- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
canım hayırlı olsun bebişin,sen de denizlide doğum yaptın sanırım ,nerde oldu doğum?Bebeğime kavuştum çok şükür kızlar bekleyen herkes sağlıcakla kavuşur inş bebişlerine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsun bebişin,sen de denizlide doğum yaptın sanırım ,nerde oldu doğum?Bebeğime kavuştum çok şükür kızlar bekleyen herkes sağlıcakla kavuşur inş bebişlerine
Sağol canım. Yok galiba bir süre daha bekleyip doktora gideceğim. Bu haftayı da atlatayım diyorum.Ayy bebiş ayaklanmadan ev dağılmaya başlıyor muEşine geçmiş olsun, çok kolay gelsin canım, en kısa sürede rutine girer inşallah işler, gözün için de üzüldüm, geçici dediyse doktor endişelenme, bu süreçte ilave yapılacak bir şey yok muymuş?
merhaba öncelkle allah bağışlasın meleğinizi. aslında ne kadar krem kullanırsak kullanalım yara olursa oluyor ve ağrısı dayanılmaz ablamdan biliyorum benim ilkinde olmamıştı bunda da yok şükür ama ablam emzirirken dayanamadığı için göğüs kalkanı mı deniyor kelebekmi ne deniyor ondan kullanıyordu yaraları öyle düzelmiştiDoğum yapan arkadaşlar size sorum olacak. Sütüm geliyor oğlum emiyor fakat göğüs uçlarım hep yara oldu. Doğum yapalı bugün 4. Gün. Doğumdan 2 ay önce krem sürmeye başlamıştım. İlk önce kolonya daha sonra krem sürüyordum Ağrı'sını geçiriyordu. Fakat şuan hiç işe yaramıyoremzirirken ilk başta ağlayarak veriyorum o derece. Dün eşim beni öyle görünce eczaneden başka bir krem aldı( garmastan) sürmeye başladım ama bakalım işe yarayacak mı? Sizler ne yada neler yapıyorsunuz?
gözün aydın allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip etsinKızlar ben dogum yaptim saat beste dogdu kizim normal dogum oldu gidince hemen suni sanci verdiler. Biz iyiyiz teyzeleri yarın cikcaz büyük ihtimalle eve sizleri öpüyoruz. Dogum yapanlar varsa Rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsinler yapacak olanla Allah yardimcilari olsun öpüyoruz sizleri![]()
kızlar hiiiiiiiiç takmayın kim ne diyor çocuk olunca millet sanki dünyanın en bilge insanı gibi gelip tepenizde konuşuyor dır dır dır.... siz bi dinlemeye başlarsanız psikolojiniz alt üst olur bu bebeklerin anneleri bizleriz ve en doğrusunu biz biliriz doktorumun dediği bi şey vardı ilk doğumumda çsizle paylaşmak isterim bu hayatta önce bebeğim demeyeceksin önce ben diyeceksin unutma sen iyi olursan bebeğin iyi olabilir demişti çoooook doğruDIPTISDIPTIS destegin icin cok sagol canim. gunlerdir takmamaya calisiyorum iste bi yerde patliyor insan. sizin babanne de ilgincmis, sıkılıp ugrasacak sey ariyorlar sanirim
duymamak lazim aslinda. Ruzgar beye opucukler
![]()
aynen cnm minnaklar icin herseye degerCok tesekkur ederim.evet aynen adet sancisi gibi giriyor.banada oyle soylediler emzirdikce toparliycak rahim dediler minnaklar icin herseye dayanicaz cnm mecbur cok sukur Rabbim saglikli sihhatli verdiya
Cnm ben hastanedn geldiğimz gün yani ilk gün yaptırmştm göbeğinide hemn kurutmaya çalışmiştk bir sorn olmamştı. Çevrmdede çoğu insn ilk gün yaptırıyor. Bence yaptr on gün çok bile göbek bağına dikkat edersn yıkadktn hemn sonrada kurutmaya çalışrsn dikkatlice. Zatn bi tek saçına şampuan sürsn köpüğüyle vücudunu ovsan yeterli beş dakika bile sürmezkizlar bebeklerinizin ilk banyosunu yaptirdiniz mi..ben genelde gobek bagi dusmeden yaptirmamistim ama simdi 10 gun oldu hala gobek bagi dusmedi![]()
10gun cok olmus bence yika ben oglumu eve gelir gelmez yikamistim zaten hadtanede yikamiyorlar siliyorlar yika rahatlasinkizlar bebeklerinizin ilk banyosunu yaptirdiniz mi..ben genelde gobek bagi dusmeden yaptirmamistim ama simdi 10 gun oldu hala gobek bagi dusmedi![]()
Gunaydin canim allah razi olsun operim tatlim :)))Canım günaydın, çocuklar çok tatlı maşallah, öp benim için onları lütfen![]()
madem normal gelmiyor pasacan sende sezeryanla gel dersin oglusa hayirlisi olsun guzel tarih canim bende 10-10-2016 dusunuyoruz daha erken gelmezlerse kizlar :)) 10 ekimde 36 hafta oluyoruz 17 ekimde 37 oluyoruz bakalim ne zaman gelmek isticekler insallah 36 dan once gelmezler senden guzel haberler bekliyoruz canimCanım karar veremiyoruz bir türlü, ama kavuşmak da istiyoruz, normalde çok hareketli Selim Tuna, her sabah hareketleriyle uyanıyordum, dün sabah hareket etmedi diye ağlamaklı oldum, çikolata yeyip uzanınca hemen hareketlendi ama gün boyu hareket takip ettim, o da korkuttu beni açıkçası, biraz da o yüzden bu cuma alınsa mı diye düşünüyoruz.
haklisin cnm ben ilik pamuklu su ile gunluk temizlik yapiyorum ama artik tam anlamiyla yikamakta istiyirum havalar da sicak olmazsa dedigin gibi 1 sampuan ile yikarim gobegini iyice kurutup ilacla bakimini yaparimCnm ben hastanedn geldiğimz gün yani ilk gün yaptırmştm göbeğinide hemn kurutmaya çalışmiştk bir sorn olmamştı. Çevrmdede çoğu insn ilk gün yaptırıyor. Bence yaptr on gün çok bile göbek bağına dikkat edersn yıkadktn hemn sonrada kurutmaya çalışrsn dikkatlice. Zatn bi tek saçına şampuan sürsn köpüğüyle vücudunu ovsan yeterli beş dakika bile sürmez
cnm benimde kizim var 4 yasinda eger biri bu laflardan tek birini etse inan tepkim cok agir olur..sonucta cocukluk psikolojisi onlar saka da yapsalar cocuklar iclerinde cok buyutur ne tuhaf insanlar var yaHerkesin cevreden cektigi seyler farkli
benim derdimde ogluma soylenenler
oglum kardesini cok istiyor,birdey alirken kardesinede bakiyor alin diyor,kardesiyle ilgili hayaller kuruyor
gelgelelim cevremdekiler(teyzelerim dahil)beni cileden cikariyor
oglum kendini opturmezse;bizde kardesini operiz artik onu sevicez falan diyorlar
yada;senin papucun dama atilacak,kardesini kiskaniyormusun,sen buyudun artik,artik kardesine alacaklar,ayyyy yazarken tekrar sinirlerim bozuldu(hep bu tarz seyler soyluyorlar
cocugun aklinda olmayan seyleri aklina sokmayin diye uyarmaktan biktim usandim
Lahusalikta korkmuyorum bu sefer :))cunku ilkinde agzim yandi gorumcem;emzik icin eger verirsen seni emmeyi birakir diye coook uzun sure emzik veremedim(aglamaktan catlayacsk oluyordu ve emzik verdigimde susuyordu)
Ama busefer tecrubeliyim :)) cantama emzikte mamada koydum :))
simdi esimle yikayacaz bakalim ins gobeginde sorun olmaz10gun cok olmus bence yika ben oglumu eve gelir gelmez yikamistim zaten hadtanede yikamiyorlar siliyorlar yika rahatlasin
Gobegide yumusar daha cabuk duser belki
yikadiktan sonra tulbent gibi ince bezle kurula
kizlar bebeklerinizin ilk banyosunu yaptirdiniz mi..ben genelde gobek bagi dusmeden yaptirmamistim ama simdi 10 gun oldu hala gobek bagi dusmedi![]()
banu86
tubisimben
sinemnur R rootstock
DIPTISDIPTIS ve suanda gerçekden adlarını unuttuysam tebrik eden ve geçmiş olsun dien tüm can arkadaşlara teşekkürler biraz deil baya geç yazmamın sebebi ağrılarımın iğneyle bile geçmio olması
neyse yavaştan atlatıoruz doğum fotolarımız 8 hafta sonra gelceği için elimde olan nadir fotolardan koyayım dedim...işte ben buda benim minik kızım umay izmir
Allah herkese kolaylık versin canım, hakikaten dışarıdan gelenlerle uğraşmaktan kendimize, eşimize , bebeğimize ilgi kalmıyor, elde olsa da izole olsak her şeyden ama mümkün olmuyor maalesef. Mümkün mertebe çözümü yok saymak olacak , falım sakız reklamı var ya, kadın atıyor sakızı ağzına karşıdaki görüntü karıncalı cızırtılı, çok seviyorum o reklamın ana fikriniHerkesin cevreden cektigi seyler farkli
benim derdimde ogluma soylenenler
oglum kardesini cok istiyor,birdey alirken kardesinede bakiyor alin diyor,kardesiyle ilgili hayaller kuruyor
gelgelelim cevremdekiler(teyzelerim dahil)beni cileden cikariyor
oglum kendini opturmezse;bizde kardesini operiz artik onu sevicez falan diyorlar
yada;senin papucun dama atilacak,kardesini kiskaniyormusun,sen buyudun artik,artik kardesine alacaklar,ayyyy yazarken tekrar sinirlerim bozuldu(hep bu tarz seyler soyluyorlar
cocugun aklinda olmayan seyleri aklina sokmayin diye uyarmaktan biktim usandim
Lahusalikta korkmuyorum bu sefer :))cunku ilkinde agzim yandi gorumcem;emzik icin eger verirsen seni emmeyi birakir diye coook uzun sure emzik veremedim(aglamaktan catlayacsk oluyordu ve emzik verdigimde susuyordu)
Ama busefer tecrubeliyim :)) cantama emzikte mamada koydum :))
Canım benim yaaa maşallah nasıl güzel görünüyorsunuz, çok öpüyorum sizi, çok tatlısınızbanu86
tubisimben
sinemnur R rootstock
DIPTISDIPTIS ve suanda gerçekden adlarını unuttuysam tebrik eden ve geçmiş olsun dien tüm can arkadaşlara teşekkürler biraz deil baya geç yazmamın sebebi ağrılarımın iğneyle bile geçmio olması
neyse yavaştan atlatıoruz doğum fotolarımız 8 hafta sonra gelceği için elimde olan nadir fotolardan koyayım dedim...işte ben buda benim minik kızım umay izmir