Evet canım.tüp bebek zaten..Günlerimiz aynı canım ben de beklemedeyim çok sabırsızlanıyorum satından emin misin
Yok evet ağrı diye kendimi kandırıyorum bebeğin hareketleriniEvet canım.tüp bebek zaten..
Sende de mi hiç belirti yok?
Çok sağol canım benim inşallah bütün bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli oksunlar inşallahCanım hayırlı olsun bebişiniz, inşallah en kısa sürede geçer sarılığı, sevgiler...
Ben de ayni durumdayim40 ı doldurmama bir kaç gün kaldı.açılma,sancı falan yok.doktorum bir hafta daha bekleyebiliriz diyor. Bende beklemeyi düşünüyordum ama etraf çok endişeli,bebeğe ya da bana birşey olmasından korkuyorlar.eğer açılmam olmazsa suni sancı almak istemiyorum.hayırlısı olsun inşallah.benzer durumda olan arkadaşım var mı ki??
Canım çok sağol, morale ihtiyacım var gerçekten, darısı az ağrılı az sancılı bize inşallah, ilk meleğinle cennette buluşun inşallah, mis kokulunu da öpüyorum.
Benimde cumartesi kontrolüm.kararını bizimlede paylaş olur mu?Ben de ayni durumdayim
.Yarin kontrol var ne yapacagimiza karar verecegiz :/
Çok teşekkür ederim canım, evet son dakikalarda yerleşti kafası doğum kanalına. Gece boyunca yukarıda diyordu ebe. Sezeryan olabilir, büyük bebek olduğu için de zor olabilir falan diyordu. Ama çok anlayışlı biriydi Allah razı olsunMaşallah canım, tebrik ederimmm, hayırlı olsunn, benim bebeğim de baş aşağı ama kanala yerleşemiyor kafa çapı 1-2 hafta önde, doktor yerleşmez de dedi, günde 8-10 defa sancı çekiyorum, bebeğim kendini aşağıya ittiriyor, nefes egzersizleriyle geçiyor sonra, en son 2 parmak yukarıdaydı kafası, senin ilk doğum değil ama son anda yerleşmiş kafa değil mi?
evet cnm ilk gun ozellikle cok zor oliyor rahat pozisyonda emzirmekDemekki değişiyor canm, aslında sezeryan sonrasında emzirirken çok zorlanılıyor yaa, rahat rahat kucağıma alıp emzirmeyi çok istiyorum inşallah rahat geçiririz
bende yikadim bugun gobegi hafif kanadi amaASSELL87 herkes te uygulama farklıya bizde bebek 2.gun yikandi ve hastaneden cikana kadar 5.gun dahil günlük hemsireler yikadi. Göbek bagina gazli bez sarılıydi ustune de bi gazli bez onla yikayip bitince onları değiştirdiler. 10. Günde düştü. Hemsire yikadiktan sonea sonra etrafını kurutup bol pudra dök dedi. Saglikla kal
cnm dedigin gibi bir memeye 20 dk doymus oluyor ben dakika tutmuyorum biraz bir memeden biraz diger memeden veriyorum bazen az emdigini dusundugumde 1 saat sonra geri uyandiriyorum yani sk sk emziriyorum gunde 3 lt ye yakinda su iciyorumCanim peki bir memeyi kac dakika verip digerine geciyorsun. Ya bazi yerlerde de bi memeyi en az 20 dakika emsin saglıkli süt u anca alir diyor. Ben 20 dakika emzirince doyuyo uyuyo kalktığında diger memeden basliyorum. Ondan sordum kac dakika veriyorsun cunku iyk kilo almis. Taktigini bende uygulayam .13 unde kilo kontrolu var hedef kiloma ulasmam lazım. Saglikla kal
Kız canım benimkisi nazlı olacaklar vesselam...K Kumsal_Hatun ve-seda- bebeklerinizin cinsiyeti nedir bu arada.benim ki kız. İkinci doğumda beklemek daha zor olsa gerek.
Kız canım benimkisi nazlı olacaklar vesselam...K Kumsal_Hatun ve-seda- bebeklerinizin cinsiyeti nedir bu arada.benim ki kız. İkinci doğumda beklemek daha zor olsa gerek.
bende yikadim bugun gobegi hafif kanadi amacok rahat uyudu ya o rahatladi ben rahatladim
Arkadaşlar merhaba, bugün kontrolumuz vardı. Sancılarım düzenli gelmeye başlamıştı. 100'ü görüyordum nst'de ama ben pek hissetmiyordum. Tansiyonum yine yüksek çıktı ve her sancı gelişinde bebeğin kalp atışları düşmüştü. Açıklık kontrolü yapıldı ve hiç açıklık yoktu. Sunni denesek bile bunun sonu sezeryan dedi doktorumuz ve benim tansiyonum çok yükselmeye başlamıştı. Sonuç beni apar topar sezeryana aldılar. Epidural istedim. Bebeğimin doğuş anına şahit olmak paha biçilemez birşey! Kızım 15:58'te 2,930gr 52cm dünyaya geldi. Ayaklarım 9 saatte anca çözüldü. Zar zor yürüyüş yaptım. İnş yarın daha iyi hissedeceğim. Hepinize bizde kucak dolusu sevgiler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?