Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
tubisimben nasıl güldüm anlatamam okudugumda eşinin yüz halini düşünemiorum ahahahha ....eşimde dün nette baya bişeyler okudukdan sonra haklı oldugumu söledi,söledide pek hayal ettiğim gibi olmadı,aksine bi daha yapamam diyen ben oldum onca lafı boşuna etmişim adamada boşuna eziyet etmişim bundan sonra merdiven çıkmaya daha çok uğraşcam gerçi en üst kattayız ve asansör yok

Allahtan birlikte yasamiyoruz. Ama evlerin mesafesi yakin yurume 15dk filan canim
Annenin gelip gitmesine karışabilecekbir durum yok o halde istediğin kişiyi ağırlarsın evinde bana kalırsa insanlar yerini bilmiyorsa eşin de bildirmiyorsa sen ufak ufak söyleyeceksin veya mimiklerinle ifade edeceksin

Merhaba kizlar dogum yapanlari tebrik ederim.. bu sira biz pek dengesiziz bi bakiyom kasilihom yerimden kalkmaya halim olmuyo bi bakiyom bi enerji geliyo ev temizligi is guc basinda oluyom cuma gunu kontrol var. Bakalim kac kilo olduk
Normalde 39haftada sezeryan gunu verdi dr ama icimden bi ses bayram oncesi olcak diyo o yuzden ben cantalari hazirlamaya basladim

Malesef canim benim adamda o potansiyel yok. Hatta basta annem gelip kalir bizde doguma 15 gun kala dedi. Bende ne gerek var istemiyorum zaten annem gelecek dedim de ondan sonra bisey demedi. Hayatta olecegini bilse annesine sen sabah gel aksam eve gidersin demez. Yok sadece o olsa yine amenna. Kaynana eve gitmeyince gorumce zaten calismiyor bekar tum gun evde o da basima gelecek kayinpederde yemege deyip gelecek. Anlican bitti ben hem psikolojik olarak hem maddi olarak

Ay bu kaynana meselesi benim de başımda ilk loğusalığım da bu yüzden burnumdan geldi zehir oldu annem gidene kadar beklediler inatla sadece kaynana olsa iyi kayınpeder de ne ben rahat edebildim ne annem eşim desen pasif eleman kimseye git diyemezmiş çok sinir olmuştum hatırlamak bile istemiyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum burda iş eşlerimizi düşüyo sen 20 gün sonra gel anne bebeği gördün şilimdik sana ihtiyaç yok diycek insan annesiyle rahat ediyo ona nazı geçiyo lafla mimikle de anlamaz böyle yüzsüz insanlar kubbaa cım
tiphareth eşinin tepkisi de çok güzel keşke benimki de öyle açık yürekli olabilse...

nefes alamıyorum yaa,kızlar nefes darlığı yaşıyo musunuz yemeklerden sonra veya normalde
Fazlasiyla yasiyorum nefesndarligi...gece uykumdan uyaniyorum...10 kilo aldim 36 hafta bitecek..fazla yemekde yemiyorum..karnimda buyuk degil..ama nefes alamiyorum bende malesef

nasil bir agri yasadin cnm? Pazar gunu bende kasiklarimda cok ciddi bir aci yasadim yuruyemedim kilitlendim resmen..bi sure sonra kendiliginden gecti..senin agrin nasildi yoksa benim prensesimde dogum kanalina inmeye calisiyor:)(

nasil bir agri yasadin cnm? Pazar gunu bende kasiklarimda cok ciddi bir aci yasadim yuruyemedim kilitlendim resmen..bi sure sonra kendiliginden gecti..senin agrin nasildi yoksa benim prensesimde dogum kanalina inmeye calisiyor:)(

Canim su an yine basladi mesela. Kabiz olmus gibi. Alt kisimda bi basinc hissediyorum ve yurudukce agri oluyor. Ayrica karnimin alt kismi sertlesiyor. Bazen de batma oluyor. Uzandigindigim zaman belime vuruyor agrisi

Kıyamam canım yaa neyse sen şimdiden üzülmeye başlama bari bu günlerini güzel geçirmeye bak gün ola hayrola inşallah düşündüğün gibi olmaz başına gelince nasıl davrancağını düşünürsün ama illa birisinin tepkisini belli etmesi lazım çünkü bişey demedikçe hep safa yatarlar bilirim

Selam güzel anneler ben yine hastaneden yazıyorum. 2 gündür ağrılarım vardı yine miyodur diye evde yatiyordum
Dün gece uyutmayınca sabah hastaneye geldim nstde sancı çıkmadı tam yine miyommuş deyip çıkacakken bi tuvalete gideyim dedim ve bi parça kan pıhtısı gördüm. Hemen muayene ettiler kanamam ve 2cm açıklığım varmış. Sabahtan beri yatıyorum kanama ve açılma dursun diye bu gece burdaymışım. Oğlum 2300 olmuş 2500ü geçseydi bari

çok ama çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda gelmesini nasip etsin inşallah bebeğinin moralini bozma sakin ol dua et canım bol bol

Gecmis olun canim ins bekler minigin. Allah ikinize de saglik versin

Lansoru ne icin kullaniyorsunuz? Bende mide sorunu yasiyorum..gaviskon iciyorum ama daha etkiliyse lansoru deneyeyim
Mide bulantısı yanma eksime batma var Can'ım reflü dedi Dr onun icin eğer gaviscon fayda etmiyorsa lansor kullanabilirsin daha etkili çünkü bana gaviscon fayda etmeyince Lasor verdi günde bir ister gece yatarken ister sabah kullanıyorsun dene insallah iyi gelir

Cok gecmis olsun canim, umarim tedaviler etki eder. Ne olursa olsun moralini bozma, bu haftalarda bebek gelisimini epey tamamlamistir zaten. 35. Haftada dogum yapti tanidigim hicbir sorun yok taburcu oldular 2gunde. Beslenmene dikkat et bu arada. Acilman da durur da en yakin zamanda evine gidersin insallah.

dualarmız seninle canım ,gözetim altnda kalman çok iyi.inşallah oğluşun acele etmez azıcıık daha dursa ne güzel olur,içini ferah tut doğsada gelişimi normalse sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…