- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
Canım benim inşallah çok kolay bir doğum olur, sen aslında daha şanslısın deneyimli bir annesin, dengeyide kuracağına eminimGunaydiiin kizlar
bugun kismetse ogleden sonra hastaneye gidicem yatisim yapilacak.yarin sabahin ilk saatlerinde yada oglene kadar :))kizimi kucagima alacagim
icimdeki heucan cok tuhaf,degidik :))
Korku heycan mutluluk endise merak vs.hepsi karisinca boyle tuhaf bir his olustu ://
Rabbim beni ve bekleyen butun arkadaslari saglikla kavustursun yavrularina insallah
nasil gecti ki bukadar zaman,hic anlamadim(yada simdi oyle geliyor)
Offf cok duygusalim,karisgim...karsimda uyuyan ogluma bakiyorum minicik yuregi ile nasil buyuk mutluluk yasiyor benimle birlikte gun sayiyor hayal kuruyor,halbuki O ada sanki yeni kavusmustum nasil nezaman buyumus abi olmus ://
Ikinci cocuk sahibi olmak duygusal olarak cok zormus
insallah iki kere anne olmayi becerebilirim cocuklardan bekledigimiz o dengeyi ben kurabilirim
sizi cooook seviyorum canim arladaslarim birbirimizi hic tanimadan herseyimizi paylastik cozum bulmaya calistik vs
hepinize cok tesekkur ediyorum
Maşallah çok şeker bir BebekAmin canım. Hepimizin yavrularını korusun Allah. Evet çok saçlıyız teyzesi, dökülmeden süslü bantlarla tadını çıkarmaya çalışıyoruz:)
Maşallah çok tatlı anali babali buyusunAmin canım. Hepimizin yavrularını korusun Allah. Evet çok saçlıyız teyzesi, dökülmeden süslü bantlarla tadını çıkarmaya çalışıyoruz:)
Maşallah çok tatlı yaaAmin canım. Hepimizin yavrularını korusun Allah. Evet çok saçlıyız teyzesi, dökülmeden süslü bantlarla tadını çıkarmaya çalışıyoruz:)
cok sagol canim darisi basina umarim kolay saglikli bir dogumun olur senin de haberlerini bekliyorumCanm gözün aydın maşallah çınara kilosuda çok iyi, sana da Allah kolaylık versin en kısa zamanda ağrıların geçerçınarla bol huzurlu sütlü günler
Adem Güneş de birlikte yatma taraftarı ama bazen bebeğin istediğini yapmak gerekiyor sanırım. Okulda gelişim psikolojisi hocalarımız da ayrı yatılabileceğini söylüyorlardı. Artık mecburen öyle olacak. Mutsuz gibi de değil çok şükür.ayri yatmaniz icin daha cok erken anadolu pedegojisini okumani tavsiye ederim
Teşekkürler canım, ama fotoda daha tombiş çıkıyor. 3670 doğdu. Bu fotoda 9 günlük. Yarın mobil sağlık hizmetlerinden gelip kilosuna bakacaklar. Bana yeterince sütüm yok gibi geliyor, inş yanılıyorumdur da alması gereken kadar kilo almıştır.çokkk tatlı yaaaaa tombiş yanaklar kaç kilo doğdu canım. bu foto da kaç günlük
. çok güzel bi bebek sağlıkla büyüsün
Bebeğinizi güle güle büyütün Allah sağlık versin her ikinize. Emzirme konusunda çok rahat olun kendinizi sıkmayın hep sütünüzün olduğunu ve olacağını düşünün. bu konuda pskilojinizi hiç bozmayan. ..Bu arada da siz hamilelikte hangi doktora devam ettiniz ve nerede doğum yaptınız * Şişli kolan hastanesine gittiniz mi acaba ? ben de dr ve hastane araştırıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.Kızlar selam sürekli ağlama modundayim. Nasılsın deseler hüngür hüngür aglayacagim zor tutuyorum kendimi. Çok sukur herşey yolunda. Bebeğim yanımda ve sağlıklı ama ne bilim. Bir de canimi süt olayı sıkıyor. Ben doğum yapali 14 gün oldu hala öyle aman aman sutum yok. Hiç göğsümden süt akmadi dışarı dusunun. Hiç ped kullanmama gerek kalmadı. Sanki bebeğim doymuyormus gibi hissediyorum dün akşam mama verdim ilk defa ama ağlayarak ben böyle hayal etmemiştim sadece emzirecektim şimdi niye böyle yapıyorum diye yetersiz hissettim kendimi çok karmakarisigim üzgünüm psikolojimi duzeltemiyorum bir turlu
Bir elinle basinin altindan boynunu destekleyerek diger elinlede poposunu kavrayarak al yatir kucagina.gazini cikarmak icin omzuna alirkende azcik one dogru egil ayni sekilde tutarak bebegi sana yaklastirirken sende ona dogru yaklaski basi birden dusmesin omzunla destekleyerek dogrul tekrar.umarim anlatabilmisimdirNasıl bir kumaş kullanıyorsun kundak için. Mümkünse resmini atabilir misin? Bi de ben sarınca nasıl tutmam gerektiğini bilemiyorum ya. Kollarının yanlarından mı tutuyorsunuz yataktan alırken. Canı acımaz mı o zaman. Sırtından mı tutuyorsunuz. Yüzü bana dönük kucağıma alıp gaz çıkarmaya çalışırken zorlanıyorum en çok. Bir de içine ne giydiriyorsunuz kundağa saracaksanız. Benim kız terliyor çok
olbey cnm bende carlson kid's daily d3 aldım. Çok eczaneye gittim hepsi baby ve kid's arasında bir fark yok. Kullanabilirsin diyor. Bugün ilk defa uygulamaya çalıştım. Direk ağzına dökmek olmadı gibi yani damladı mı bilemedim. Sen nasıl uyguluyorsun bebişe? Emzik avent soothie kullanıyoruz. Ona döküp ağzına versem yine olmaz sanırım.
Kilosuna bakmak icin evemi geliyorlar burda oyle bisey yok.neden peki kilolumu buluyolarki anlamadimTeşekkürler canım, ama fotoda daha tombiş çıkıyor. 3670 doğdu. Bu fotoda 9 günlük. Yarın mobil sağlık hizmetlerinden gelip kilosuna bakacaklar. Bana yeterince sütüm yok gibi geliyor, inş yanılıyorumdur da alması gereken kadar kilo almıştır.
Ben iyi bi sanci cektikten sonra nisanim geldi 1 saat sonrada dogum oldu.aksam 11 de duzenli sancilarim baslamisti sabah 10 bucuk gibi geldi nisanimKizlar dün nişanım geldi ama bu saat oldu bir faaliyet yok doğuma dair nişanı gelenler ne zaman doğurdu??
Benim adım uzum nickli arkadaşın paylaştığı linki okumanı tavsiye ederim canım loğusalık psikolojisi sanırım ben de benzer duygular yaşıyorum neden mama vermen gerektiğini düşündün kakalı bez sayısı mı az bebeğin ağlıyo mu sebebini paylaşmak ister misin şu mama endüstrisine karşı birlikte savaşalım istiyorum bebeklerimizin o yapay mamalara gerçekten ihtiyacı olmadığını düşünüyorumKızlar selam sürekli ağlama modundayim. Nasılsın deseler hüngür hüngür aglayacagim zor tutuyorum kendimi. Çok sukur herşey yolunda. Bebeğim yanımda ve sağlıklı ama ne bilim. Bir de canimi süt olayı sıkıyor. Ben doğum yapali 14 gün oldu hala öyle aman aman sutum yok. Hiç göğsümden süt akmadi dışarı dusunun. Hiç ped kullanmama gerek kalmadı. Sanki bebeğim doymuyormus gibi hissediyorum dün akşam mama verdim ilk defa ama ağlayarak ben böyle hayal etmemiştim sadece emzirecektim şimdi niye böyle yapıyorum diye yetersiz hissettim kendimi çok karmakarisigim üzgünüm psikolojimi duzeltemiyorum bir turlu
Hiç önemli değil canım. Aynen buda tek damla. O zmn emzikle deneyeceğim bende. Çok teşekkür ederim.Ya canim sen daha once de sormustun sanirim. Telefonda alintiladiklarim arada ucup gidiyor. Simdi yzinca sen dejavu oldum.
Aynen avent emzig dokup 30 saniye agzindan cikarmadan emmesini sagliyorum. D drops 1 damla, carlsonda kac damla kullaniyorsun bilmiyorum ama daha fazlaysa az bisi sut sikip elinle ona ekleyip minik bi kasikla vermeyi deneyebilirsin. Ama tek damlaysa emzik ise yariyor bizde
cnm lohusa sendromundan bu yasadillklarin duygusal olman gayet normal..gogus ucundan sut gelmesi falan sutunle degil meme ucunla alakali ..benimde oyle gogusumden sut damlamio ve ped kullanmama gerek kalmadi ..ne kadar sikarsam sikayim 1 damla süt ya gelir gelmez...ama bebek alinca masaalh likir likir iciyor kilo alimi da cok iyi cok sukur..sende pes etme cnmKızlar selam sürekli ağlama modundayim. Nasılsın deseler hüngür hüngür aglayacagim zor tutuyorum kendimi. Çok sukur herşey yolunda. Bebeğim yanımda ve sağlıklı ama ne bilim. Bir de canimi süt olayı sıkıyor. Ben doğum yapali 14 gün oldu hala öyle aman aman sutum yok. Hiç göğsümden süt akmadi dışarı dusunun. Hiç ped kullanmama gerek kalmadı. Sanki bebeğim doymuyormus gibi hissediyorum dün akşam mama verdim ilk defa ama ağlayarak ben böyle hayal etmemiştim sadece emzirecektim şimdi niye böyle yapıyorum diye yetersiz hissettim kendimi çok karmakarisigim üzgünüm psikolojimi duzeltemiyorum bir turlu
kaka çiş yapıyor mu yeteri kadar özellikle çiş yetiyordur canım. telaş yapma. bide emdikten sonra memeni sık bak süt geliyor mu diye. bol bol su iç süt için en iyisi o çünkü. umarım almıştır kilo merak etme. sağlıkla kalTeşekkürler canım, ama fotoda daha tombiş çıkıyor. 3670 doğdu. Bu fotoda 9 günlük. Yarın mobil sağlık hizmetlerinden gelip kilosuna bakacaklar. Bana yeterince sütüm yok gibi geliyor, inş yanılıyorumdur da alması gereken kadar kilo almıştır.
Teşekkür ederim canm yarın da sıra bize geliyorcok sagol canim darisi basina umarim kolay saglikli bir dogumun olur senin de haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?