Guzeldi oglumda bende cok heycanliydik iyiki dogurmamisim dedim :))fatihpepe canım nasıldı oğluşunun okulun ilk günü?
Benide perşembeye yaz :)en güncelllll listeee(doğum yapmayanlar)
banu86
fatihpepe ......22 eylül perşembe
tubisimben ....22 eylül perşembe
1 11Hatice11
kubbaa
d_d_m
Karakedck
ajenjo
MERiN_
nigzess
Elfdenizz
C ceren151115
R rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
A ayselllllllllll
D dolunaysu ......22 eylül perşembe
dombulyanak
Y YAGMURTOPRAKK .......26 eylül pazartesi
nino
M mystiquee
daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran ..........29/30 eylül
S sechill67
perşembe baya bereketli kıızlar
Senide persembeye bekleriz :))en güncelllll listeee(doğum yapmayanlar)
banu86
1 11Hatice11
kubbaa
d_d_m
Karakedck
ajenjo
MERiN_
nigzess
Elfdenizz
C ceren151115
A ayselllllllllll
dombulyanak
nino
M mystiquee
S sechill67
seninde mi sezeryan canm yoksa normal günün mü perşembe?Benide perşembeye yaz :)
Zaten supurgeyi actim supuruyorum arkadindan silerim birkac parcada utum var yaptimmi bugunluk yeter :))fatihpepe perşembeyi bende çok isterim sırf başak olsun diye bile ay hadi inşallah sancın suyun nişanın gelsin o duyguyu tat,belli olmaz olur mu olur bugün yarın.4-5 tane hurma ye merdiven falan çık,cam sil,ütü yap,son şans bak
Amin canm hepimiz inşallah sağlıkla kucaklarız yavrularımızı, tarih belli olunca arkadaşlarda heyecanla bekliyorlardı şimdi onları iyi anlıyorumHayırlısı olsun canım şimdiden gözün aydın olsun. Tarih belli olunca insan hem stresli heyecanlı oluyor hem de biraz korkuyor. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
Hepimiz persembe dogurcaz heralde
Evet canm sabah 7:30-8:00 arası gelirsin dedi, darısı senin başına, bu arada normal beklesem gelmeyecekti galiba nst de sancı çıkmadı keyfi yerindeydi berilinayyyy canım heyecanlandım senin adına çok azz kaldı evet ne güzel başak burcu olacak,hazırlık hiç bitmiyo haklsın,sabah mı olcak sezeryanın?
Hadi bakalım doğum günlerinide beraber kutlarızBizim bu bebisler durdu durdu persembeyi buldu :)))
Kismetse benim kizimda persembe gelecek
hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah
pazartesiye de sadece bir hafta kaldı artık eylülün sonuna geldik, hamileliğinde sonuna geldik artık kavuşamayanlarında kavuşma zamanı geldicok az kalmisiz ama sabirsizlikla bekliyorum haftaya pazartesi kesin kizima kavusuyorum
Perşembe başka çıkacak mı bakalım birde süprizler olacaktır belkideen güncelllll listeee(doğum yapmayanlar)
banu86
1 11Hatice11
kubbaa
d_d_m
Karakedck
ajenjo
MERiN_
nigzess
Elfdenizz
C ceren151115
A ayselllllllllll
dombulyanak
nino
M mystiquee
S sechill67
Kızlarrr haftaya pazartesi sezeryan olmayı beklerken bu perşembe gününe alındı tarih, plesanta yaşlanmış suyuda azalmaya başlamış haftaya beklemeyelim dedi, beni bi heyecan bastıbebişimde 3500-3600 gr olmuş, 22 eylül oluyor başak burcunu ucundan yakaladık sanırım şimdi son hazırlıklarımı tamamlayacağım bitmeyen hazırlık yapmışlar bana yap yap bitiremedim
Benimde 38+0 benim doktorda 40. Haftaya sezeryan günü verdi heralde ne kadar durursa iyidir diye düşündü ama bende kavuşmak istiyorum heralde banada o Ağrı'ları çektirip bekletecekKızlar ben fazla takip edemiyorum doğumu yakın olanlar kaç haftalik acaba ben de 38+2deyim Dr sancı bekliycez Sezeryan da olsa diyo valla canıma tak etti
Benim doktorumda ayni sekilde yaKızlar ben fazla takip edemiyorum doğumu yakın olanlar kaç haftalik acaba ben de 38+2deyim Dr sancı bekliycez Sezeryan da olsa diyo valla canıma tak etti
Normal günüm cuma canım doktorum perşembe hastahaneye yatacak şekilde hazırlıklı gel dedi şuan için normal doğum görünüyor inşallah çok kasık ağrım var bakalım hayırlısı belki perşembeyi beklemezseninde mi sezeryan canm yoksa normal günün mü perşembe?
olbey tecrübesizliğime ver bu soruyu:) Nasıl vereceğiz bu D dropsu? Boğazına kaçmasın?
Avent elektrikli ben cok memnunum biraz gürültülü çalışıyor ama performans olarak iyiKızlar merhaba süt sağma makinası olarak öneriniz nedir?
:)))ayyy hic gulecegim yoktu "sonucta benden cikacak"demen cok guldurdu beniBenim de yarın 40 hafta bitiyor vee kontrolum var. Acaba suni sancı falan deneyip dogumu başlatır mi yoksa bekler mi hiç fikrim yok. Çok rahat adam doktorcum. Birşey sorunca içerde kalan yok vakti gelince çıkacak sen merak etme diyor.Bende biliyorum çıkacak ama nasıl ne zaman merak ediyorum sonuçta benden çıkacak dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?