adet olmamanın verdiği güzellik gerçekten paha biçilmez,her ay ağrısı sancısı bi dert unutmuştum o günleri iyiydik böyle yaa bitiyo herhalde bu güzellik artıkAyy o dependleri giyersek bezli bebekler gibi görünür popomuz ped takmayı sevmiyorum ama o olabilir belki, hamileliğimde o pedleri kullanmamak ayrı bir rahatlık yaa
Ahaha az önce annemle onu konuşuyorduk. Adet sancısı gibi bir ağrı diye tarif ediyor sancıları, ben de 9 aydır unuttum nasıl bir şeydi dedim.adet olmamanın verdiği güzellik gerçekten paha biçilmez,her ay ağrısı sancısı bi dert unutmuştum o günleri iyiydik böyle yaa bitiyo herhalde bu güzellik artık
doğumu kendine konduramamak sendromu var mı acaba tıptaAhaha az önce annemle onu konuşuyorduk. Adet sancısı gibi bir ağrı diye tarif ediyor sancıları, ben de 9 aydır unuttum nasıl bir şeydi dedim.
Şaka maka arkadaşları görünce ya çok yakın diyorum doğumları, ya da bende bir sıkıntı var. Ağrımı sızımı anlayamıyorum hiç. Geçen belim ağrıdı sadece "tüh çok yoruldum bugün ondandır"deyip geçiştirdim. Kasıklarım ağrıyor "üşüttüm kesin klima altında yatmaktan"diyorum.bi gün "uf çok tuvaletim geldi" deyip wc den elimde çocukla çıkmaktan korkuyorum.
Benim bebeğimde kilo almıyordu eski kaşar ve her gün 1 muz yedim gece yatmadan da bir bardak süt Allahıma şükür kilo almış bende idrarda protein atımı fazla hipotiroidde var suyu az o yüzden kilo almıyoriyi aksamlar herkese... bugun pek cok kontrol varmis herkes iyi sukur. bir guzel haber de ben vereyim. 2722gr olmusuz :)) herkes icin kucuk bizim icin coook buyuk bir adim :)) nasil mutluyum anlatamam. yarin dogum yapacagim doktor da yaklasik bir rakam verirse teyid etmis olacagiz insallah.
bu arada baski hissediyordum asagida ve kasilmalar artmisti kizimi bayagi asagi itmisim kafasi kanala girmis. agrilarin olursa ihmal etme dedi. 8 gun daha sabrederse ve biraz daha buyutursek insallah belki 3 kilo bile dogar :) muayeneden sonra da avmye gidip 1 numara bebek bezi aldim 1 paket :) hastanede vercekler biliyorum ama evde ilk kullanmalik 0 mi 1 mi almaliyiz ona bile karar veremiyorduk. sukur kiloyu biraz dogrulttuk.
eve gelince de son alinan bi kac parcayi yikayip astim. yarin kismetse cantayi kapatmis olmayi planliyorum randevudan sonra. artik son 1 hafta kaliyor ye ic yat modu icin. pekmez de aldim yemeye basliyorum bu gece :))) bizde haberler boyle.. cok sukur :)
Ben de aynısını düşünüyorum.doğumu kendine konduramamak sendromu var mı acaba tıptasenin kızda süprizci olcak sanki yaknda sendende kızlar doğurdum geldim mesajı alcaz bence
Canim bizim zeynepler gununu doldurmadan gelmeyecek anlasilan. Bende hic sanci filan hissetmiyorum galiba. Sadece yorgunluk olunca asagida baski oluyor. Sanki kafasiyla ittiriyor gibi. Baskada agri sanci olmuyor. Dun biraz bel agrimla birlikte adet agrisi gibi agri hissettim. Bugun tum gun temizlik yaptim tum evi supur sil derken aksami yapmisim. Aksama olurum heralde dedim durdum yaparken ama sukur cok iyiyim. Zeynep hanimlar uyusuk biraz galibaAhaha az önce annemle onu konuşuyorduk. Adet sancısı gibi bir ağrı diye tarif ediyor sancıları, ben de 9 aydır unuttum nasıl bir şeydi dedim.
Şaka maka arkadaşları görünce ya çok yakın diyorum doğumları, ya da bende bir sıkıntı var. Ağrımı sızımı anlayamıyorum hiç. Geçen belim ağrıdı sadece "tüh çok yoruldum bugün ondandır"deyip geçiştirdim. Kasıklarım ağrıyor "üşüttüm kesin klima altında yatmaktan"diyorum.bi gün "uf çok tuvaletim geldi" deyip wc den elimde çocukla çıkmaktan korkuyorum.
Ayy o dependleri giyersek bezli bebekler gibi görünür popomuz ped takmayı sevmiyorum ama o olabilir belki, hamileliğimde o pedleri kullanmamak ayrı bir rahatlık yaa
Kızlarr lütfenn acill yardııım.. Afedersiniz ishalden yerimde duramıyorum bi karın agrısı geliyo ardından ishal. Patates kaynattım yedim yok ayaklarımı sıcak tutuyorum yine yok. Varmı bildiğiniz bi yöntem son haftalarla ishalle ilgili okuduklarım korkuttu benii panikledimm
Sagol inşallah canimHadi hayirli olsun canim.insallah cok kolay bi sekilde atlatirsin
Merhaba arkadaslar. Uzun suredir yazamiyorum ama takipteyim herkesi.dogum yapanlarida tebrik ediyorum. Benim gece gece minik bi problemim var lutfen akil verin bana yoksa sinirden zor uyucam bugece. Ben hamileligimde 17-18 kiloya yaklastim aldigim kilo. Doktorumdan her konuda memnunum fakat kilo konusunda surekli elestirip uyarmasindan bezdim. Neyse umursamiyorum gidiyo fakaattt benimle ayni doktora giden bi hamile yakinima doktorum ve hemsiresi evet sizin hamidiyede cok kilo aldi filan diye benden konusulmus. Cok rahatsiz oldum. Iki gun sonra randevum var doktorumu bu konuda rahatsizoldugumu kibar ama ciddi nasi diyebilirim. Hayir surda kalmis bi iki hafta hadi uc hafta dogumuma napim simdi doktorumumu degistirim. Hey Allahim yaa gercekten gerginim.. hem okadar para verim gidim guvenim doktora bide uatune kilo fircasi yiyim bide ona buna bahsetsin. Ayy
Ne kadar güzel herseyin cuma günü benim doktorum bana uygun mu diye sordu alttan açıklığa baktı zaten acilmam varmış hatta hemen doğum cantan hazır mı diye sorunca bugün alıyor beni kesin dedimCanım maşallah kilosu çok güzel, Allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Ben cuma günü doğmuşum, cuma günü tanıştık eşimle, cuma günü evlendik, evimizi, arabamızı cuma günü aldık, o yüzden oğlum da cuma günü doğsun çok isterim, eğerki seçme şansımız olursa cuma gününü seçmek isterim, bakarsın aynı gün olur
Yok canım babasıyla anlaştık ben gormeden gormek yok çok mu hainim ne bu konudaHerkes farklı işte ben sezeryan olursam sanırım tamamen uyutulmak istemem benimde ona korkum var, bu arada sen uyanana kadar bari babası görsün yazık o kadar zaman seni bekleyecekyanına aldıkların gayet yeterli canm fazlasına gerek yok
Merhaba arkadaslar. Uzun suredir yazamiyorum ama takipteyim herkesi.dogum yapanlarida tebrik ediyorum. Benim gece gece minik bi problemim var lutfen akil verin bana yoksa sinirden zor uyucam bugece. Ben hamileligimde 17-18 kiloya yaklastim aldigim kilo. Doktorumdan her konuda memnunum fakat kilo konusunda surekli elestirip uyarmasindan bezdim. Neyse umursamiyorum gidiyo fakaattt benimle ayni doktora giden bi hamile yakinima doktorum ve hemsiresi evet sizin hamidiyede cok kilo aldi filan diye benden konusulmus. Cok rahatsiz oldum. Iki gun sonra randevum var doktorumu bu konuda rahatsizoldugumu kibar ama ciddi nasi diyebilirim. Hayir surda kalmis bi iki hafta hadi uc hafta dogumuma napim simdi doktorumumu degistirim. Hey Allahim yaa gercekten gerginim.. hem okadar para verim gidim guvenim doktora bide uatune kilo fircasi yiyim bide ona buna bahsetsin. Ayy
Sade soda dene biraz canimAy dayanamıyorum midem o kadar bulaniyor ki size anlatamam. Az önce çok fena özür dilerim istifra ettim ama hala düzelmiş değil ne iyi gelir sizce mideme
Yaa bu kasılmalarr sankii karnımda degildee rahmimdeymiş gibi başladıı çok aşagıda kasılıyo bırakıyo bişey sankiii ayyy ben dogurucammıj noluyo bi şiddetli ishal bi de bu deli dana gibi dolanıyom evdee
Limon yala canim. Bana iyi geliyorAy dayanamıyorum midem o kadar bulaniyor ki size anlatamam. Az önce çok fena özür dilerim istifra ettim ama hala düzelmiş değil ne iyi gelir sizce mideme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?