en önemlisi senin şu koşullarda psikolojini sağlam tutman lazım emziriyorsun bebeğin hepsinden önemli
Çok güldüm inşallah yarından yakındıro zaman bi güncel gelsin,..
banu86
fatihpepe .....YARINN
tubisimben ....YARINN
1 11Hatice11 ....YARINN
d_d_m ....YARINNN
Karakedck
nigzess
Elfdenizz
C ceren151115
A ayselllllllllll
D dolunaysu ......YARINN
dombulyanak
nino
M mystiquee
S sechill67
sonnnnn 9 gün kızlar grubu hangimiz kapatıcaz bakalm,yarın nüfusumuz epeyce azalıyo.Listeden süpriz doğum yapan var mı acaba?
Ay hiç yapmıyorum ben ya. Bana boşalmazsa sağın demişlerdi. Ondan mı azaldı acaba sütümMerhaba sevgili arkadaşlar, emziren anneler, günde kaç kez pompa yapıyorsunuz? Dün ev ziyareti için hemşire geldi. Emzirdikten sonra her iki göğsüde pompala dedi. Düz mantık arz talep ile daha çok süt oluyormuş. Ben günde sadece 1 kez pompa yapabiliyorum. Birde sağdığımız sütlerden bebeğe kaç cc vermek lazım acaba? Kızım bugün 15 günlük oldu.
Ayy çok heyecanlı:) iyi yapmışsın özel oda işini halletmekle. Eşin girebiliyor odana değil mi?B Besyildiz sabah 7-7:30gibi doguma girecegim dr.umun daha sonra baska ameliyatlari var buyuzden bugun geldim kan,usg,nst yaptirdim bide burasi devlet hastanesi tek kisilik oda bulmak zor :))simdiden ayarladim odami yoksa birkac kisilik.odaya gecerdim
neyseki herseyi hallettik artik kizimi bekliyoruz
Eşin belki şimdilik öyledir sonradan eski haline döner tabiki bebeğini koruması ilgilenmesi çok güzel ama herşeyin fazlası bazen sevilmiyorum, inşallah en kısa zamanda aradaki sorunlar da çözülür canm, sen kendine ve bebeğine dikkat etAglamamaya çalışıyorum canim bebegim için. Aralarini bulmaya çalışsam da herkes kendini hakli buluyor beni ortada birakiyorlar. Duzelmeleri baya bi zaman alicak anlaşılan arada da olan bana olacakeşim bebegi korumaya geçti kimseye gostermek vermek istemiyor üç yıl sonra üç düşükten sonra oldu bebeğim. Baya değişti eşim bütün dünyasi o oldu iyi mi kötü mü anlamadım
Kızlar herkese kolay gelsin. Hamilelik ayrı zor annelik ayrı zor. İnşallah en az hasarla atlatalim bu günleri. Benim bebe hala gelmedi yarın kontrol var ve suni sancı ile dogumu başlamayı düşünüyor dr. Bende kendisi doğal sancıyla gelsin istiyorum. Sabahtan beri pilates topunun tepesinde zipliyorum.dua edin bu gece olsun dogumum. Çünkü yarın hastaneye herkes toplanacak ve eminim gergin bir ortam olacak. Kimseler duymadan doğsun diye dua ederken gelmedikçe tüm akraba ve arkadaşlar benden daha panik ve meraklı hale geldiler. Son şansım bu gece
Merhaba sevgili arkadaşlar, emziren anneler, günde kaç kez pompa yapıyorsunuz? Dün ev ziyareti için hemşire geldi. Emzirdikten sonra her iki göğsüde pompala dedi. Düz mantık arz talep ile daha çok süt oluyormuş. Ben günde sadece 1 kez pompa yapabiliyorum. Birde sağdığımız sütlerden bebeğe kaç cc vermek lazım acaba? Kızım bugün 15 günlük oldu.
ben 34 e kadar hava atıyordum bende şişme olmadı diye. bi sabah kalktım msj yazarken farkettim parmaklar ım şişmiş. ki parmaklar ım incecik ve uzundur yüzük Numaram 9 düşün. ve yarım saat çıkarmaya uğraştım en son zeytinyağı ile çıkardım. umarım başarırsınTeşekkürler canm ben olmadı zeytinyağını da deneyeyim, hiç bu kısmı düşünmemiştim bilseydim ellerim bu kadar şişmeden çıkarırdım
o zaman bi güncel gelsin,..
banu86
fatihpepe .....YARINN
tubisimben ....YARINN
1 11Hatice11 ....YARINN
d_d_m ....YARINNN
Karakedck
nigzess
Elfdenizz
C ceren151115
A ayselllllllllll
D dolunaysu ......YARINN
dombulyanak
nino
M mystiquee
S sechill67
Evet yarın baya kişiyiz bebişini kucaklayacak, yarın ki arkadaşlardan güzel haberlerini bekliyor olacağım
Yarin sabah doguma girecem arkadaslar,dualarinizi bekliyoruz oglumla.Yarin doguma girecek arkadaslarida Allahim bir sancida kurtarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?