- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
:)) ayy cok tatlısın :)) Allah korusun doğmasında kaynanamda beni oymasınBen 33-36 arası üç coğrafi bölgeyi dolaştım.Bende sıkıntı olmadı. Doktorun izin verdiği sürece git bence. Hele abimin düğünü olacak, o çocuğun düğün yerinde doğacağını bilsem ben yine giderdim.
cnm ayni durum bende olmustu bende catala oturdum ve alttan muayene esnasinda inanilmaz kasildim yani bacaklarim tas kesti resmen doktor hic ustlemedi ve direk sen normal doguramazsin bebek skisir kalir icerde dedihakliydida ben yapamazdim normal dogum
dualarımız seninle canım sanrım 36.haftan bitmek üzereydi 2600 kilosu demiştin,sen rahat ol çıkar kuvezden inşallah ciddi bişey yokturKızlar doğum yaptım bebeğim kuvezde nolurr bana dua edin
Y yapayalniz1 canım şimdi okuyabildim üzüldüm doktorun tavrına eve gelen ustalar gibi kendi bildiklerini okumaya çalışıolar benzetme biraz garip oldu ama doktorsun sen yani ilk önce hasta memnuniyeti die bişey var,umarım yeni gitceğin doktor sana daha güzel yol gösterir...bebeğin ve senin için hangisi daha hayırlı ve sağlıklıysa
Hangi model acaba ben de baktım piere cardin lacivert deri cantaya kararsiz kaldım. Ayni modelden mi bahsediyoruz acaba. Farklı renklerini de internetten gördüm bahsettiğim çantanınBen sırt çantası olarak aldım netten almadım ama bebek eşyası satan mağazadan aldım 135tl idi pierre cardin hatta bebeğimin kıyafetlerini hemen hemen herseyini koydum içine öylece valize koydum
Çok teşekkür ederim ciğerleri gelişmemiş onun için kuvezdedualarımız seninle canım sanrım 36.haftan bitmek üzereydi 2600 kilosu demiştin,sen rahat ol çıkar kuvezden inşallah ciddi bişey yoktur
37 haftalık 2800 doğdu ama ciğerleri gelişmemiş benim ağrılarım var ama dayanıyorumAyy Can'ım benim dualarımız senin be bebeğin için nasılsınız kaç haftalık kaç kilo doğdu bi an önce çıkar inşallah
Teşekkür ederim dualarınız içinAllahim melegine biran once kavusturmayi nasip etsin ve sifa versin.Cnm gecmis olsun sanada.Allah anali babali buyutsun.Yavrunuzla biran once evinize donersiniz insallah.
37 haftalık dogduAllah yardımcıniz olsun en kisa zamanda kuvezden cikar bebisin inşallah kacinci haftada doğdu
Ciğerleri gelişmemiş bebegiminhayirlisi ile cikar kuvezden sagligina kavusur ins..neden kuvezde peki..en kisa zamanda guzel evinde besiginde uyur ins
Allah razı olsun çok sağolsunubo Rabbim şifasını versinn annesini cok bekletmeden eve dönmek nasip etsin canımm dualarım seninlee.. Biran önce saglıkla cıkarsınız inşallahh..
Gecmis olsun. Benim de oğlum 17 gün yogunbakimda kalmıştı cigerlerindeki sıvıyı atamadigi için. Çok zor biliyorum ama inanıyorum sağlıkla kucaklayacaksin bebeğini.0
Allah razı olsun çok sağolsun
Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvezde nolurr bana dua edin
37 haftalık 2800 doğdu ama ciğerleri gelişmemiş benim ağrılarım var ama dayanıyorum
Valiz bagajda olmasa fotoğraf çeker atardım siyah aldım ben bebek arabam siyah diye güzel bi model belkide aynı çantadan bahsediyoruzdurHangi model acaba ben de baktım piere cardin lacivert deri cantaya kararsiz kaldım. Ayni modelden mi bahsediyoruz acaba. Farklı renklerini de internetten gördüm bahsettiğim çantanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?