Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba haftan baya çokmuş bebeğinin cinsiyeti ne ve kilosu nasıl çok merak ettim baya beklemişsiniz çünkü ve sanırım normal doğum olucak
Ben 39+1 im bugün pazartesi benim de kontrolüm var cuma tam bitiyor 40 haftam doktorumun çok bekleyeceğini sanmıyorum bende normal istiyorum Allah nasip ederse şu süreçte bile doktorum sezeryana dönebiliriz diyor bebeğim iri bebek 42.haftaya kadar bekletirse hayatta normal yapamam diye düşünüyorum :) Allahım ne zor işler vaktinde saatinde sağlıcakla doğsalarda derin nefes alsak 2 gündür full hareket halindeyim hurma da yiyorum gelsin diye ama nerdeee gelmeye niyeti yok gibi :)

Canlar Cook sukur beende dogurdum rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlatla imtihan etmesinCok zor bir normal dogum oldu ama saglikla kucagima aldim ya herseyherseyi unuttum, ,,, darisi tum isteyenlerin basina

Saglikla buyusun canim. Hikayeni bekliyoruz zor oldu demissin :/ gecmis gitmis olsun tum sikintilar..

Ayy nasılda tatlıdır şimdi o zaman bunlar bize de ders olsun, çok şükür ki şimdi rüzgar iyi benim çevremde o çok bilmiş insanlardan yok ama lohusayken herşeyden nem kapabilirim

Darısı o minnoşluğu izlemek sevmek için sana canım. Hep derlerdi uyanık ve ağlarken uyusun diye gözünün içine bakarız, uyuyuncada özleyip mıncıklamak isteriz diye. Gerçekten öyleymiş

Acilen d-drops edin canim. Amazondan siparis vermeyi dene en kotu ihtimalle. Cok gecmis olsun

Aynen canım sipariş vericem bugün. İnstagram üzerinden carter's ürünleri aldığım bir bayan vardı. O getirtmiş, bugün siparişini geçeceğim.

Çok geçmiş olsun. Bizimde d vitamini monovit dün ilk defa verdim şimdilik bir etkisini görmedim ama içime kurt düştü acaba bizde aynısını yaşarmıyız.

Çok saol
İlk günden bu etkileri yaptı canım. Dikkatli takip etmekte fayda var.

D vitamini yerine az güneşe cikarsaniz hergün olmazmi ki

Yeterli gelmediğini söylüyorlar. Anne sütündende alamadığı tek vitaminmiş.

Canlar Cook sukur beende dogurdum rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlatla imtihan etmesinCok zor bir normal dogum oldu ama saglikla kucagima aldim ya herseyherseyi unuttum, ,,, darisi tum isteyenlerin basina

Canım gözün aydın olsun. Sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olsun

Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt inşallah bebeğini darısı biz bekleyenlerin başına inşallah :)

banu86
fatihpepe ......22 eylül perşembe
tubisimben
1 11Hatice11
kubbaa
d_d_m
Karakedck
ajenjo
@bebekicin
nigzess
Elfdenizz
B Battaniyem1 ........19 eylül pazartesi
R rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
elfinya ..........19 eylül pazartesi..
D dolunaysu ......22 eylül perşembe
dombulyanak
Y YAGMURTOPRAKK
nino
M mystiquee
daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran ..........29/30 eylül
gruptan ilk ayrılan Cilekkokusu12345 maaşallah canım tebrikleerrrr darısı başımıza inşallah
inanılmaz sabırsızım yaa çok merak ediyorum neler yaşıyacağım nezaman olacak ,kime benziyo bebiş.hepsi kocaman bir soru işareti

Son düzenleme:
Annen canım bir sürü sorular ama sağlıkla ve zamaNında gelsinler benim sezeryan tarihi 29 ya da 30 eylul olacak

Bebegim erkek kilosu da su an 3650-3750 fln. Tahmini tabi bunlar ne kadar tutacak bakalim. Normal doguma cok niyetlendim ama bebek kanala girmedi henuz o yuzden bekledik. Bu haftasonu olmazsa pazartesi sunisanciyla normal deniycez ama.onda da inmeyebilir bebek ya da acilma olmayabilir dedi doktor. Bakalim..
Nette okudum birisi battaniyeye sarilip yatin sicak iyi oluyor demis. Bu sicakta 1.5 saat battaniyeyle yattimm simdi de sicak su doldurdum kuvete icine giricem :)) insallah ise yarar

Benim bebeğimde erkek o da henüz girmedi kanala bayramın 1.günü kontrolde bizimkinin 3764 çıkmıştı kilosu 38+3 tüm ozaman sürekli dua ediyorum çok kilo almasın diye çünkü normal doğum istiyorum pazartesiye inşallah çok almamış olur kilo Allahım gönlümüze göre versin inşallah battaniyeyi bende yapayım birazdan bende banyoya giricem nerdeyse kaynak suyla yıkanmayı düşünüyorum belki faydası olur :) inşallah senin bebeğinde gelir sağlıcakla daha fazla beklemeden

Şu meryem ana eli diyorlar rahimi açıyormuş bir dene istersen. Birde ilişki önerirm gerçektn doğumu acayip tetikliyor cnm. İnşllh bu gece seni yormadan gelir bebişin

Cnm sıcak suyla küveti yada jakuziyi doldurup girmek çok etki ediyormş sıcak suyla yıkanmaktn daha iyimiş. Eğer varsa bence dayanabileceğinz bir sıcaklıkla doldurp içinde bir saat kadar kalabilsnz bence boşa gitmez:)

Şu meryem ana eli diyorlar rahimi açıyormuş bir dene istersen. Birde ilişki önerirm gerçektn doğumu acayip tetikliyor cnm. İnşllh bu gece seni yormadan gelir bebişin
O çiçeği bende duydum ama o sancı gelince okununca açılma kolay oluyormuş öyle okudum hep yapanlarda öyle dedi bana da okucak arkadaşlarım :) zor işler hemde ne zor filmlerde hemen doğuruyorlar valla hoş hemen hamilerde kalıyorlar ya neyse :):):) keşke gerçek hayatta da öyle kolay olsa herşey

Her ikiside yok bende duşa kabin bizimki :) benim oğlanın kuvetini doldursam o da olur sanırım seftesini ben yapmış olayım küvetin :)

Aynen valla bazn tv de bakıyorm kadın iki ay iki oy ediyor hoop bebiş geliyor ay ne sinirleniyorm yaa:))
meryem ana elini denemktn zarar gelmez bence ya sancıyı tetikleyebilir çok deneyen var sadce alıp suya koyuluyor üzerine bir kaç süre okunup niyet ediniyor.
Bence bir deneyin belki bir mucize olur dal açıldıkça sizinde sancılar başlar rahim açılır.

Kızlar masallah bebişlerinize Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepinize sag salim kucagınıza alırsınız inşallah.
Ben 2.5 yıldır bebeğimi bekliyorum tüp bebek tedavisi oluyorum.pazartesi günü transferim var.ismen(bahar) bana dua eder misiniz kızlar hamişlerin duasıkabul olurmuş.şimdiden Allah razı olsun

Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin bahar benim bebeğimde tüp bebek tedavisiyle oldu 2.denememde rabbim sana da nasip etsin inşallah

Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin bahar benim bebeğimde tüp bebek tedavisiyle oldu 2.denememde rabbim sana da nasip etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun darısı basımıza inşallah
Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.aynı yollardan geçmişiz.. daha ilk denemem ama maddi manevi cok zormuş.İnşallah bu zorluklara değerde bizde bu günleri unuturuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…