Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım benim inşallah çok kolay bir doğum olur, sen aslında daha şanslısın deneyimli bir annesin, dengeyide kuracağına eminim zaman gerçekten çabucak geçti kollarımız bebişlerle doluyor artık, bu arada sormayı unuttum oğlunun ilk okul günü nasıl geçti?

olbey cnm bende carlson kid's daily d3 aldım. Çok eczaneye gittim hepsi baby ve kid's arasında bir fark yok. Kullanabilirsin diyor. Bugün ilk defa uygulamaya çalıştım. Direk ağzına dökmek olmadı gibi yani damladı mı bilemedim. Sen nasıl uyguluyorsun bebişe? Emzik avent soothie kullanıyoruz. Ona döküp ağzına versem yine olmaz sanırım.

Kızlar selam sürekli ağlama modundayim. Nasılsın deseler hüngür hüngür aglayacagim zor tutuyorum kendimi. Çok sukur herşey yolunda. Bebeğim yanımda ve sağlıklı ama ne bilim. Bir de canimi süt olayı sıkıyor. Ben doğum yapali 14 gün oldu hala öyle aman aman sutum yok. Hiç göğsümden süt akmadi dışarı dusunun. Hiç ped kullanmama gerek kalmadı. Sanki bebeğim doymuyormus gibi hissediyorum dün akşam mama verdim ilk defa ama ağlayarak ben böyle hayal etmemiştim sadece emzirecektim şimdi niye böyle yapıyorum diye yetersiz hissettim kendimi çok karmakarisigim üzgünüm psikolojimi duzeltemiyorum bir turlu

ayri yatmaniz icin daha cok erken anadolu pedegojisini okumani tavsiye ederim
Adem Güneş de birlikte yatma taraftarı ama bazen bebeğin istediğini yapmak gerekiyor sanırım. Okulda gelişim psikolojisi hocalarımız da ayrı yatılabileceğini söylüyorlardı. Artık mecburen öyle olacak. Mutsuz gibi de değil çok şükür.

çokkk tatlı yaaaaa tombiş yanaklar kaç kilo doğdu canım. bu foto da kaç günlük
. çok güzel bi bebek sağlıkla büyüsün
Teşekkürler canım, ama fotoda daha tombiş çıkıyor. 3670 doğdu. Bu fotoda 9 günlük. Yarın mobil sağlık hizmetlerinden gelip kilosuna bakacaklar. Bana yeterince sütüm yok gibi geliyor, inş yanılıyorumdur da alması gereken kadar kilo almıştır.

Bebeğinizi güle güle büyütün Allah sağlık versin her ikinize. Emzirme konusunda çok rahat olun kendinizi sıkmayın hep sütünüzün olduğunu ve olacağını düşünün. bu konuda pskilojinizi hiç bozmayan. ..Bu arada da siz hamilelikte hangi doktora devam ettiniz ve nerede doğum yaptınız * Şişli kolan hastanesine gittiniz mi acaba ? ben de dr ve hastane araştırıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bir elinle basinin altindan boynunu destekleyerek diger elinlede poposunu kavrayarak al yatir kucagina.gazini cikarmak icin omzuna alirkende azcik one dogru egil ayni sekilde tutarak bebegi sana yaklastirirken sende ona dogru yaklaski basi birden dusmesin omzunla destekleyerek dogrul tekrar.umarim anlatabilmisimdir

Ya canim sen daha once de sormustun sanirim. Telefonda alintiladiklarim arada ucup gidiyor. Simdi yzinca sen dejavu oldum.

Aynen avent emzig dokup 30 saniye agzindan cikarmadan emmesini sagliyorum. D drops 1 damla, carlsonda kac damla kullaniyorsun bilmiyorum ama daha fazlaysa az bisi sut sikip elinle ona ekleyip minik bi kasikla vermeyi deneyebilirsin. Ama tek damlaysa emzik ise yariyor bizde

Kilosuna bakmak icin evemi geliyorlar burda oyle bisey yok.neden peki kilolumu buluyolarki anlamadim

Kizlar dün nişanım geldi ama bu saat oldu bir faaliyet yok doğuma dair nişanı gelenler ne zaman doğurdu??
Ben iyi bi sanci cektikten sonra nisanim geldi 1 saat sonrada dogum oldu.aksam 11 de duzenli sancilarim baslamisti sabah 10 bucuk gibi geldi nisanim

Benim adım uzum nickli arkadaşın paylaştığı linki okumanı tavsiye ederim canım loğusalık psikolojisi sanırım ben de benzer duygular yaşıyorum neden mama vermen gerektiğini düşündün kakalı bez sayısı mı az bebeğin ağlıyo mu sebebini paylaşmak ister misin şu mama endüstrisine karşı birlikte savaşalım istiyorum bebeklerimizin o yapay mamalara gerçekten ihtiyacı olmadığını düşünüyorum

Hiç önemli değil canım. Aynen buda tek damla. O zmn emzikle deneyeceğim bende. Çok teşekkür ederim.

cnm lohusa sendromundan bu yasadillklarin duygusal olman gayet normal..gogus ucundan sut gelmesi falan sutunle degil meme ucunla alakali ..benimde oyle gogusumden sut damlamio ve ped kullanmama gerek kalmadi ..ne kadar sikarsam sikayim 1 damla süt ya gelir gelmez...ama bebek alinca masaalh likir likir iciyor kilo alimi da cok iyi cok sukur..sende pes etme cnm

kaka çiş yapıyor mu yeteri kadar özellikle çiş yetiyordur canım. telaş yapma. bide emdikten sonra memeni sık bak süt geliyor mu diye. bol bol su iç süt için en iyisi o çünkü. umarım almıştır kilo merak etme. sağlıkla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…