Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederim canm, bugün doktora diyorum ya bayramda gelmek isterse ne yapacağım diye yok yaa bayramda gelmez diyor yani bende gelmesin istiyorum ama ya gelirse dedim gelirse de ben buradayım çocuk doktorunu da çağıracağız mecburen dedi en azından bayram sonrasını bekler inşallah şimdilik ne sancı çıktı nst de ne de beril kanala inmeye niyeti var ondan bekler diye düşünüyorum kist de yer itibariyle ultrasonda net olarak görünüyor hiç bir organına baskı yapmıyor onun için içim rahat bende bari son gününe kadar bekleyeceğim yani berilde beklerse kilosu bari iyi olsun tombik tombik sevelim istiyoruz

Evet canm sezeryan için konuşulanlar sonrası için pek iyi değil ama bugün iki tanıdığımla konuştum sezeryan yapmış onlarda hiç bişeyi yok çok rahat kendine gelirsin hem senin bu ilk dedi ikincisi daha zor oluyor dedi yani ne kadar sevinsem bilemedim sonuçta Allah kısmet ederse ikinciyi de düşünüyorum hatta bugün doktoruma da söyledim ilkinin sezeryan olmasını istemezdim diye olsun 5 yıl sonra normal doğum yapabilirsin dedi bende dedim ki yaşım 31 yakında 32 olacağım 5 yılı beklemem çok zor diye nasip kısmet canm belki bizimki rahat olur

Canim doydugunda kendiliginden birakir diye biliyorum. Eger doymuyor olsa aglar. Bende iki gogsumu birden emziriyorum. Sutum cok sulu gibi. Karnim patlayacak kadar sisiyor ama doymuyor yinede sanirim. Gunde 1 kez mama veriyorum. Genelde 2-3 saatte bir veriyorum memeyi. Uyusa bile uyandiriyorum. Arkadasima doktoru 3 saati gecirme kan sekeri duser uyandirmakta zorlanirsin demis. Gece saat kurup uyandiriyorum emio yatiyor tekrar

cnm benimde 2.daha kolay oldu sanki
....daha cabuk toparlandim kisiden kisiye degisiyor

Kızlar iyi geceler .. Hamilelik yolunun sonuna Gelmiş bulunmaktayım. Başlarda istek üzerine olan sezeryan durumumuz mecburiye döndü bebegimin kilosu 35. Haftada kaldı ve gelişim yavaşladı şuan 2.400-2.500 ya var ya yok . Araştırmak istedi doktor suan saglıklımı dedim gayet iyi sadece küçük bi bebek olacak dedi o zaman strese girmek istemedim araştırmasına müsade etmedim günü belli olacak olan belli şükür hareketlerimiz yerinde Haftalardır duam saglıklı bi şekilde kuveze girmeden kucagıma almak . Hamile kaldım kalcam derkeen sona geldik Herşeyi sizlere sordum strese girdim yazdım güldüm yaZdım agladım yazdım her birinize tek tek teşekkür ederim hakkınız geçti helal edin.benimde sizlere helal olsun . Duygusala bagladım gibi göZüksede heyecan zirveee .. sizlerden ricam duanızı eksik etmeyin küçük bebegimi sag salim kuveze girmeden alayım kucagıma evime geleyim.evlilik yıl dönümümde gelen büyük hediyemiz Rüzgarıma sag salim kavusayım inşallah.. Dogum yapan arkadaşları tebrik ederim sancı çekenleride Rabbim biran evvel saglıkla kurtarsın..kendime gelir gelmez yazarım sizlere SAGLIKLA KALIN KIZLARRRRR

dilanbade sezeryan ne zaman cnm Allah yardımcınız olsun,sadece kilo düşükse kuvöze girmez inşallah ciğer gelişimi falan iyidir,sağlıkla al kucağına inşallah dualarımız sana..benim bebğimde küçük en son 3 hafta gerilemişti belki orda kaldı benimde senle aynı durumum olabilir,Rabbim korusun yavrularımızı

cnm kakali ve cisli bez sayisi nasil ... belki gazi vardir ondan agliyordur..ben 2 saate 1 uyandirip emziriyorum onun uyanmasini beklemiyorum aynen 2 memeyi vermeye calisiyorum..masallh 1 haftada 350 gr aldi
Canim peki bir memeyi kac dakika verip digerine geciyorsun. Ya bazi yerlerde de bi memeyi en az 20 dakika emsin saglıkli süt u anca alir diyor. Ben 20 dakika emzirince doyuyo uyuyo kalktığında diger memeden basliyorum. Ondan sordum kac dakika veriyorsun cunku iyk kilo almis. Taktigini bende uygulayam .13 unde kilo kontrolu var hedef kiloma ulasmam lazım. Saglikla kal

Allah yardimciniz olsun canim. Uzulme sakin. Dualarimiz sizinle. Bebisini kucagina alip evinize mutlu mutlu gidersiniz insallah

ASSELL87 herkes te uygulama farklıya bizde bebek 2.gun yikandi ve hastaneden cikana kadar 5.gun dahil günlük hemsireler yikadi. Göbek bagina gazli bez sarılıydi ustune de bi gazli bez onla yikayip bitince onları değiştirdiler. 10. Günde düştü. Hemsire yikadiktan sonea sonra etrafını kurutup bol pudra dök dedi. Saglikla kal

Can'ım sezeryandan çok korkma bünyeye göre değişiyor. Benim ilk gebeliğim ama daha önce dış gebeliktin dolayı açık ameliyat yani sezeryan olmuştum doğumla beraber 2. Sezeryanım oldu. İkisinde de zorlanmadım. Hastanede 2 gece kaldım geldiğimden beri hiç evde yatmadım. Allah'a şükür çok Ağrı'm olmadı.

Canm bugün ben bir tanıdığımın bebeği oldu onu görmeye gittik hastaneye, 37. Haftada doğmuş kilosu 2400 senin bebeğinle aynı ama maşallahı vardı küveze girmemişti senin haftama göre daha geride olmasına rağmen, sen içini ferah tut doğumdan sonra hemen kucağına alacaksın, çok özel bir günde hayat boyu unutamayacağın bir olay gerçekleşecek ne güzel, inşallah sağlıkla kavuşursunuz oğluşunla

40 ı doldurmama bir kaç gün kaldı.açılma,sancı falan yok.doktorum bir hafta daha bekleyebiliriz diyor. Bende beklemeyi düşünüyordum ama etraf çok endişeli,bebeğe ya da bana birşey olmasından korkuyorlar.eğer açılmam olmazsa suni sancı almak istemiyorum.hayırlısı olsun inşallah.benzer durumda olan arkadaşım var mı ki??

Canım Allah razı olsun, hakkımız varsa helal olsun, güzel haberini bekliyoruz, Allahım yardımcın olsun, sevgiler...

Canım çok sağol, morale ihtiyacım var gerçekten, darısı az ağrılı az sancılı bize inşallah, ilk meleğinle cennette buluşun inşallah, mis kokulunu da öpüyorum.

Günlerimiz aynı canım ben de beklemedeyim çok sabırsızlanıyorum satından emin misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…