Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Herkese merhaba ;
Uzun zamandır giremiorum siteye ve bir sürü kişi doğumunu yapmış. Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebişleriniz.. Bende sezeryan tarihini aldım 19 Eylül.. Bir sorum olacak sezerandan önce çatı muayenesi yapmıyorlar değil mi? sezeeryan için gerek yok sanırım
yok cnm kesin sezeryansa yapmiyorlar ama doktorun neye gore sezeryan dedi once catina bakmadi mi

Ayyy ne güzel bebek bakım muhabbetleri başladı :anne: çok heyecanlı
Ben Antalya nin sıcağında koca gobekle cebellesiyorum. Sürekli telefon geliyor daha dogurmadin mi diye:bicak: asabiyet ve kaşıntı son safhada dayanacak gücüm kalmadı. Küçük bey içerde çok rahat en küçük bir belirti göstermiyor gelmek için :KK12:

banu86 banu86 tubisimben tubisimben sinemnur sinemnur @rootstock @DIPTISDIPTIS ve suanda gerçekden adlarını unuttuysam tebrik eden ve geçmiş olsun dien tüm can arkadaşlara teşekkürler biraz deil baya geç yazmamın sebebi ağrılarımın iğneyle bile geçmio olması :ukala: neyse yavaştan atlatıoruz doğum fotolarımız 8 hafta sonra gelceği için elimde olan nadir fotolardan koyayım dedim...işte ben buda benim minik kızım umay izmir
Maşallah prensese ve güzel annesine Allah nazarlardan korusun çok tatlısınız:KK200::nazar::KK200:

Sutum yetiyor mu yetmiyor mu hic emin olamiyorum kizlar. Bazen 10dk emiyor uyuyakaliyor emerken,yatiriyorum ben de. Kisa sure sonra tekrar uyaniyor. Doymuyor muu yaramazliktan mi emin degilim. Kilo kaybi da sinirda su an. Cuma kontrolu var yine kilosu dusmus cikmaz umarim. Gecen gun o kadar agladi ki oturdum ben de onunla agladim.
Bir de emzirme isini nasil yapiyorsunuz ?ben her istedigindr veriyorum ve her emzirmede 2 memeyide vermeye calisiyorum. Siz nasil bir duzen izliyorsunuz?

Kızlar bende bugün kontrole gittim benim minnoşun karnındaki kist büyüdüğü için benimde sezeryan olacağı kesinleşti normal doğumda kanalda patlama durumu olabilirmiş artık ne yapalım kısmet çok istedim normal olsun diye ama bebeğim sağlıklı olsun önemli olan o:KK200:ancak biz son güne kadar bekleyeceğiz 40. Haftada doğum olacak tabi kendisi erken gelmeye kalkmazsa:KK200: bebişim 3200 olmuş erken doğarsa da bir sıkıntı olmaz sanırım:nazar:

Sutum yetiyor mu yetmiyor mu hic emin olamiyorum kizlar. Bazen 10dk emiyor uyuyakaliyor emerken,yatiriyorum ben de. Kisa sure sonra tekrar uyaniyor. Doymuyor muu yaramazliktan mi emin degilim. Kilo kaybi da sinirda su an. Cuma kontrolu var yine kilosu dusmus cikmaz umarim. Gecen gun o kadar agladi ki oturdum ben de onunla agladim.
Bir de emzirme isini nasil yapiyorsunuz ?ben her istedigindr veriyorum ve her emzirmede 2 memeyide vermeye calisiyorum. Siz nasil bir duzen izliyorsunuz?
cnm kakali ve cisli bez sayisi nasil ... belki gazi vardir ondan agliyordur..ben 2 saate 1 uyandirip emziriyorum onun uyanmasini beklemiyorum aynen 2 memeyi vermeye calisiyorum..masallh 1 haftada 350 gr aldi ;)

Kızlar bende bugün kontrole gittim benim minnoşun karnındaki kist büyüdüğü için benimde sezeryan olacağı kesinleşti normal doğumda kanalda patlama durumu olabilirmiş artık ne yapalım kısmet çok istedim normal olsun diye ama bebeğim sağlıklı olsun önemli olan o:KK200:ancak biz son güne kadar bekleyeceğiz 40. Haftada doğum olacak tabi kendisi erken gelmeye kalkmazsa:KK200: bebişim 3200 olmuş erken doğarsa da bir sıkıntı olmaz sanırım:nazar:
kilosu gayet iyi cnm bir skinti olmaz icini ferah tut ;) tabi anne karninda ne kadar kalsa o kadar iyi...senin bebegin karninda ki kist icin doktor nasil bir tedavi yontemi uygulayacak cok gecmis olsun minnosa

seninle aynı günüz bugün tam 37 hafta oldu benimde.. c.tesi günü kontrolde bebişin kilosu 3,200 olduğunu öğrendim doktor gayet iyi dedi :)

Canım ben daha doğum yapmadım ama ilk çocuğumdan biliyorum emerken uyuyunca gazını çıkarmadan yatırırsan 10 dk sonra uyanır rahatsız olur uyusa bile omzuna yatırıp gazını çıkarıp sonra yatağa koymak lazım o zaman uyku süresi uzar bi de çok küçükler ya emerken yoruluyorlar acıkmadan enerjisi bitmeden emzirme aralarını sıkaştırmayı deneyebilirsin

tuğbacım sende hoşgeldin aramıza bebiş sağlıklı olsunda normali sez.i farketmez .kist doğunca yok olacak mı kendiliğinden inşallah öyle olur,ya da inşallah bi sıkıntı vermiyodur bebişe ama maaşallah kilosuna 3 hafta daha beklemez gibi geliyo sanki.günlerimiz aynı ama biz 3 kg doğunca bile görsek ne ala.maaşallah berileee:nazar::nazar::nazar:

Canım hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah, geliş şekline çok takılmıyorum diyordum ama doğum sonrası yorumları okuduğumda bugün ASSELL87 ASSELL87 haricinde sezaryen için kolay diyen yok, inşallah sıkıntısız, az ağrılı atlatırız biz de. Kilosu da gayet güzel canım, 3 hafta daha beklerse 3500 gramın üzerinde doğar muhtemelen, kist için de inşallah en kolay şekilde atlatırsınız sıkıntıyı, sevgiler...

kilosu gayet iyi cnm bir skinti olmaz icini ferah tut :KK66: tabi anne karninda ne kadar kalsa o kadar iyi...senin bebegin karninda ki kist icin doktor nasil bir tedavi yontemi uygulayacak cok gecmis olsun minnosa
Teşekkür ederim canm, benim içim rahat doktorlar da bir sıkıntı yaratacak yerde olmadığı için beni rahatlatıyorlar zaten, doğduktan sonra kontollerine bakılacak eğer fizyolojik kist ise kendiliğinden küçülüp kaybolurmuş, kaybolmazsa alınır ama ben bu ihtimali düşünmeden kediliğinden eriyeceğini düşünüyorum inşallah:nazar::KK200:

Teşekkür ederim canm, benim içim rahat doktorlar da bir sıkıntı yaratacak yerde olmadığı için beni rahatlatıyorlar zaten, doğduktan sonra kontollerine bakılacak eğer fizyolojik kist ise kendiliğinden küçülüp kaybolurmuş, kaybolmazsa alınır ama ben bu ihtimali düşünmeden kediliğinden eriyeceğini düşünüyorum inşallah:nazar::KK200:
ins cnm ;) doktorlar rahatsa sorun yoktur

Canım hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah, geliş şekline çok takılmıyorum diyordum ama doğum sonrası yorumları okuduğumda bugün ASSELL87 ASSELL87 haricinde sezaryen için kolay diyen yok, inşallah sıkıntısız, az ağrılı atlatırız biz de. Kilosu da gayet güzel canım, 3 hafta daha beklerse 3500 gramın üzerinde doğar muhtemelen, kist için de inşallah en kolay şekilde atlatırsınız sıkıntıyı, sevgiler...
cnm kolay degil tabiki zor ilk 2 gun ama o kadar korkulacak bise yok ;) ben kendi kendime ayaga kalktim tek yurudum koridorda agrilarim oluuordu ama ben her yurudugumde nedense kendimi iyi hissediyordum ..anestezi uzmani da cok onemli ne bas agrisi ne de bel agrisi cektim cok sukur

Back