Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Iyi maşallah sevindim canim benim doktorumda carsambaya kadar gelmezse persembe gel dedi dogumu baslatirmi baslatmazmi bilmiyorum inşallah kendi gelir bebislerimiz hic bi belirti yokken suni sancidan korkuyorum ben

Masallah kuzuna canim. Ne guzel sizden guzel haberler almak :)) bal yanak bi selim tunacik gordum sanki bin masallah annesi tekrar tekrar
Teşekkür ederiz teyzesi tam bir bal yanak benim ponçiğim , öpmeyeyim diyorum ama kokladıkça öpüyorum dayanamıyorumelif berenimiz nasıl

Evet merak ediyorduk Can'ım maşallah çok tatlı selim Tuna :) Allah analı babalı büyütsün her zaman sağlıklı ve Mutlu olsun.
Çok sağol canımmm, cümleninki inşallah, doğumdan sonra buraya çok az girebildim , çok özledim hepinizi, resmen minik oğlumla dünyamızın önemli bir parçası olmuş burası, sizleri seviyorum, çok öpüyorum.

Teşekkür ederiz canımmm amin hepimizinkini Rabbim korusun, gözetsin eltimin samimiyetsizliğine bazen çıldırdığım oluyor canım ama onun harici en iyi yapabileceğim şey yok saymak, aksi takdirde çoksinir bozucu olabiliyor kendisi
Koklarım canım minişimi, öpüyoruz sizi

Allah yardimciin olsun canimm dualarim seninle..

sinemnur maaşallah bebişine
Çok zorlu olmuş ilk günlerin, sabrına hayran kaldım. Bundan sonrası inşallah sıkıntısız su gibi geçer büyütürsün evladını
Mersi kuşum Çok şükür geçti gitti bakalım, gözüme başka bir gözlük indi zaten, her ne olursa olsun bebeğim iyi ya çok şükür gerisi önemli değil diyorum hep. İnşallah canım, hepimiz için sıkıntısız bol sütlü günler olsun inşallah. Öpücükler

sinemnur begenilerinden burda oldugunu anladim :)))
Annelik nasil gidiyor?
Selim tuna nasil?
Arada firsat bulursan yaz merak ediyorum
Canım ufacık bir zaman dilimi bulsam girip bakmaya çalışıyorum, bölük bölük oluyor, takip edemiyorum , aklım kalıyor benim.annelik dünyanın en güzel hissiymiş, Selim Tunanın yüzüne bakıp bakıp mutluluk, şükür gözyaşlarını da artık frenleyebilirsek daha iyi olacak Sizin de güzel haberlerimiz gelsin istiyorum artık

Kızlarrr haftaya pazartesi sezeryan olmayı beklerken bu perşembe gününe alındı tarih, plesanta yaşlanmış suyuda azalmaya başlamış haftaya beklemeyelim dedi, beni bi heyecan bastı bebişimde 3500-3600 gr olmuş, 22 eylül oluyor başak burcunu ucundan yakaladık sanırım şimdi son hazırlıklarımı tamamlayacağım bitmeyen hazırlık yapmışlar bana yap yap bitiremedim

Hayırlısı olsun canım şimdiden gözün aydın olsun. Tarih belli olunca insan hem stresli heyecanlı oluyor hem de biraz korkuyor. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

Hepimiz persembe dogurcaz heralde

Canım yapıştırma deyince doktorlar gülüyor, neyle 404 le mi filan diyorlar, yapıştırma diye tabir ettiğimiz gizli dikiş sadece başı ve sonu belli, içeriden yani dikiş, tutup onu çekiyor.
Yaaa benim oglumdada oyle olmustu sag ve sol basta ip uclari vardi hatta annem ilk gorunce sac gibi bisey zannedip cekmeye yeltendi :))
10 gun falan onu aldirmaya gitmistim icten ip cekmisti
ama kimi arkadasim hic dikis falan aldirmamis:// ben diyince sasiriyorlardi
demekki bende bi terslik yokmus hersey normalmis :))

ayyyy canım heyecanlandım senin adına çok azz kaldı evet ne güzel başak burcu olacak,hazırlık hiç bitmiyo haklsın,sabah mı olcak sezeryanın?

Bizim bu bebisler durdu durdu persembeyi buldu :)))
Kismetse benim kizimda persembe gelecek
hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…