- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
Gecmis olsun canim.Selam güzel anneler ben yine hastaneden yazıyorum. 2 gündür ağrılarım vardı yine miyodur diye evde yatiyordum
Dün gece uyutmayınca sabah hastaneye geldim nstde sancı çıkmadı tam yine miyommuş deyip çıkacakken bi tuvalete gideyim dedim ve bi parça kan pıhtısı gördüm. Hemen muayene ettiler kanamam ve 2cm açıklığım varmış. Sabahtan beri yatıyorum kanama ve açılma dursun diye bu gece burdaymışım. Oğlum 2300 olmuş 2500ü geçseydi bari
Mide yanmasına 2 yudum soğuk süt çok iyi geliyo ama fazla olmucak sadece 2 yudum iç 10 dk sonra geçiyo ben bu hamilrliğimde çok yaşadım hep öyle geçirdimKızlar mide yanması maf etti beni ya çok kötüyüm
Doğum yaparsın muhtemelen canım sabaha karşı oğlumda böyle olmuştu benim de ayrıca suyum da gelmişti gerçi 2270 gr doğmuştu derdetme hazırla kendini hayırlısı olsunSelam güzel anneler ben yine hastaneden yazıyorum. 2 gündür ağrılarım vardı yine miyodur diye evde yatiyordum
Dün gece uyutmayınca sabah hastaneye geldim nstde sancı çıkmadı tam yine miyommuş deyip çıkacakken bi tuvalete gideyim dedim ve bi parça kan pıhtısı gördüm. Hemen muayene ettiler kanamam ve 2cm açıklığım varmış. Sabahtan beri yatıyorum kanama ve açılma dursun diye bu gece burdaymışım. Oğlum 2300 olmuş 2500ü geçseydi bari
Erken loğusalık sendromu mu yaşıyorsun nedirNeden bu hafta bu kadar kötü geçiyor yaa tahammülsüzlük var üzerimdee bu hormonlat ne zaman düzelicek dün gece eşimin kalbini kırdım adam yanımda yatmadı yaa kaç yıldan beri ilk defa yanımda yatmayıp bebegin odasında yattısabahta annemin hiç olmadıgı kadar kalbini kırdım suratımı astım oturuyorum öyle bide kaynana geliyomuş şimdi Allahımm sanki sabır gücüm bitmiş tükenmiş gibi içimden geçenleri pat die söylüyorum
Hadi yaa uzun zaman olmayınca köreliyor mu insantubisimben nasıl güldüm anlatamam okudugumda eşinin yüz halini düşünemiorum ahahahha ....eşimde dün nette baya bişeyler okudukdan sonra haklı oldugumu söledi,söledide pek hayal ettiğim gibi olmadı,aksine bi daha yapamam diyen ben oldum onca lafı boşuna etmişim adamada boşuna eziyet etmişim bundan sonra merdiven çıkmaya daha çok uğraşcam gerçi en üst kattayız ve asansör yok
Hadi yaa uzun zaman olmayınca köreliyor mu insanşimdi bende kendimden şüphelenmeye başladım başka alternatifleri de düşünmeye başlasak iyi olacak
Benim 35 te 2300 dü canım, neye göre zayıf buldu doktorun? Bizimki gayet normal buldu. Bence de gayet yerinde.ya kizlar benim bebegin kilosunu zayif buldu doktorannemde basimda dirdirdir valla bunaldim ya 2500 kg 35 haftalik ..extra omega 3 verdi kan degerim gayet iyi cikti beslenmemde iyi aslinda neden boyle oldu ki offfffff gunde 2 yumurta 2 bardak sut haftada 3 kere et yiyecek misim ...
dert etme kendinecanımokadar düzelir mutlakakasar peynirivecevizinide eksik etme kahvaltında inş haftaya görürüsün hemen artısıya kizlar benim bebegin kilosunu zayif buldu doktorannemde basimda dirdirdir valla bunaldim ya 2500 kg 35 haftalik ..extra omega 3 verdi kan degerim gayet iyi cikti beslenmemde iyi aslinda neden boyle oldu ki offfffff gunde 2 yumurta 2 bardak sut haftada 3 kere et yiyecek misim ...
anlamadim ki bende zayif dedi ... gecen hafta oyle bise demedi simdi zayif buldu 3 kg dogsa iyi dedi...normalde 10 una gun verdi simdi erteledi 16 sina biraz daha iyi kg alsin dedi..o neyse de annem bunaltiyor ya resmen iskenceyle yemek yediriyor bana yaBenim 35 te 2300 dü canım, neye göre zayıf buldu doktorun? Bizimki gayet normal buldu. Bence de gayet yerinde.
evet aslinda iyi besleniyorum neden boyle oldu anlamadim...yumurta sut kuruyemis hersey yiyorum ama bebek minyon sanirim hos ben de oyleyimdert etme kendinecanımokadar düzelir mutlakakasar peynirivecevizinide eksik etme kahvaltında inş haftaya görürüsün hemen artısı
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun? Durdu mu kanaman? Kilosunu takma, büyür inş.Selam güzel anneler ben yine hastaneden yazıyorum. 2 gündür ağrılarım vardı yine miyodur diye evde yatiyordum
evet aslinda iyi besleniyorum neden boyle oldu anlamadim...yumurta sut kuruyemis hersey yiyorum ama bebek minyon sanirim hos ben de oyleyim[/QUOcanımkilodan ziyade bebegin saglıklı olması da önemli degil mi bu doktorları anlayAmıyorum ben bazen sen canını sıkma
Can'ım Bence gayet iyi kilosu başka doktora gitsen bence normal derya kizlar benim bebegin kilosunu zayif buldu doktorannemde basimda dirdirdir valla bunaldim ya 2500 kg 35 haftalik ..extra omega 3 verdi kan degerim gayet iyi cikti beslenmemde iyi aslinda neden boyle oldu ki offfffff gunde 2 yumurta 2 bardak sut haftada 3 kere et yiyecek misim ...
Amin Can'ım,inşallah. Evet yarın sabah kontrolümüz,bakalım netleşecek mi günümüz, etipuf yanaklım diye seviyorum ben de oğluşumu, Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallahCok sagol canim insallah hepimizin guzel dogum hikayeleriyle dolar forum. senden yakinda bi surpriz bekleyen cok kisi var zaten, ben de dahil. Selim Tuna beyimiz de hazirliklarini tamamliyor anlasilan tatli annecigini ozlemis iyice o da. Kiyamam ya fotografta o kadar tatliydi, gercekte kimbilir nasil bak bak doyulmaz bu kuzucuklara. Hadi bakalim persembe muhtemelen her sey kesinlesecek, heyecanin tavan yapacak.
Bu arada ben burda butun gun plan yapayim sizlere danisayim derken annem vermis bile kararini, haftaya burdaymis. Benim de son haftalar halime bakilirsa bebis fazla beklemeyecek gibi. Devlette normal tesvigi var umarim normale uygun olurum. Ama kafamiz buyukken de cok zorlamazlar insallah bebise bisi olmasin baska hicbisi istemem. Yarin ben de saglik ocagina gidicem son olarak. Sonrasinda artik bebisleri kucaklayip gidicez.
İnşallah bekler canım, benim şansıma hep son dakika işler tavan yapar,extralar,mesailer filan çıkar, Bebişim en azından 37.haftayı doldursa çalışmak çok zorlamıyor ,idare ediyorum bir şekilde, hayırlısı hepimiz için tatlım.Canm yaa son zamanlarda çok da fazla çalışıyorsun biraz daha dinlenmen gerekirken, 37de zaten zorunlu izne ayrılacaksın, inşallah o zamana kadar bekler selim tunamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?