Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bayiliyorlar canim:) ya benimkinin yanlışlikla meme agzindan ciksin cildiriyor tekrar memeyi tutana kadar resmen mememle savasiyor o kadar hirslaniyorki

Ay demekki çoğu ayn savaş modu, saldırı modu

İlk 2 hafta hic sıkıntımız yoktu ama son 4 gündür gaz başladı inşallah başlamaz senin bebişin 15. Gün başladık bizde dvit o mu yaptı bilmem çok sancılanıyoruz biz

Kriz durumu yaşamıyorsa sancılanması normal. İş krize giriyorsa oof çok zor. Çıkarması önemli olan. Şu anda kurt gibi kaynıyor yatağında ama çıkarıyorda.

Bende cok sik degistirdim altini gunde ortalama 10 bez filan kullandik. Acikcasi islak mendil kullandim canim. Ama hastaneye yatinca da bizden islak mendil istediler. Hastanede de kullaniyorlar yani. Bilemedim ki niye oldugunu
olacağı varmış demekki canım benim. sen kendini üzme. ıslak mendil ne de olsa içinde kimyasal var. burda da hep yıkadılar altını ve bana yıka dediler. ben yıkamayla her defasında üşür diye ılık suyu sürahiye koyuyorum. bebek alt temizleme pamuğuyla siliyorum sonra kurutuyorum. bide kızların önden arkaya doğru temizliği ona dikkat etmek lazım. ben 3 4 aylık oldu mu ıslak mendile geçecem onda da yine pamukla kuruturum ıslak mendil nemli bırakıyor çünkü. son 2 günün kaldı bebişine kavuşmaya . sağlıklı güzel günleri olsun

Iyi bayramlar kizlar. Benim icin hayatimda gecirdigim en yalniz bayram kuzumun yanina hastaneye gidiyorum. Esim kurbanla ilgilenecegi icin gelemedi. Yollarda tek basima yapayalniz bir bayram

Ah be canım inşallah bugünleri unutup sağlıkla evinize geçip el öptürdüğün harçlık verdiğinbayramları görürsünüz. Nazarlık olarak kalır bugünler geride.

valla bizde de on gündür gaz kaka yaparken zorlanma ıkınma başladı. iki gündür kendim rezene içiyorum bakalım nolacak. bi 40 ı çıksın rahatlar diyorlar bi 3 ay geçsin anlamadım

Iyi bayramlar kizlar. Benim icin hayatimda gecirdigim en yalniz bayram kuzumun yanina hastaneye gidiyorum. Esim kurbanla ilgilenecegi icin gelemedi. Yollarda tek basima yapayalniz bir bayram
üzülme canım bebişin sağlıklı. ben o yeni doğan da küvezde bebekleri görünce şoka girdim hepsi küçücük anne babalar aylardır gidip geliyorlar küvez arkasından bakıyorlar. sadece birkaç gün sabret canım. seni çok iyi anlıyorum. benim de 3 gün kontrolden dolayı küvezde tutuldu çok zordu

Kızlar bebişi doğanlar dvit başladınız mı?
Sağlık ocağından verdiler 15. gün başlamam için.
Kabız, gaz sorunu vs. yapıyor mu?
Dr um bir ayı dolunca veririz dedi yani büyük ihtimal yarın verecek. ama genelde kullananlarda kabızlık gaz oluyor sen başladın mı

Dr um bir ayı dolunca veririz dedi yani büyük ihtimal yarın verecek. ama genelde kullananlarda kabızlık gaz oluyor sen başladın mı

Biz bugün başlayacağız. Bahsettiğin demir ilacı mı d vitamini mi? Demir 1. aydan sonra başlanıyor diye biliyorum ve evet maalesef kabızlık yapıyor. Açıkcası değerlerine bakmadan hemen ilaçları dayamaları mantıklı gelmiyor bana.

o demir ilacı bir yere döküldü mü çıkmak bilmiyor bir de. Çok dikkatli vermek gerekiyor. Damla olduğu için etrafa dökmemek için kaşığa damlatıp içirmek mantıklı

evet canım bahsettiğim demir kabızlık yapan. kesinlikle değerlere bakılıp öyle verilmesi lazım

o demir ilacı bir yere döküldü mü çıkmak bilmiyor bir de. Çok dikkatli vermek gerekiyor. Damla olduğu için etrafa dökmemek için kaşığa damlatıp içirmek mantıklı

Bunu bildiğim iyi oldu çok teşekkür ederim. Kabızlığıda peşinden getiriyor el kadar kuzular yazık ıkın ıkın bir hal oluyorlar. Kan alırken çok ağlıyor ama değerlerine baktırmadan demir başlamayı düşünmüyorum.

evet canım bahsettiğim demir kabızlık yapan. kesinlikle değerlere bakılıp öyle verilmesi lazım

Evet canım demir kabızlık yapıyor. Bizlerde bile yaptı.
Benim bahsettiğim d vitamini. 15. günde başlayacakmışız. Kararsızım çünkü toksik etkisi varmış ve koruyucu bulunduğundan kanserojen içeriyormuş. Hoş bunlar nette yazanlar. Doktor bir arkadaşım var önce onunla görüşüp ona göre vermeyi düşünüyorum.

Kizlar oncelikle iyi bayramlar , bebise extra mama veriyorum ama siringa ya da kasikla. Lakin cok zor oluyor bebise boyle beslemek. Baska be yapabilirim bilgisi onerisi olan var mi?
Canım ben de ilk baslarda siringayla veriodum baktim olmuyo simdi philipsin avent anne meme uyumlu biberonuyla veriyorum cok mecbur kalirsam..süt geliyo ama besleyici değil sanırım 1 saat sonra aglamaya basliyo tekrar

Kizlar oncelikle iyi bayramlar , bebise extra mama veriyorum ama siringa ya da kasikla. Lakin cok zor oluyor bebise boyle beslemek. Baska be yapabilirim bilgisi onerisi olan var mi?
Biberonla canım. Philipsin biberonunu kullanıyorum anne memesine benzediği için ama o da damlama yapıyor. Bebek çekmezken genzine kaçabilir süt. Geçen süt pompası kiralama firmasında çalışan bir arkadaşım gelmişti bana, bir tane biberon önerdi. Medela calma biberon. Şuan en iyisi oymuş, emerek çektiği için bebek anne memesini de reddetmiyormuş. Onu deneyeceğim şimdi.

Ben de philips kullanıyorum canım şimdi baktım cidden damlama yapiyo sıkıntı olur mu acaba..30 cc mama 2 dk da bitiyo ucu çok mama verio demekki..senin ne kadarlik canım bebeğin?

Canim benim oglum 2 yasinda ve resmen harcliklarini aliyorum oglumun
Hakkidir sonucta bayramda cocuklara bebelere harclik verilir hatta annem ve babam minisime de verdiler hic utanmiyorum bu konuda
Baba dedesi birz eli siki daha bayram harigi gormedik birazdsn gidecez belki bu sefer verir

Kızlar bebişi doğanlar dvit başladınız mı?
Sağlık ocağından verdiler 15. gün başlamam için.
Kabız, gaz sorunu vs. yapıyor mu?

Aman maaşallah gaz olayı ciddi dert. Bende geceliğimi koymuştum
Sürekli memede kalsınlar dertleri bu.
Emişme seansı bitince kafayı memeye yaslayıp uyuyor

Canim d vitamini gaz yapmiyordur sanirim. Oglum zaten gazliydi ama vitaminden sonra bisi degismemisti.

Gececek canim bu gunler uzme kendini. Cok sukur sagligina kavusuyor ates bitmis. Allah tekrarindan beterinden korusun tum kuzulari

Ben d drops almistim amazondan. En guvenlisi o diye biliyorum. Getiren eczaneler falan da var bildigim kadariyla civarindaki buyuk eczanelere bi sor istersen.

Canim biberonun damlamasi emzik kismindan kaynakli oluyor. Ben dr browns kullaniyorum sagdigim sutu ek olarak vermek icin. Premature emzik kullaniyorum en az deliklisi o diye. Aya gore degil de en az akitani vermek lazim sanirim memeyi birakmasin diye. Kullandigin emzige bak 2 numaraysa 1e gecebilirsin. Aventte 0 numara var mi bilmiyorum ama varsa onu da kullanabilirsin. Calma guzel bi biberon ama sevip alan bebek sayisi az diye biliyorum biraz sans isi :/

Emzik olarak da oyle avent soothie anne memesine benzedigi icin emme karmasasi yasatmiyor ama alip seven bebek az. Sansima berencik sevdi ama goruntu cok komik tabi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…