- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Bayiliyorlar canim:) ya benimkinin yanlışlikla meme agzindan ciksin cildiriyor tekrar memeyi tutana kadar resmen mememle savasiyor o kadar hirslaniyorki
İlk 2 hafta hic sıkıntımız yoktu ama son 4 gündür gaz başladı inşallah başlamaz senin bebişin 15. Gün başladık bizde dvit o mu yaptı bilmem çok sancılanıyoruz biz
olacağı varmış demekki canım benim. sen kendini üzme. ıslak mendil ne de olsa içinde kimyasal var. burda da hep yıkadılar altını ve bana yıka dediler. ben yıkamayla her defasında üşür diye ılık suyu sürahiye koyuyorum. bebek alt temizleme pamuğuyla siliyorum sonra kurutuyorum. bide kızların önden arkaya doğru temizliği ona dikkat etmek lazım. ben 3 4 aylık oldu mu ıslak mendile geçecem onda da yine pamukla kuruturum ıslak mendil nemli bırakıyor çünkü. son 2 günün kaldı bebişine kavuşmaya . sağlıklı güzel günleri olsunBende cok sik degistirdim altini gunde ortalama 10 bez filan kullandik. Acikcasi islak mendil kullandim canim. Ama hastaneye yatinca da bizden islak mendil istediler. Hastanede de kullaniyorlar yani. Bilemedim ki niye oldugunu
Iyi bayramlar kizlar. Benim icin hayatimda gecirdigim en yalniz bayramkuzumun yanina hastaneye gidiyorum. Esim kurbanla ilgilenecegi icin gelemedi. Yollarda tek basima yapayalniz bir bayram
valla bizde de on gündür gaz kaka yaparken zorlanma ıkınma başladı. iki gündür kendim rezene içiyorum bakalım nolacak. bi 40 ı çıksın rahatlar diyorlar bi 3 ay geçsin anlamadımAy demekki çoğu aynsavaş modu, saldırı modu
Kriz durumu yaşamıyorsa sancılanması normal. İş krize giriyorsa oof çok zor. Çıkarması önemli olan. Şu anda kurt gibi kaynıyor yatağında ama çıkarıyorda.
üzülme canım bebişin sağlıklı. ben o yeni doğan da küvezde bebekleri görünce şoka girdim hepsi küçücük anne babalar aylardır gidip geliyorlar küvez arkasından bakıyorlar. sadece birkaç gün sabret canım. seni çok iyi anlıyorum. benim de 3 gün kontrolden dolayı küvezde tutuldu çok zorduIyi bayramlar kizlar. Benim icin hayatimda gecirdigim en yalniz bayramkuzumun yanina hastaneye gidiyorum. Esim kurbanla ilgilenecegi icin gelemedi. Yollarda tek basima yapayalniz bir bayram
Dr um bir ayı dolunca veririz dedi yani büyük ihtimal yarın verecek. ama genelde kullananlarda kabızlık gaz oluyor sen başladın mıKızlar bebişi doğanlar dvit başladınız mı?
Sağlık ocağından verdiler 15. gün başlamam için.
Kabız, gaz sorunu vs. yapıyor mu?
Dr um bir ayı dolunca veririz dedi yani büyük ihtimal yarın verecek. ama genelde kullananlarda kabızlık gaz oluyor sen başladın mı
o demir ilacı bir yere döküldü mü çıkmak bilmiyor bir de. Çok dikkatli vermek gerekiyor. Damla olduğu için etrafa dökmemek için kaşığa damlatıp içirmek mantıklıBiz bugün başlayacağız. Bahsettiğin demir ilacı mı d vitamini mi? Demir 1. aydan sonra başlanıyor diye biliyorum ve evet maalesef kabızlık yapıyor. Açıkcası değerlerine bakmadan hemen ilaçları dayamaları mantıklı gelmiyor bana.
evet canım bahsettiğim demir kabızlık yapan. kesinlikle değerlere bakılıp öyle verilmesi lazımBiz bugün başlayacağız. Bahsettiğin demir ilacı mı d vitamini mi? Demir 1. aydan sonra başlanıyor diye biliyorum ve evet maalesef kabızlık yapıyor. Açıkcası değerlerine bakmadan hemen ilaçları dayamaları mantıklı gelmiyor bana.
o demir ilacı bir yere döküldü mü çıkmak bilmiyor bir de. Çok dikkatli vermek gerekiyor. Damla olduğu için etrafa dökmemek için kaşığa damlatıp içirmek mantıklı
evet canım bahsettiğim demir kabızlık yapan. kesinlikle değerlere bakılıp öyle verilmesi lazım
Canım ben de ilk baslarda siringayla veriodum baktim olmuyo simdi philipsin avent anne meme uyumlu biberonuyla veriyorum cok mecbur kalirsam..süt geliyo ama besleyici değil sanırım 1 saat sonra aglamaya basliyo tekrarKizlar oncelikle iyi bayramlar , bebise extra mama veriyorum ama siringa ya da kasikla. Lakin cok zor oluyor bebise boyle beslemek. Baska be yapabilirim bilgisi onerisi olan var mi?
Biz başladık 3. Gündeyiz. Bir yan etkisini görmedik gibi. Günde 3 damla kaşıkla veriyorum.Kızlar bebişi doğanlar dvit başladınız mı?
Biberonla canım. Philipsin biberonunu kullanıyorum anne memesine benzediği için ama o da damlama yapıyor. Bebek çekmezken genzine kaçabilir süt. Geçen süt pompası kiralama firmasında çalışan bir arkadaşım gelmişti bana, bir tane biberon önerdi. Medela calma biberon. Şuan en iyisi oymuş, emerek çektiği için bebek anne memesini de reddetmiyormuş. Onu deneyeceğim şimdi.Kizlar oncelikle iyi bayramlar , bebise extra mama veriyorum ama siringa ya da kasikla. Lakin cok zor oluyor bebise boyle beslemek. Baska be yapabilirim bilgisi onerisi olan var mi?
Ben de philips kullanıyorum canım şimdi baktım cidden damlama yapiyo sıkıntı olur mu acaba..30 cc mama 2 dk da bitiyo ucu çok mama verio demekki..senin ne kadarlik canım bebeğin?Biberonla canım. Philipsin biberonunu kullanıyorum anne memesine benzediği için ama o da damlama yapıyor. Bebek çekmezken genzine kaçabilir süt. Geçen süt pompası kiralama firmasında çalışan bir arkadaşım gelmişti bana, bir tane biberon önerdi. Medela calma biberon. Şuan en iyisi oymuş, emerek çektiği için bebek anne memesini de reddetmiyormuş. Onu deneyeceğim şimdi.
Canim benim oglum 2 yasinda ve resmen harcliklarini aliyorum oglumunİyi bayramlar hamişler ve taze annelerbu bayramı bebişleriyle geçirenler kumbaralarını hazırladınız mı? Geleceği için birikime şimdiden başlasınlar bizlerde artık sonraki bayramı bekleyeceğiz hepinizi öpüyorum, güzel günler geçirmek dileğiyle
Kızlar bebişi doğanlar dvit başladınız mı?
Aman maaşallahgaz olayı ciddi dert. Bende geceliğimi koymuştum
Sürekli memede kalsınlar dertleri bu.
Emişme seansı bitince kafayı memeye yaslayıp uyuyor
Iyi bayramlar kizlar. Benim icin hayatimda gecirdigim en yalniz bayramkuzumun yanina hastaneye gidiyorum. Esim kurbanla ilgilenecegi icin gelemedi. Yollarda tek basima yapayalniz bir bayram
Bunu bildiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. Kabızlığıda peşinden getiriyor el kadar kuzular yazık ıkın ıkın bir hal oluyorlar. Kan alırken çok ağlıyor ama değerlerine baktırmadan demir başlamayı düşünmüyorum.
Evet canım demir kabızlık yapıyor. Bizlerde bile yaptı.
Benim bahsettiğim d vitamini. 15. günde başlayacakmışız. Kararsızım çünkü toksik etkisi varmış ve koruyucu bulunduğundan kanserojen içeriyormuş. Hoş bunlar nette yazanlar. Doktor bir arkadaşım var önce onunla görüşüp ona göre vermeyi düşünüyorum.
Biberonla canım. Philipsin biberonunu kullanıyorum anne memesine benzediği için ama o da damlama yapıyor. Bebek çekmezken genzine kaçabilir süt. Geçen süt pompası kiralama firmasında çalışan bir arkadaşım gelmişti bana, bir tane biberon önerdi. Medela calma biberon. Şuan en iyisi oymuş, emerek çektiği için bebek anne memesini de reddetmiyormuş. Onu deneyeceğim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?