Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Benim de 7 çıktı yarın tekrar bakılacak. Süt durumu da uğraşıyorum. Bebiş almak istemiyor. Sagiyorum. Ama az şimdilik.

Malt icecegi, humana, kayısı incir hoşafı ve bol su alıyorum. İnşallah faydasi olur. Marul ve dere otu salatasina başladım.

Bebekli ev ne çok dağılıyormuş yahu. Topla topla bitmiyor. Eşim de hasta evde karantinaya aldım. Maskeyle giriyorum odasına. Kaç gündür hem onunla hem bebekle hem evle ilgilenmekten lohusalığımı unuttum. Sonunda dayanamayıp ağlama krizine girdim.
Annelerin de yatıya misafirleri geldi aksi gibi yardımcı kimse yok yanımda. Hata veriyor beynim.
Ya bu arada doğumdan beri sol gözümde görme kaybı var biraz yeşil görüyorum bir kısmı. Doktora sordum ıkınmadan ötürü beyin basıncında artma oluyormuş, geçici dedi ama 10 gün bitti halen aynı yerde. Var mı yaşayan bu tarz?

Kizlar doğum yapan tayfaya ben de katıldım cok şükür. 31 agustosta sezaryen ile aldım oğlumu kucağıma. 2745gr dogdu minigim. Yeni yeni kendime gelebiliyorum. Göğüs uclarim yara oldu bebegimi emzirmekle cebellesiyorum. Bi de sarilik var 5.gunumuzde 12 cikti deger. 2 gune bir kontrole goturcez insallah düşer. Surekli emzirmeye çalışıyorum. Burayi cok takip edemedim. Dogum yapan herkesin bebişleri hayirli ugurlu olsun inşallah saglicakla büyüsün yavrularimiz.

kızlar o kadar mı zor sezeryan benim kızda dönmedi ayaklarını sallamış oturuyo:) ama korktum ikinizdende arka arkaya bu yorum gelince
Benim bebeğim de donmediginicin mecburi sezaryen oldum. Gercekten hic kolay bisey değilmiş. Ozellikle doğum sonrasi resmen yarım canlı oluyor insan. Normalin de kendine göre zorluklari var elbet ama keyfi sezaryen olanlara şaşırıyorum

hayırlı olsun canım bebişin,sende bu süreci kolaylıkla atlat inşallah,en azından doğumu atlattınız ve bebişleri sağlkla aldınız kucaklarınıza ne güzel darısı biz grubun küçüklerine

evet canim oysaki normalin acisi bi anlik ama sezaryenin sonrasi var, bunu anlatip duruyorum ben de herkese. umarim daha iyisindir. bu son haftalarda hem kafamin cok mesgul olmasi hem turlu turlu sorunlar derken burdan merak ettigim kimseye yazamadim, her seyde hizli gelisti, bebisler gelmeye devam ediyor ne guzel. seni de cok merak ediyordum; nasil oldun, turkiyeden gelenin oldu mu, prensesin iyi mi?

kızlar o kadar mı zor sezeryan benim kızda dönmedi ayaklarını sallamış oturuyo:) ama korktum ikinizdende arka arkaya bu yorum gelince
cnm ilk 2 gun oturup kalkarken yururken zorlaniosum sonra yavas yavas geciyor stres yapma o kadar zor bise degil en azindan ben cok zorlanmadim

Hayırlı uğurlu olsun
Bu kadar hızlı olması da harika, darısı başımıza inşallah

Kop
Evet canım hatırlıyorum da, benim merak ettiğim daha açıklık tamamlanmamışken mesela 4-5cm açıklık varken ıkınmanı öğütlediler mi, ya da çömelmeni. Senin bilgin ne bu konuda? Teşekkür ederim, sevgiler

Baş aşagi dönmemişse mecbur canim. O an zor değil sonrası zordu benim için eğilip kalkmasi bebeği tutmasi. Kişiye gore değişir bebeğin durusu anne Rahmi de musaitse ben normalden yanayim. Sağlıklakal

Yok canımbenim gelen olmadi eşimle ikimiz atlattik bu süreci. Bide burda sezeryanda 5 gun hastanede kalıyorsun. Refakatci yasak. Gece cok zordu. Yazik eşim kaçak aksam ona kadar kalip gidiyordu. Ben keyfi sezeryana karsiyim. Normal oluyor bitiyor. Bu bitmiyor . Kizim iyi bol bol emiyor .umarım herkesin saglikla mutlu geçer

hayırlı olsun canım bebişin,sende bu süreci kolaylıkla atlat inşallah,en azından doğumu atlattınız ve bebişleri sağlkla aldınız kucaklarınıza ne güzel darısı biz grubun küçüklerine
Teşekür ederim canım inşallah sen de diger anneler de sağlıcakla alirsiniz yavrularinizi kucaginiza

masallh cnm hayirli olsun...adet kramplari gibi mi sancin muhtemelen rahim kendini toparliyor emzirince daha cok toparlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…