Bizim 3.gunde 6 cikmisti canim. Ilik banyo cok iyi geliyor. Benim sutum banyodan sonra gelmeye basladi. Bende humana kullaniyorum. Ekstra birsey yapmiyorum. Baslarda her emmeden sonra mama veriyorduk sarilik olmasin diye. Simdi gunde 1 kez bazen veriyorum bazen vermiyorum mamayi
Benim bebeğim de donmediginicin mecburi sezaryen oldum. Gercekten hic kolay bisey değilmiş. Ozellikle doğum sonrasi resmen yarım canlı oluyor insan. Normalin de kendine göre zorluklari var elbet ama keyfi sezaryen olanlara şaşırıyorumkızlar o kadar mı zor sezeryan benim kızda dönmedi ayaklarını sallamış oturuyo:) ama korktum ikinizdende arka arkaya bu yorum gelince
hayırlı olsun canım bebişin,sende bu süreci kolaylıkla atlat inşallah,en azından doğumu atlattınız ve bebişleri sağlkla aldınız kucaklarınıza ne güzel darısı biz grubun küçüklerineKizlar doğum yapan tayfaya ben de katıldım cok şükür. 31 agustosta sezaryen ile aldım oğlumu kucağıma. 2745gr dogdu minigim. Yeni yeni kendime gelebiliyorum. Göğüs uclarim yara oldu bebegimi emzirmekle cebellesiyorum. Bi de sarilik var 5.gunumuzde 12 cikti deger. 2 gune bir kontrole goturcez insallah düşer. Surekli emzirmeye çalışıyorum. Burayi cok takip edemedim. Dogum yapan herkesin bebişleri hayirli ugurlu olsun inşallah saglicakla büyüsün yavrularimiz.
evet canim oysaki normalin acisi bi anlik ama sezaryenin sonrasi var, bunu anlatip duruyorum ben de herkese. umarim daha iyisindir. bu son haftalarda hem kafamin cok mesgul olmasi hem turlu turlu sorunlar derken burdan merak ettigim kimseye yazamadim, her seyde hizli gelisti, bebisler gelmeye devam ediyor ne guzel. seni de cok merak ediyordum; nasil oldun, turkiyeden gelenin oldu mu, prensesin iyi mi?ajenjo canım Türkiye De olsaydım bende devlete gidecektim emin ol. bebeğim baş baş aşağı dönmedği için sezeryan oldum ve içimde kaldı. sezeryan da koyun keser gibi kesiyolar ve o ilk hafta çok zor. anneme diyorum malesef sezeryan oldum annem diyo ne güzel napacan normali anneler sanıyor normal in acısına dayanamıcaz oyssa sezeryn sonrası Ne kadar ağladığımı bilmiyor.
cnm ilk 2 gun oturup kalkarken yururken zorlaniosum sonra yavas yavas geciyorkızlar o kadar mı zor sezeryan benim kızda dönmedi ayaklarını sallamış oturuyo:) ama korktum ikinizdende arka arkaya bu yorum gelince
Hayırlı uğurlu olsunKizlar hepinize cok tesekkur ederim ben dogum yaptim dun sabah 10:30 da lekelenmede gelince daha beklemedim 11 de hastanedeydim aciklik 6-7 cm olmustu gitmemle dogum masasina almalari bir oldu 11:20 de 49 cm 2834 gr dogdu dikisim yok ama emzirdikten sonra cok sancim oluyor
Evet canım hatırlıyorum da, benim merak ettiğim daha açıklık tamamlanmamışken mesela 4-5cm açıklık varken ıkınmanı öğütlediler mi, ya da çömelmeni. Senin bilgin ne bu konuda? Teşekkür ederim, sevgilerÖncesinde de bahsetmiştim, benim ıkınma hissi beklenmeyen bir zamanda geldi ve doktorum yoktu. Sancı gelince otomatik olarak ıkınıyordum ve ebeler elle bebeğin başını durduruyordu. 15 dk boyunca dakikada bir gelen sancılarla ıkınma refleksi oldu ama birkaçından sonra derin nefes alıp vererek bekleyebildim. Doktorum gelince de hemen çatala çıktım ve ilk gelen sancıyla derin nefes alıp bebeğe doğru ittim ve kafası göründü. İkinci sancıda yarım ıkındırıp durdurdular yırtık vs olmaması için. Üçüncü sancıda da kucağımdaydı. Sanırım 5 dk sürmüş sürmemiştir. Bir de doğumhanenin ışıklarını kapattırdım ben. O an çok rahatsız oldum ışıktan.
Dualarimiz seninle canım hayırlısiyla kucağına al inşallah bebisiniKızlar ben hastanedeyim bu arada. Dualarınızı bekliyorum. Doğum olacak sanırım ama bebeğin başı yukardaymış hala. Nasıl olacak bilmiyoruminşallah iner hayırlısıyla
Allah razı olsun, çok teşekkür ederimDualarimiz seninle canım hayırlısiyla kucağına al inşallah bebisini
Baş aşagi dönmemişse mecbur canim. O an zor değil sonrası zordu benim için eğilip kalkmasi bebeği tutmasi. Kişiye gore değişir bebeğin durusu anne Rahmi de musaitse ben normalden yanayim. Sağlıklakalkızlar o kadar mı zor sezeryan benim kızda dönmedi ayaklarını sallamış oturuyo:) ama korktum ikinizdende arka arkaya bu yorum gelince
Yok canımbenim gelen olmadi eşimle ikimiz atlattik bu süreci. Bide burda sezeryanda 5 gun hastanede kalıyorsun. Refakatci yasak. Gece cok zordu. Yazik eşim kaçak aksam ona kadar kalip gidiyordu. Ben keyfi sezeryana karsiyim. Normal oluyor bitiyor. Bu bitmiyor . Kizim iyi bol bol emiyorevet canim oysaki normalin acisi bi anlik ama sezaryenin sonrasi var, bunu anlatip duruyorum ben de herkese. umarim daha iyisindir. bu son haftalarda hem kafamin cok mesgul olmasi hem turlu turlu sorunlar derken burdan merak ettigim kimseye yazamadim, her seyde hizli gelisti, bebisler gelmeye devam ediyor ne guzel. seni de cok merak ediyordum; nasil oldun, turkiyeden gelenin oldu mu, prensesin iyi mi?
Teşekür ederim canım inşallah sen de diger anneler de sağlıcakla alirsiniz yavrularinizi kucaginizahayırlı olsun canım bebişin,sende bu süreci kolaylıkla atlat inşallah,en azından doğumu atlattınız ve bebişleri sağlkla aldınız kucaklarınıza ne güzel darısı biz grubun küçüklerine
Bizim de 5.gunumuzde 12 cikti. Sinir 21 mis. 2 gune 1 ölçüme gidicez insallah düşer.Dogum yapan arkadaslar sarilik degerleriniz ne cikti ?, bizim bugun 5.gunumuz ve 10.6 . Sutum bollassin diye de humana iciyorum siz neler yapiyorsunuz?
masallh cnm hayirli olsun...adet kramplari gibi mi sancin muhtemelen rahim kendini toparliyor emzirince daha cok toparlarmisKizlar hepinize cok tesekkur ederim ben dogum yaptim dun sabah 10:30 da lekelenmede gelince daha beklemedim 11 de hastanedeydim aciklik 6-7 cm olmustu gitmemle dogum masasina almalari bir oldu 11:20 de 49 cm 2834 gr dogdu dikisim yok ama emzirdikten sonra cok sancim oluyor
cnm hayirlisiyla kavus ins melegine..kolay bir dogum olsunKızlar ben hastanedeyim bu arada. Dualarınızı bekliyorum. Doğum olacak sanırım ama bebeğin başı yukardaymış hala. Nasıl olacak bilmiyoruminşallah iner hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?