Benim işim bitti çok şükür doktorum perşembe günü yatacak şekilde gel dedi tabii öncesinde gelirse o ayrı :)
Çok sevindim kilo almamış hala 3700 3800 arası bebeğim inşallah normal doğum yapabilirim onun dışında hiç bir sorun sıkıntı yok suyu iyiymiş
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallahIyi maşallah sevindim canim benim doktorumda carsambaya kadar gelmezse persembe gel dedi dogumu baslatirmi baslatmazmi bilmiyorum inşallah kendi gelir bebislerimiz hic bi belirti yokken suni sancidan korkuyorum ben
Teşekkür ederiz teyzesiMasallah kuzuna canim. Ne guzel sizden guzel haberler almak :)) bal yanak bi selim tunacik gordum sanki bin masallah annesi tekrar tekrar
Teşekkür ederiz canımm, Rabbim herkesin evladını esirgesin, çok öpüyoruz sizi, sevgileroyyy oyyy masallah subhanallah
Allah im bu nasil bir guzellik tatlilik
Allah size bagislasin anali babali buyutsun nazarlardan korusun insallah
Çok sağol canımmm, cümleninki inşallah, doğumdan sonra buraya çok az girebildim , çok özledim hepinizi, resmen minik oğlumla dünyamızın önemli bir parçası olmuş burası, sizleri seviyorum, çok öpüyorum.Evet merak ediyorduk Can'ım maşallah çok tatlı selim Tuna :) Allah analı babalı büyütsün her zaman sağlıklı ve Mutlu olsun.
Teşekkür ederiz canımmmsinemnur maşallah ne tatli bir bebis bu boyle boncuk gözlü Allah anali babali büyütsün :) bu arada sabrina hayranim eltini bogasim geldi suan neyse pozitif olmak lazim artik sen bir annesin bebisini bizim icinde kokla mis mis
Allah yardimciin olsun canimm dualarim seninle..Kizlar bu arada ben de 41+4 te normal dogumla dogurdum cok sukur. Suni sanciya da gerek kalmadi. Cumartesi gunu dogum baslsin diye yapmadigim sey kalmamisti artik onlar mi ise yaradı, zaten gunumu gelmisti bilmiyorum :)
Bebek de iyi aslinda buna da sukur ama burnu tikaliydi,ememedi, kan sekeri dustu, temizlenmesine ragmen siringayla verdigimiz sutu de alamadi kustu. Anne karninda sivi yutmustur dediler ama cigerlerine bakilinca o da temiz cikti. Velhasil cocuk halsiz düştü surekliii uyumaya basladi. Beslenememeye bagli dediler. Yogun bakima aldilar. Sut sagip gondermeye calisiyorum 3 saatte bir, dun daha iyiydi bugun azicik daha az ama buna da sukur. Dua bekleriz :)
Allah hepimize bol sut saglik versin insallah, bebeklerimize de
Mersi kuşum Çok şükür geçti gitti bakalım, gözüme başka bir gözlük indi zaten, her ne olursa olsun bebeğim iyi ya çok şükür gerisi önemli değil diyorum hep. İnşallah canım, hepimiz için sıkıntısız bol sütlü günler olsun inşallah. Öpücüklersinemnur maaşallah bebişine
Çok zorlu olmuş ilk günlerin, sabrına hayran kaldım. Bundan sonrası inşallah sıkıntısız su gibi geçer büyütürsün evladını
Çirkin değil mi teyzesiOyy masallah Allah nazarlardan saklasin annesi cok cikinmis ya bu kuzucuk
Canım ufacık bir zaman dilimi bulsam girip bakmaya çalışıyorum, bölük bölük oluyor, takip edemiyorum , aklım kalıyor benim.annelik dünyanın en güzel hissiymiş, Selim Tunanın yüzüne bakıp bakıp mutluluk, şükür gözyaşlarını da artık frenleyebilirsek daha iyi olacaksinemnur begenilerinden burda oldugunu anladim :)))
Annelik nasil gidiyor?
Selim tuna nasil?
Arada firsat bulursan yaz merak ediyorum
En sonkizlar dogum yapmayan kac kisi kaldik :))
Kızlarrr haftaya pazartesi sezeryan olmayı beklerken bu perşembe gününe alındı tarih, plesanta yaşlanmış suyuda azalmaya başlamış haftaya beklemeyelim dedi, beni bi heyecan bastıbebişimde 3500-3600 gr olmuş, 22 eylül oluyor başak burcunu ucundan yakaladık sanırım şimdi son hazırlıklarımı tamamlayacağım bitmeyen hazırlık yapmışlar bana yap yap bitiremedim
Kızlarrr haftaya pazartesi sezeryan olmayı beklerken bu perşembe gününe alındı tarih, plesanta yaşlanmış suyuda azalmaya başlamış haftaya beklemeyelim dedi, beni bi heyecan bastıbebişimde 3500-3600 gr olmuş, 22 eylül oluyor başak burcunu ucundan yakaladık sanırım şimdi son hazırlıklarımı tamamlayacağım bitmeyen hazırlık yapmışlar bana yap yap bitiremedim
Yaaa benim oglumdada oyle olmustu sag ve sol basta ip uclari vardi hatta annem ilk gorunce sac gibi bisey zannedip cekmeye yeltendi :))Canım yapıştırma deyince doktorlar gülüyor, neyle 404 le mi filan diyorlar, yapıştırma diye tabir ettiğimiz gizli dikiş sadece başı ve sonu belli, içeriden yani dikiş, tutup onu çekiyor.
ayyyy canım heyecanlandım senin adına çok azz kaldı evet ne güzel başak burcu olacak,hazırlık hiç bitmiyo haklsın,sabah mı olcak sezeryanın?Kızlarrr haftaya pazartesi sezeryan olmayı beklerken bu perşembe gününe alındı tarih, plesanta yaşlanmış suyuda azalmaya başlamış haftaya beklemeyelim dedi, beni bi heyecan bastıbebişimde 3500-3600 gr olmuş, 22 eylül oluyor başak burcunu ucundan yakaladık sanırım şimdi son hazırlıklarımı tamamlayacağım bitmeyen hazırlık yapmışlar bana yap yap bitiremedim
Bizim bu bebisler durdu durdu persembeyi buldu :)))Kızlarrr haftaya pazartesi sezeryan olmayı beklerken bu perşembe gününe alındı tarih, plesanta yaşlanmış suyuda azalmaya başlamış haftaya beklemeyelim dedi, beni bi heyecan bastıbebişimde 3500-3600 gr olmuş, 22 eylül oluyor başak burcunu ucundan yakaladık sanırım şimdi son hazırlıklarımı tamamlayacağım bitmeyen hazırlık yapmışlar bana yap yap bitiremedim
En sonbanu86 hesaplıyordu bugün iki kişinin sezeryan doğumu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?