Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bu kv işlerinde eş çok belirleyici oluyo.ama eşin güzel söylemiş tebrik ettim onu,bişey diyemeyenler varmış çünkü,ama kv bu durmaz bence,artık bu dönemide az hasarlı atlatmaya çalışcaz nasıl olcaksa

sabah kahvalti sornasi i mom aldim yarim saat sonra ferrum 1 saat sonrada decavit gecede takrar ferrum..kan degerlerim cok iyi sknti yok cok sukur..

Canım tecrübeli değilim ama ben böyle bir yastık aldım, kullananlar emzirmeye çok faydası olduğunu söyledi. Ben hamilelikte yatarken destek olur diye de almıştım.

Eklentiler

• image.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 89
Ben duymuştum onu uzun zaman olmayınca böyle hafif kan gelebiliyormuş, bencede eşine söyleme çenesinden durulmaz sonra neyse artık dediğin gibi zorlama merdivenlere geç, birde çömelmek de işe yarıyor deniliyor

evet cnm hic sorma ya ayin 10 unda kavusacaktim prensesle 16 sina erteldi..21 ekimde kardesim evlenio toparlanmam lazim aslinda bakalim nasil olacak ucak yolculuguda yapmam lazim ins sorun olmaz ..ben de zayifim esimde zayif yani benden 3.500 kg dan fazlasi cikmaz

Maşallah bebeğine ve sana Allah nazarlardan korusun bebeğinle mutlu huzurlu bol sütlü günler dilerim canm

Hadi gözüm aydın canm, iki güncük bekler babasını sen merak etme

off bende de basladi simdiden kv korkusu...opmesinde dirdir etsin cene yapsin raziyim...kizima dogum yaptigimda uyuyan bebegi yatagindan alir operdi 3 4 gunluk bebekti yahu...yada aracla bi yere giderken on koltuga alirdi kizimi kucaginda oturacakmis...tabi benle basedemedi benim cocuk konusunda kararlarim hep sabittir kv de olsa saygisizlik yapmadan herzaman benim dedigim olur !

Canm Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah, Sana da acil şifa diliyorum en kısa zamanda ağrılarında geçer inşallah

gozun aydin cnm ya....cok sevindim adina..hep birlikte hep mutlu olursinuz ins...

Kızlar Merhaba bebek şekeri yaptınız mı hazır mı aldınız sizin yaklaştı doğum fikir almak istedim :))

merhaba bende daha yaptırmadım. internetten bakıyorum mağlum çok gezemediğimiz için. hastane için madlen çikolayta yaptırmayı düşünüyorum yanına da 50 adet magnet tarzı bişey istiyorum. çikolata için biraz önce gördüm instagram da www.bebekcikolatasi.net uygun gibi görünüyor.

40 neredeyse çıkıyor canm yolculukda sıkıntı olmaz inşallah, bebeğin biraz daha kilo alsın diye ertelemiş ama son haftalarda iki haftada yarımdan fazla alabiliyorlar bi bakmışsın tekrar öne çekmiş

Selamlar herkese pek yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum. Doguran annislere gecmis olsun ve gozunuz aydin darisi bize :) bebek kilosunun suyun miktarina gore çıktığınıda duydum ben. Cok takilip uzulmeyin kizima 4 kilo deniyordu 3280 dogdu. Ne kadar bakilirsa bakilsin yuzde yuz dogru degil ustelik gordugum kadariyla kimsenin bebisinin kilosuda az degil herkesin gayet iyi masallah. Allah saglik versin kilo cok sonra dusunulecek sey. Zaten bebisler dogduklarinda anne sutude aliyorlarsa mamada aliyorlarsa doymak bilmiyorlar :) hemen topisleniyorlar. Benin ikinci bebisim bir kizim var 2 yasinda. Simdi oglus gelecek Allahin izniyle.
Benim en buyuk derdim kasik agrisi iyice artti ve gece gunduz durmuyor. Ozellikle geceleri donemiyorum kalkamiyorum resmen tuvaletten hic bahsetmiyorum saatte bir kalkiyorum uyku hic yok. Zaten her kalkisimda agridan acidan uykum aciliyor.

Hayırlı olsun canım. Kilosu çok da az değil, önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması. Annesi emzirir emzirir büyütür onu:)
İlk doğumun da mı sezeryandı?
teşekkürler kizlar iyi dileklerinin için coooook zorlandigimi söylemek isterim 2sezeryan böyle oluyormuş 37+2dogdu su tum sanciyla s ezeryana girdiğim için azda olsa var insallah hepinizin dogumlari çok kolay ve sağlıklı geçer bana hamileligim boyunca göstermiş oldunuz destekler için C okk teşekkür ederim
Hayırlı olsun inşallah sancilacın da en kısa sürede geçer bebişinle her günü doya doya mutlulukla yaşarsın.

Çok çok tebrik ederim canim.Allah anali babali buyutsun insallah.saglikli olman8z da ayri bi güzel.insallah bol bol sütün de olur.hiçbi sıkınti yasamazsin.Darısi basimiza

Elaemi maşallah size Canım hayırlı olsun hayırlı evlat olsun inşallah o mis kokusunu içine çek yerimize öpüyoruz sizi:)

cnm hayirli olsun siz sagliklisiniz onemli olan o

Masallah canim gozunuz aydin. Saglikla buyytmek nasib olsun. Kilosu usgye gore kucuk olsa da gayet iyi masallah. Hayirli evlat olsun :)

Canm Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah, Sana da acil şifa diliyorum en kısa zamanda ağrılarında geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…