- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Bir bilgim yok bu konuda tahminimce bebek assagiya inince açılma oluyor yönünde ama dr una danışman en iyisi ben 9 ay boyunca yattım limon maydanoz hurma tuvalet dışında su içmek bile olsa yasaktı öyle korkmustumki doğum olmaz bu kadar yatmak la diye sürekli egzersiz yaptın ahududu çayı içtim lipton prizma çay paketi almıştı eşim canın çekiyordu zaten birde hurma son 2 hafta kala rutin şekilde yaptım gizli gizli birde 38+4 doğumun oldu ama ilişkiye çok giriyordum o aralar zaten hep yasaktı kaçak olmuştuk sanki birinden kaciyormusuz gibi38+1 de sancı geldi hafif düzenli ama uzun aralıklı önemli olan düzenli olmasıydı zaten anladım o gece tekrar ilişkiye girdik ertesi akşam 8de acile gittim 3cm açıklık vardı bir sonraki gün 14:25 de kucagima aldım sancıların çok azdı ama dr bilmiyordu son dakikalarda çoğaldı suni sancı verirler diye söylemedim eşim tembihlemisti arkadaşlarının eşleri pert olmuşlar acil durum olmadıkça demişti 5dk sürmedi oğluma kavuşmam Rabbim doğumu olacaklara huzur ve en az sanciyla kavusmanizi nasip etsin bebislerinize bu çok guzel bütün duyguları bir anda yaşamak .Doğum yapanlariniza da sağlık mutluluk ve bol bol sütlü gazsiz sancılı günlerHareketi biraz ihmal etmistim ondan olmadi sanirim acilma. Yuruyus ve comelme hareketleriyle 2 gune acilir insallah. Acilma olsa da bebegin asagi inmeme ihtimali var mi. Ya da tam tersi bebek inse acilma olmasa yine suni sanci mi veriyorlar?
Icine sinen doktor bulmana cok sevindim . Seninle durumumuz baya yakin. Ama benim halihazırda 40+2 . Insallah hepimiz en hayirli zamanda saglikla kavusalim bebeklerimize
Tatlım benim profilimde 2013 lerdeki yazılarıma bakabilirsin sancı düzenimi topigimle paylasmistim bulursam atarım sana benim 3gun sürdü dayanilmayacak gibi miKızlar bu nasıl iş ben anlamadım dün gece ikiden beri bi on dakika bi sekiz bi 15 bi 20 dk arayla sancı çekiyorum düzenli ama düzensiz sancı dayanılmaz bi ağrı olmadıkça doktora da gitmek istemedim su yok nişan yok kuru kuru ağrı çekiyorum var mı böyle yaşayan?
10 dk 8 dk 7 dk 5 dk şeklinde azalması gerekmez mi aralıkların
Nefes alıp vererek dayanabiliyorum zaten 1 dk sürmüyor kısa süreli ama aralıkları çok garip geliyor bana bi artıyor bi azalıyorTatlım benim profilimde 2013 lerdeki yazılarıma bakabilirsin sancı düzenimi topigimle paylasmistim bulursam atarım sana benim 3gun sürdü dayanilmayacak gibi mi
Sana birkaç resim atacağım bir dakikaNefes alıp vererek dayanabiliyorum zaten 1 dk sürmüyor kısa süreli ama aralıkları çok garip geliyor bana bi artıyor bi azalıyor
Buldum canım eski içeriğini suyunu patlatmışlar anladığım kadarıyla ben de gitmeli miyim sence yoksa ağrı sıklaşana kadar beklesem miSana birkaç resim atacağım bir dakika
alıntı yapmaya usendim kısa konuşmalarım var sancılarımi birazda olsa unutmamin bir yoluyduNefes alıp vererek dayanabiliyorum zaten 1 dk sürmüyor kısa süreli ama aralıkları çok garip geliyor bana bi artıyor bi azalıyor
İstersen tuttuğum notları ay hem hamisler bilgilenir hemde bir bakarızBuldum canım eski içeriğini suyunu patlatmışlar anladığım kadarıyla ben de gitmeli miyim sence yoksa ağrı sıklaşana kadar beklesem mi
Bu okadar zor birşey değil ınan patlattiklarini hissetmiyorsun çok ince beyaz uzun bir çubuk suyunun az az birden akmaya başladığını hissediyorsun korkmayın diye anlattımBuldum canım eski içeriğini suyunu patlatmışlar anladığım kadarıyla ben de gitmeli miyim sence yoksa ağrı sıklaşana kadar beklesem mi
Ayni sekilde sancilarim bir turlu duzene girmemisgi 24 saatin sonunda hastaneye gitmeye karar verdim 4cm aciklik vardi orda da duzene girmeyince suni sanciyla dogum yaptimKızlar bu nasıl iş ben anlamadım dün gece ikiden beri bi on dakika bi sekiz bi 15 bi 20 dk arayla sancı çekiyorum düzenli ama düzensiz sancı dayanılmaz bi ağrı olmadıkça doktora da gitmek istemedim su yok nişan yok kuru kuru ağrı çekiyorum var mı böyle yaşayan?
10 dk 8 dk 7 dk 5 dk şeklinde azalması gerekmez mi aralıkların
merhaba nasilsiniz bebeginizi ogrendinizmi kizmi erkekmi :))Bir bilgim yok bu konuda tahminimce bebek assagiya inince açılma oluyor yönünde ama dr una danışman en iyisi ben 9 ay boyunca yattım limon maydanoz hurma tuvalet dışında su içmek bile olsa yasaktı öyle korkmustumki doğum olmaz bu kadar yatmak la diye sürekli egzersiz yaptın ahududu çayı içtim lipton prizma çay paketi almıştı eşim canın çekiyordu zaten birde hurma son 2 hafta kala rutin şekilde yaptım gizli gizli birde 38+4 doğumun oldu ama ilişkiye çok giriyordum o aralar zaten hep yasaktı kaçak olmuştuk sanki birinden kaciyormusuz gibi38+1 de sancı geldi hafif düzenli ama uzun aralıklı önemli olan düzenli olmasıydı zaten anladım o gece tekrar ilişkiye girdik ertesi akşam 8de acile gittim 3cm açıklık vardı bir sonraki gün 14:25 de kucagima aldım sancıların çok azdı ama dr bilmiyordu son dakikalarda çoğaldı suni sancı verirler diye söylemedim eşim tembihlemisti arkadaşlarının eşleri pert olmuşlar acil durum olmadıkça demişti 5dk sürmedi oğluma kavuşmam Rabbim doğumu olacaklara huzur ve en az sanciyla kavusmanizi nasip etsin bebislerinize bu çok guzel bütün duyguları bir anda yaşamak .Doğum yapanlariniza da sağlık mutluluk ve bol bol sütlü gazsiz sancılı günler
sagol canim hepimiz insallah. ben onceden hep ofmde akif beye gitmistim. sonra hem sezaryene yoneldigini dusundugum icin hem de baska sebeplerden devlete gittim bikac kere. bugun son olarak akdeniz sifada koray dumana gittim. yeni geldi hastaneye. cok pozitif ve ilgiliydi. normal dogum yanlisi. hastane kalabalik oluyor ama etrafimdan duydugum kadariyla dogum yapanlar memnun. fiyatlar da daha iyimis. umarim biz de memnun kaliriz. sifada ertugrul beyi de biliyorum hamilelik oncesinden, o da iyi bir doktor. senin hastanen hangisiydi canim, dogum seklin belli miydi bir de? gunumuz de ayni seninle. bakalim ne kadar daha bekleyecegiz yayamazlari. nisanim hala leke leke geliyor, sancim yok dencek kadar az. bekliyoruzajenjo cnm gönlüne göre dr bulmana sevindim. Doktorun kim acaba ikinciyi düşünüyorum lazım olur. saglikla kavus inşallah oğluna. Bebek Size de bereketiyle gelmiş maşallah
Yok tatlım 20 si gibi randevum var o zaman öğreneceğim 14 haftayı dolduracak o zaman inşallah heyecanla bekliyorummerhaba nasilsiniz bebeginizi ogrendinizmi kizmi erkekmi :))
Ben medstar da dr ayhan yılmaz a gidiyorum. Şimdiye kadar çok memnundum ama son zamanlarda hastası arttığı için vakit ayirmiyor ve sorularımı gecistiriyor. Sona gelmişim beni nelerin beklediğini bilmiyorum doğal olarak endiseliyim ve beni rahatlatmasi lazım ama başından sacıyor. Son donemdeki tavrını beğenmedim. Evt cnm gunlerimiz aynı ama bende doğuma dair hiçbir belirti yok. Antalya sicaginda beklemeye devam. Neyse kavusmalar hayırlı olur inşallahsagol canim hepimiz insallah. ben onceden hep ofmde akif beye gitmistim. sonra hem sezaryene yoneldigini dusundugum icin hem de baska sebeplerden devlete gittim bikac kere. bugun son olarak akdeniz sifada koray dumana gittim. yeni geldi hastaneye. cok pozitif ve ilgiliydi. normal dogum yanlisi. hastane kalabalik oluyor ama etrafimdan duydugum kadariyla dogum yapanlar memnun. fiyatlar da daha iyimis. umarim biz de memnun kaliriz. sifada ertugrul beyi de biliyorum hamilelik oncesinden, o da iyi bir doktor. senin hastanen hangisiydi canim, dogum seklin belli miydi bir de? gunumuz de ayni seninle. bakalim ne kadar daha bekleyecegiz yayamazlari. nisanim hala leke leke geliyor, sancim yok dencek kadar az. bekliyoruz
ayni durumu akif beyle yasadim ben de. basta cok daha ilgiliydi. umarim kolay guzel bir dogumun olur canim. belki hic belirti vermez birden geliverir, surpriz yapmak ister annesineBen medstar da dr ayhan yılmaz a gidiyorum. Şimdiye kadar çok memnundum ama son zamanlarda hastası arttığı için vakit ayirmiyor ve sorularımı gecistiriyor. Sona gelmişim beni nelerin beklediğini bilmiyorum doğal olarak endiseliyim ve beni rahatlatmasi lazım ama başından sacıyor. Son donemdeki tavrını beğenmedim. Evt cnm gunlerimiz aynı ama bende doğuma dair hiçbir belirti yok. Antalya sicaginda beklemeye devam. Neyse kavusmalar hayırlı olur inşallah
Teşekkürler:) şu ülkede normal doğum yapabilmek için mücadele etmek gerekiyormuş onu anladım. Şimdi ikinci için endişeler başladı:)Ayy gozunuz aydin sukurler olsun :))sonunu tahmin edemeden okudum :))
Rabbim anali babali buyutsun insallah
sabrini hazmini takdir ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?