- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
Teşekkür ederim canm, bugün doktora diyorum ya bayramda gelmek isterse ne yapacağım diye yok yaa bayramda gelmez diyortuğbacım sende hoşgeldin aramıza bebiş sağlıklı olsunda normali sez.i farketmez .kist doğunca yok olacak mı kendiliğinden inşallah öyle olur,ya da inşallah bi sıkıntı vermiyodur bebişe ama maaşallah kilosuna 3 hafta daha beklemez gibi geliyo sanki.günlerimiz aynı ama biz 3 kg doğunca bile görsek ne ala.maaşallah berileee
Evet canm sezeryan için konuşulanlar sonrası için pek iyi değil ama bugün iki tanıdığımla konuştum sezeryan yapmış onlarda hiç bişeyi yok çok rahat kendine gelirsin hem senin bu ilk dedi ikincisi daha zor oluyor dedi yani ne kadar sevinsem bilemedim sonuçta Allah kısmet ederse ikinciyi de düşünüyorum hatta bugün doktoruma da söyledim ilkinin sezeryan olmasını istemezdim diye olsun 5 yıl sonra normal doğum yapabilirsin dedi bende dedim ki yaşım 31 yakında 32 olacağım 5 yılı beklemem çok zor diyeCanım hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah, geliş şekline çok takılmıyorum diyordum ama doğum sonrası yorumları okuduğumda bugünASSELL87 haricinde sezaryen için kolay diyen yok, inşallah sıkıntısız, az ağrılı atlatırız biz de. Kilosu da gayet güzel canım, 3 hafta daha beklerse 3500 gramın üzerinde doğar muhtemelen, kist için de inşallah en kolay şekilde atlatırsınız sıkıntıyı, sevgiler...
Canm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahKizlar nst de sanci cikti. Yatisim yapilcak galiba ebenin gelmesini bekliyoruz. Dua edin bana
Kizlar nst de sanci cikti. Yatisim yapilcak galiba ebenin gelmesini bekliyoruz. Dua edin bana
dualarimiz sizinleKizlar nst de sanci cikti. Yatisim yapilcak galiba ebenin gelmesini bekliyoruz. Dua edin bana
Canim doydugunda kendiliginden birakir diye biliyorum. Eger doymuyor olsa aglar. Bende iki gogsumu birden emziriyorum. Sutum cok sulu gibi. Karnim patlayacak kadar sisiyor ama doymuyor yinede sanirim. Gunde 1 kez mama veriyorum. Genelde 2-3 saatte bir veriyorum memeyi. Uyusa bile uyandiriyorum. Arkadasima doktoru 3 saati gecirme kan sekeri duser uyandirmakta zorlanirsin demis. Gece saat kurup uyandiriyorum emio yatiyor tekrarSutum yetiyor mu yetmiyor mu hic emin olamiyorum kizlar. Bazen 10dk emiyor uyuyakaliyor emerken,yatiriyorum ben de. Kisa sure sonra tekrar uyaniyor. Doymuyor muu yaramazliktan mi emin degilim. Kilo kaybi da sinirda su an. Cuma kontrolu var yine kilosu dusmus cikmaz umarim. Gecen gun o kadar agladi ki oturdum ben de onunla agladim.
Bir de emzirme isini nasil yapiyorsunuz ?ben her istedigindr veriyorum ve her emzirmede 2 memeyide vermeye calisiyorum. Siz nasil bir duzen izliyorsunuz?
cnm benimde 2.daha kolay oldu sankiEvet canm sezeryan için konuşulanlar sonrası için pek iyi değil ama bugün iki tanıdığımla konuştum sezeryan yapmış onlarda hiç bişeyi yok çok rahat kendine gelirsin hem senin bu ilk dedi ikincisi daha zor oluyor dedi yani ne kadar sevinsem bilemedim sonuçta Allah kısmet ederse ikinciyi de düşünüyorum hatta bugün doktoruma da söyledim ilkinin sezeryan olmasını istemezdim diye olsun 5 yıl sonra normal doğum yapabilirsin dedi bende dedim ki yaşım 31 yakında 32 olacağım 5 yılı beklemem çok zor diyenasip kısmet canm belki bizimki rahat olur
Canim peki bir memeyi kac dakika verip digerine geciyorsun. Ya bazi yerlerde de bi memeyi en az 20 dakika emsin saglıkli süt u anca alir diyor. Ben 20 dakika emzirince doyuyo uyuyo kalktığında diger memeden basliyorum. Ondan sordum kac dakika veriyorsun cunku iyk kilo almis. Taktigini bende uygulayam .13 unde kilo kontrolu var hedef kiloma ulasmam lazım. Saglikla kalcnm kakali ve cisli bez sayisi nasil ... belki gazi vardir ondan agliyordur..ben 2 saate 1 uyandirip emziriyorum onun uyanmasini beklemiyorum aynen 2 memeyi vermeye calisiyorum..masallh 1 haftada 350 gr aldi
Allah yardimciniz olsun canim. Uzulme sakin. Dualarimiz sizinle. Bebisini kucagina alip evinize mutlu mutlu gidersiniz insallahKızlar iyi geceler .. Hamilelik yolunun sonuna Gelmiş bulunmaktayım. Başlarda istek üzerine olan sezeryan durumumuz mecburiye döndü bebegimin kilosu 35. Haftada kaldı ve gelişim yavaşladı şuan 2.400-2.500 ya var ya yok . Araştırmak istedi doktor suan saglıklımı dedim gayet iyi sadece küçük bi bebek olacak dedi o zaman strese girmek istemedim araştırmasına müsade etmedim günü belli olacak olan belli şükür hareketlerimiz yerinde Haftalardır duam saglıklı bi şekilde kuveze girmeden kucagıma almak . Hamile kaldım kalcam derkeen sona geldik Herşeyi sizlere sordum strese girdim yazdım güldüm yaZdım agladım yazdım her birinize tek tek teşekkür ederim hakkınız geçti helal edin.benimde sizlere helal olsun . Duygusala bagladım gibi göZüksede heyecan zirveee .. sizlerden ricam duanızı eksik etmeyin küçük bebegimi sag salim kuveze girmeden alayım kucagıma evime geleyim.evlilik yıl dönümümde gelen büyük hediyemiz Rüzgarıma sag salim kavusayım inşallah.. Dogum yapan arkadaşları tebrik ederim sancı çekenleride Rabbim biran evvel saglıkla kurtarsın..kendime gelir gelmez yazarım sizlere SAGLIKLA KALIN KIZLARRRRR
Canım hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah, geliş şekline çok takılmıyorum diyordum ama doğum sonrası yorumları okuduğumda bugünASSELL87 haricinde sezaryen için kolay diyen yok, inşallah sıkıntısız, az ağrılı atlatırız biz de. Kilosu da gayet güzel canım, 3 hafta daha beklerse 3500 gramın üzerinde doğar muhtemelen, kist için de inşallah en kolay şekilde atlatırsınız sıkıntıyı, sevgiler...
Canm bugün ben bir tanıdığımın bebeği oldu onu görmeye gittik hastaneye, 37. Haftada doğmuş kilosu 2400 senin bebeğinle aynı ama maşallahı vardı küveze girmemişti senin haftama göre daha geride olmasına rağmen, sen içini ferah tut doğumdan sonra hemen kucağına alacaksın, çok özel bir günde hayat boyu unutamayacağın bir olay gerçekleşecek ne güzel, inşallah sağlıkla kavuşursunuz oğluşunlaKızlar iyi geceler .. Hamilelik yolunun sonuna Gelmiş bulunmaktayım. Başlarda istek üzerine olan sezeryan durumumuz mecburiye döndü bebegimin kilosu 35. Haftada kaldı ve gelişim yavaşladı şuan 2.400-2.500 ya var ya yok . Araştırmak istedi doktor suan saglıklımı dedim gayet iyi sadece küçük bi bebek olacak dedi o zaman strese girmek istemedim araştırmasına müsade etmedim günü belli olacak olan belli şükür hareketlerimiz yerinde Haftalardır duam saglıklı bi şekilde kuveze girmeden kucagıma almak . Hamile kaldım kalcam derkeen sona geldik Herşeyi sizlere sordum strese girdim yazdım güldüm yaZdım agladım yazdım her birinize tek tek teşekkür ederim hakkınız geçti helal edin.benimde sizlere helal olsun . Duygusala bagladım gibi göZüksede heyecan zirveee .. sizlerden ricam duanızı eksik etmeyin küçük bebegimi sag salim kuveze girmeden alayım kucagıma evime geleyim.evlilik yıl dönümümde gelen büyük hediyemiz Rüzgarıma sag salim kavusayım inşallah.. Dogum yapan arkadaşları tebrik ederim sancı çekenleride Rabbim biran evvel saglıkla kurtarsın..kendime gelir gelmez yazarım sizlere SAGLIKLA KALIN KIZLARRRRR
Demekki değişiyor canm, aslında sezeryan sonrasında emzirirken çok zorlanılıyor yaa, rahat rahat kucağıma alıp emzirmeyi çok istiyorum inşallah rahat geçiririzcnm benimde 2.daha kolay oldu sanki
....daha cabuk toparlandim kisiden kisiye degisiyor
Canım Allah razı olsun, hakkımız varsa helal olsun, güzel haberini bekliyoruz, Allahım yardımcın olsun, sevgiler...Kızlar iyi geceler .. Hamilelik yolunun sonuna Gelmiş bulunmaktayım. Başlarda istek üzerine olan sezeryan durumumuz mecburiye döndü bebegimin kilosu 35. Haftada kaldı ve gelişim yavaşladı şuan 2.400-2.500 ya var ya yok . Araştırmak istedi doktor suan saglıklımı dedim gayet iyi sadece küçük bi bebek olacak dedi o zaman strese girmek istemedim araştırmasına müsade etmedim günü belli olacak olan belli şükür hareketlerimiz yerinde Haftalardır duam saglıklı bi şekilde kuveze girmeden kucagıma almak . Hamile kaldım kalcam derkeen sona geldik Herşeyi sizlere sordum strese girdim yazdım güldüm yaZdım agladım yazdım her birinize tek tek teşekkür ederim hakkınız geçti helal edin.benimde sizlere helal olsun . Duygusala bagladım gibi göZüksede heyecan zirveee .. sizlerden ricam duanızı eksik etmeyin küçük bebegimi sag salim kuveze girmeden alayım kucagıma evime geleyim.evlilik yıl dönümümde gelen büyük hediyemiz Rüzgarıma sag salim kavusayım inşallah.. Dogum yapan arkadaşları tebrik ederim sancı çekenleride Rabbim biran evvel saglıkla kurtarsın..kendime gelir gelmez yazarım sizlere SAGLIKLA KALIN KIZLARRRRR
Canım çok sağol, morale ihtiyacım var gerçekten, darısı az ağrılı az sancılı bize inşallah, ilk meleğinle cennette buluşun inşallah, mis kokulunu da öpüyorum.Can'ım sezeryandan çok korkma bünyeye göre değişiyor. Benim ilk gebeliğim ama daha önce dış gebeliktin dolayı açık ameliyat yani sezeryan olmuştum doğumla beraber 2. Sezeryanım oldu. İkisinde de zorlanmadım. Hastanede 2 gece kaldım geldiğimden beri hiç evde yatmadım. Allah'a şükür çok Ağrı'm olmadı.
Günlerimiz aynı canım ben de beklemedeyim çok sabırsızlanıyorum satından emin misin40 ı doldurmama bir kaç gün kaldı.açılma,sancı falan yok.doktorum bir hafta daha bekleyebiliriz diyor. Bende beklemeyi düşünüyordum ama etraf çok endişeli,bebeğe ya da bana birşey olmasından korkuyorlar.eğer açılmam olmazsa suni sancı almak istemiyorum.hayırlısı olsun inşallah.benzer durumda olan arkadaşım var mı ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?