Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaslar ben doğum yaptim bugün sabah 9.30 da epidural sezeryan oldum oglumuz kerem 3 kilo 51 cm dogdu. Cok rahat oldu sezeryan bizi merak edip sordugunuz icin teşekkürler gayet iyiyiz sütüm de geldi. Ikinci sezeryan oldugu halde cok rahat gecti. Doğum yapmayan arkadaslarinda Allah yardimcisi olsun sag salim kucaginiza alin inşallah. Simdiden güzel dilekleriniz icin teşekkürler artik 2 cocuklu bir anne oldum sürekli giremeyebilirim hepinizi öpüyorum

Canm sağlıkla büyüsün, Allah sağlıklı uzun ömürler versin sizinde gözünüz aydın

Sen bilirsin tabi ki de canim

Aslında sürekli emziriyordum memedeydi devamlı. Ben geçenlerde yazmıştım hani kızım beni yalancı meme olarak kullanıyor. Meğersem garibim açmış ondan uyumuyor ve memedeymiş sürekli. Sütü sağdım ki ne göreyim bende süt yokmuş meğer. Dünden beri ağlıyorum sütüm yetmiyor diye.

Amin tesekkurler. Evet aslında herşey kafada bitiyor ama yinede kendimi telkin edemiyorum. Ben Dr şişli de özel muayenehanesine gittim. Turkiye hastanesinde kendi Dr umu götürüp orada doğum yaptim. Kolan hastanesinden vazgeçtim. Ama hamidiyeee arkadaş orada doğum yapacakti ve Dr baya memnundu bebisten fırsat bulursa yardımcı olur sana da.

Okurum canım. Ya aslında her bezinde hemen hemen az da olsa kakasi var. 12 gün kontrole gittim 3400 doğmuştu 3600 olmuş Dr tebrik etti devam dedi ama bazen çok sık uyaniyor emzirdigim halde özellikle geceleri dün mamadan sonra yine emzirdim memede uyuyor çok sukur ki en azından az da olsa emzirebildim. Daha az ve sureleri uzun uyudu. Ondan yetmediğini dusunuyorum yoksa deli gibi istiyorum sadece anne sütüyle beslemeyi. İnşaallah yapabilirim.

Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah, çok öpüyoruz sizi

Aynen sıkınca 1 damla geliyor gelmiyor. Bebekte içiyor ama bizimki tembel biraz hemen yoruluyor kontrole gittiğimde bebeğim doğum kilosunun üstüne çıkmıştı Dr iyi dedi ama lohusaliktan mi bilmiyorum ama yetmiyormusum gibi geliyor. Çok üzülüyorum. Cvbn için teşekkürler

Sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım size bir sorum var doğuma girerken alyasınıza kadar çıkarttınız mı? Benim alyansım hala parmağımda ama artık ne parmağımı sıkıyor ne de parmağımdan çıkıyor, onun için böyle kaldı şimdi takıların çıkması gerekiyor deniyor çıkmazsa ne olacak?

Canım okuyunca duygusallaştım ben de, demek senin de kavuşma günün geldi, çok şükür, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağında nasip etsin, eminim ki 2. anneliğin de mükemmel olacak, şimdiden bu endişeyi gütmen bile buna yeterli işaret, seni seviyoruz, güzel haberlerini bekliyoruz.

Evet tatlım sezaryene girerken her şeyi çıkartıyorlar, alyansımı, tek taşımı, kolyemi o sabah çıkarttım ben de.

Ay kızlar lohusalik ayri bebisin gaz sendromu ayrı bi de üstüne esimle annem kavga ettiler ailemle esim küstu ailem kesti butun iliskiyi esimi bile görmek istemiyorlar ortada kaldim uzuntuden sütüm kesilir diye korkuyorum aglamak istemiyorum ama elimde degil. Herseyi bırakıp bebegimi alip bi yerlere gidesim geliyo siz ailenizle esinizi arasinda kalsaniz napardiniz

Evet tatlım sezaryene girerken her şeyi çıkartıyorlar, alyansımı, tek taşımı, kolyemi o sabah çıkarttım ben de.
Artık yarın gittiğimde çıkartmak zorundaydam zorla çıkarırlar parmağımdan ne yapayım çıkmıyorbaşka bişey takmıyordum zaten, sen nasılsın canm annelik nasıl gidiyor?

Böyle bir durumda her iki tarafında daha anlayışlı olması gerekirken sanki lohusa onlarmış gibi daha gergin oluyorlar, konuyu bilmiyorum ama ben ne anneme ne de eşime sırtımı çevirebilirim aralarını yapmaya çalışırdım ama en önemlisi senin şu koşullarda psikolojini sağlam tutman lazım emziriyorsun bebeğin hepsinden önemli

Artık yarın gittiğimde çıkartmak zorundaydam zorla çıkarırlar parmağımdan ne yapayım çıkmıyorbaşka bişey takmıyordum zaten, sen nasılsın canm annelik nasıl gidiyor?
:))) iyiyiz canım, her şey yolunda çok şükür, yanımda mıyık mıyık uyuyor Selim Tuna, günlerden sonra ben de yatıp ilk defa gündüz uykusu uyudum, gece sık kalkıyoruz, bir de humana içiyorum o mu yapıyor bilemiyorum, sürekli başım dönüyor.

çok zor ve üzücü bir durum keşke kendilerini tutsalardı da senin ve bebeğin hatrına yapmasalardı,sütün kesilebilir diye düşünmeleri gerek.konu nedir bilmiyorum ama.gerçekten sen arada kalmışssın,senin yerinde olsam yapabileceğim pek bişey olmazdı canım bebeğine yoğunlaş zamana bırak ,eşinle de bu konu için tartışma bebeğini düşün zaman herşeyin ilacı..

Canim neden uzuuorsun kendini hayirlisiyla saglikla gelsinler de gerisi gercekten teferruat. Rahat ol lutfen.

Amin canım. Hepimizin yavrularını korusun Allah. Evet çok saçlıyız teyzesi, dökülmeden süslü bantlarla tadını çıkarmaya çalışıyoruz:)

Cok tatli bantlariniz ama yaaa. Ben kel kizima da alayim diyorum ama nerde bulunur ki boyle cici bici seyler? Erkek annesi kidemlisi olunca hic bilmiyorum boyle seyleri :)

Lohusalik hep bunlar. Bi de istanbulda falansan gri havalar da basar. Komik bisiler oku ya da izle derim evden cikamiyosan. Bebisle muzik acip dans et iyi gelir o da. Hepsi gececek insallah ah bu hormonlar...

Gozun aydin canim saglikla buyusun melegin. Hosgeldin iki cocuklular klubune :)

Kizlar bnde dogum yaptim epidural sezeryan 9 eylulde . Lohusa sendromu denilen olay gercktn zormus gunlerce sebepsiz agladim . Herseye sinir oluyorum fln . Sizlerde durum nasil

Bugun hepimizin sendromu gelmis. Kacinci post bu agladim yetemiyorum seklinde okudugum. Allah hepimizin icine ferahlik versin

Ya iste arttirmak icin sag ama saginca gelen seyi ciddiye alma adi ustunde o pompa bebegin kadar cekemez bisi. Bol bol firsat buldukca emzir. Onun emme gucu artsin ki senin de sutubu ceksin bol bol.

Masallah kilo alimi gayet guzel hic takma. Bebis de antreman yapa yapa ekmegini tastan cikarmayi ogrenecek. Hayat bi mucadele simdiden hazirlaniyolar annesi :)

Bayiliyorum lohusa insanin moralini daha da bozan insanlara. Hangisine sozun geciyosa al karsina konus. Ben senden vazgecemem sen de benim ve evladimin iyiligi icin uzatma diye. Bin turlu seyle ugrasiyorsub zaten hic hos olmamis

Canım ameliyata girmeden tokana kadar çıkarıyorsun. Onlar seni uyarıyor zaten ki alyans kesinlikle olmaz ellerini sabitleyip nabız felen için makineye bağlıyorlar parmagindan. Ondan sen bu aksam çıkarmaya bak. Stres yapma bu gece çok guzel uyumaya bak sağlıkla kavusun prenses berilcige :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…