hayirli olsun cnm gebelik zehirlenmesi nasil oldu Allah korumusKızlar yazışmaları okuyamadım. Bebeği olanların gözü aydın. Bekleyenlere de Allah yardım etsin. oğlum geldi benim de. Gebelik zehirlenmesi çıktı sabahtan ikindiye normali bekledik açılma olmayınca 5te Sezeryanle doğdu oğlum.
Hayır canım, süreç kendiliğinden ilerledi bende. Sadece doğumda ıkındım. Bir de doğum öncesinde aynı ekiple doğuma hazırlık eğitimine katılmıştım orada anlatılmıştı. Belki bildiğim için tekrar etmedi o gün.Kop
Evet canım hatırlıyorum da, benim merak ettiğim daha açıklık tamamlanmamışken mesela 4-5cm açıklık varken ıkınmanı öğütlediler mi, ya da çömelmeni. Senin bilgin ne bu konuda? Teşekkür ederim, sevgiler
Ohh maşallah canım Allah analı babalı büyütsün tosuncuğu. Görülüyor ki 4 kiloya yakın bebekler de normal doğabiliyor. Hikayen benimkine çok benzemiş. Sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini.Arkadaşlar bebeğimi kucağıma aldım. Çok teşekkür ederim dua eden, etmeyen herkesten. Rabbim sizleri de, hepinizi kolayca kurtarsın inşallah hayırlısıyla
Bebeğim 39+5 te 3810 kg normal doğumla doğdu çok şükür
İlk emmeyi de hallettik çok şükür. Nasıl bir içgüdüyle doğuyorlar maşallah emmeye çalışıyorlar
Gece ilk doğum olmamasına rağmen açılma yavaş ilerliyor, bebeğin kafası yukarıda diye üzülürken dayanamayacağımı sanıp epidural istemeye karar vermiştim. Biraz dinlenirim diye. Ebe uyuyordu daha doğmaz diye
Kaldırdım, epidural istiyorum ben 1 dakikada bir geliyor sancı dedim. Kalktı bi muayene edelim dedi. Muayeneden sonra telefonu eline aldı. Doktor bey dedi, içimden anestezi uzmanını aramış heralde dedim. Sevindim. Meğer açıklık tamamlanmış, doğum için kadın doğum doktorunu arıyormuş. Doktor da şaşırdı, niye haber vermediniz gibilerinden. Suyum gelmemişti daha, onu getirdi. Neyse velhasıl ikimiz de sağlıklıyız çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Arkadaşlar bebeğimi kucağıma aldım. Çok teşekkür ederim dua eden, etmeyen herkesten. Rabbim sizleri de, hepinizi kolayca kurtarsın inşallah hayırlısıyla
İlk emmeyi de hallettik çok şükür. Nasıl bir içgüdüyle doğuyorlar maşallah emmeye çalışıyorlar
Gece ilk doğum olmamasına rağmen açılma yavaş ilerliyor, bebeğin kafası yukarıda diye üzülürken dayanamayacağımı sanıp epidural istemeye karar vermiştim. Biraz dinlenirim diye. Ebe uyuyordu daha doğmaz diye
Kaldırdım, epidural istiyorum ben 1 dakikada bir geliyor sancı dedim. Kalktı bi muayene edelim dedi. Muayeneden sonra telefonu eline aldı. Doktor bey dedi, içimden anestezi uzmanını aramış heralde dedim. Sevindim. Meğer açıklık tamamlanmış, doğum için kadın doğum doktorunu arıyormuş. Doktor da şaşırdı, niye haber vermediniz gibilerinden. Suyum gelmemişti daha, onu getirdi. Neyse velhasıl ikimiz de sağlıklıyız çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım günaydın, çocuklar çok tatlı maşallah, öp benim için onları lütfenmuz -kasar -lagt sut- yogurt -iki haslanmis yumurta -ceviz -badem- findik -fistik yesilmercimekli bulgur pilavi- mangalda tavuk- et -balik -kiymali nohutlu bamya bunlar kilo yapiyor cnm
Canım karar veremiyoruz bir türlü, ama kavuşmak da istiyoruz, normalde çok hareketli Selim Tuna, her sabah hareketleriyle uyanıyordum, dün sabah hareket etmedi diye ağlamaklı oldum, çikolata yeyip uzanınca hemen hareketlendi ama gün boyu hareket takip ettim, o da korkuttu beni açıkçası, biraz da o yüzden bu cuma alınsa mı diye düşünüyoruz.09-09-2016 karar verdiniz oylemi bence bekleyin derim ama tabi siz bilirsiniz pasacani merak ediyorsunuz sizde haklisiniz :)))
Canım randevumuz08.09 da, tarih saat konuşacağız o gün, inşallah sağlıkla kavuşalım canım ya, sizin randevunuz ne zaman?sinemnur randevun ne zaman cnm 09/09 güzel bi tarih bence bebişte çoktan hazır sizin zaten sağlıkla kucağna al
Ayy bebiş ayaklanmadan ev dağılmaya başlıyor muBebekli ev ne çok dağılıyormuş yahu. Topla topla bitmiyor. Eşim de hasta evde karantinaya aldım. Maskeyle giriyorum odasına. Kaç gündür hem onunla hem bebekle hem evle ilgilenmekten lohusalığımı unuttum. Sonunda dayanamayıp ağlama krizine girdim.
Annelerin de yatıya misafirleri geldi aksi gibi yardımcı kimse yok yanımda. Hata veriyor beynim.
Ya bu arada doğumdan beri sol gözümde görme kaybı var biraz yeşil görüyorum bir kısmı. Doktora sordum ıkınmadan ötürü beyin basıncında artma oluyormuş, geçici dedi ama 10 gün bitti halen aynı yerde. Var mı yaşayan bu tarz?
Canım hayırlı olsun bebişiniz, inşallah en kısa sürede geçer sarılığı, sevgiler...Kizlar doğum yapan tayfaya ben de katıldım cok şükür. 31 agustosta sezaryen ile aldım oğlumu kucağıma. 2745gr dogdu minigim. Yeni yeni kendime gelebiliyorum. Göğüs uclarim yara oldu bebegimi emzirmekle cebellesiyorum. Bi de sarilik var 5.gunumuzde 12 cikti deger. 2 gune bir kontrole goturcez insallah düşer. Surekli emzirmeye çalışıyorum. Burayi cok takip edemedim. Dogum yapan herkesin bebişleri hayirli ugurlu olsun inşallah saglicakla büyüsün yavrularimiz.
Hayırlı olsun canım, çok geçmiş olsun çok şükür ki sağlıkla kavuşmuşsunuz, sevgiler...Kızlar yazışmaları okuyamadım. Bebeği olanların gözü aydın. Bekleyenlere de Allah yardım etsin. oğlum geldi benim de. Gebelik zehirlenmesi çıktı sabahtan ikindiye normali bekledik açılma olmayınca 5te Sezeryanle doğdu oğlum.
Maşallah canım, tebrik ederimmm, hayırlı olsunn, benim bebeğim de baş aşağı ama kanala yerleşemiyor kafa çapı 1-2 hafta önde, doktor yerleşmez de dedi, günde 8-10 defa sancı çekiyorum, bebeğim kendini aşağıya ittiriyor, nefes egzersizleriyle geçiyor sonra, en son 2 parmak yukarıdaydı kafası, senin ilk doğum değil ama son anda yerleşmiş kafa değil mi?Arkadaşlar bebeğimi kucağıma aldım. Çok teşekkür ederim dua eden, etmeyen herkesten. Rabbim sizleri de, hepinizi kolayca kurtarsın inşallah hayırlısıyla
Aynen ben de sadece doğum zamanında ıkındım. Diğer sancı zamanlarında asılma tabir edilen bir yere ellerle tutunup kendini serbest bırakma hareketini yaptımHayır canım, süreç kendiliğinden ilerledi bende. Sadece doğumda ıkındım. Bir de doğum öncesinde aynı ekiple doğuma hazırlık eğitimine katılmıştım orada anlatılmıştı. Belki bildiğim için tekrar etmedi o gün.
Allaha şükür, yoksa cidden epidural hıç istemememe rağmen ciddi ciddi düşünüyordum artık. Derken geldi bizim esmer kız =)Ohh maşallah canım Allah analı babalı büyütsün tosuncuğu. Görülüyor ki 4 kiloya yakın bebekler de normal doğabiliyor. Hikayen benimkine çok benzemiş. Sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini.
çok teşekkür ederimSenin adına gerçekten çok sevindim
Sağlıkla gelmiş sağlıkla büyüsün inşallah
Hayırlı olsun canım, ömrü bahtı güzel olsun meleğinizinBebeğime kavuştum çok şükür kızlar bekleyen herkes sağlıcakla kavuşur inş bebişlerine
Cok tesekkur ederim.evet aynen adet sancisi gibi giriyor.banada oyle soylediler emzirdikce toparliycak rahim dediler minnaklar icin herseye dayanicaz cnm mecbur cok sukur Rabbim saglikli sihhatli verdiyamasallh cnm hayirli olsun...adet kramplari gibi mi sancin muhtemelen rahim kendini toparliyor emzirince daha cok toparlarmis
Çok sevndm cnm rabbim size bağışlasn bebğinizi inşllh. Son anda dönmüş bebiş demekki çoğu öyle oluyor ama. Normal doğumun en güzel yanı çekeceğin acı en fazla yarım gün oluyor doğum bittiktn sonra kuş gibi oluyorsn. Ancak yaşayan bilirCok tesekkur ederim.evet aynen adet sancisi gibi giriyor.banada oyle soylediler emzirdikce toparliycak rahim dediler minnaklar icin herseye dayanicaz cnm mecbur cok sukur Rabbim saglikli sihhatli verdiya
bizimde 11,09 arife günü bizde tarih konuşacağz,son düzlükteyiz artık,az kaldı...Canım randevumuz08.09 da, tarih saat konuşacağız o gün, inşallah sağlıkla kavuşalım canım ya, sizin randevunuz ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?