Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım sen hastanede 10 gun filan kalacagini saniyorsun galiba

Slm kizlar yazmadim dogum yapali yarin 1 hafta olacak bebegim pamuk prensesim hala kuvezde bende cok kotu hasta oldum oksuruk ates halsizkik oldurdu bugun biraz ayaga kalktim
Sabirla bebegimi bekliyorum sut sagip hastaneye yolluyorum
Gecmis olsun canim allah acil sifalar versin bebegine kavuştursun biran once

Şartların farklı demekki canım.hayırlı doğumların olsun şimdiden..
Amiin Amiin inşallah bizim bebeğiniz tüp bebek tedavisiyle oldu ve tedavimi yapan doktorum hamileliğimin başından beri takip etti inşallah doğumumu da o yaptırıcak o sebeple şehir dışı yoksa yaşadığım şehirde hastahane doktor çok ama hiç birinde iş yok hemen sezeryan diyip kestirip attılar en başından beri tedavimi yapan doktorum şuan herşey normal doğumu gösteriyor normal için bir engelimiz yok dedi çok şükür onunda etkisi çok büyük yani doğumumu şehir dışında yapmamım

Canım sen hastanede 10 gun filan kalacagini saniyorsun galiba
Hayır tabiki maksimum 2 gün kalınacak ama ben herşeyi düşünüp hareket etmesini seviyorum Allah korusun bana bişey olabilir bebeğe bişey olabilir tedbirli olmaktan zarar gelmez en büyük sebepte ben il dışında yapıcam doğumu kendi şehrime yakın bir şehirde fazla olsun eksik olmasın

Aynen bende oyleyim canim. 2 hafta kaldi bebegin gununu doldurmasina heran gelebilir yani. Bugun agladim durdum esimde teselliyle ugrasti. Nirmal dogumun acisindan sezeryanin sonrasindan korkuyorum. Doktorum haftaya muayne edip nasil olacagini soyleyecek. Dunku kontrolde normal dogumda adet agrisinin 50 kat fazlasini yasayabilirsin dayanabilecekmisin diye sordu. Aklimdan çıkmıyor. Kafamda hep deli deli dusunceler. Ya dogumda bebege yada bana birsey olursa diye dusunup agliyorum. Bu psikolojiyle ne kadar idare etcem bilmiyorum

Sehir disi olayini yazdiktan sonra okudum canim. Oyleyse yaptigin mantikli cunku bizim bi ihtiyacimiz olsa esimiz eve gelir alir ama senin oyle olamayacak. En iyisini dusunmussun canim

Sehir disi olayini yazdiktan sonra okudum canim. Oyleyse yaptigin mantikli cunku bizim bi ihtiyacimiz olsa esimiz eve gelir alir ama senin oyle olamayacak. En iyisini dusunmussun canim
inşallah hakkımızda da hayırlısı olur ve sorunsuz sağlıklı bir şekilde döneriz evimize :):)

Bizde olmamıştı ama zorlanma olduysa belki ondan olmuştur, kanama vs yoksa geçicidir diye düşünüyorum canım.geçmiş olsun.
yok canim kanama ama zorlanma hissediyorum ama nedense tuhaf bir yanma hemde on kisimda alakasiz bir yer yani
Bana hic oyle bir aciklama da yapmadilar sadece onde diyorlar hala da onde
Bana da cok aciklama yapmadi doktor ben arastirdim Allahin izniyle saglikla dogsun kuzucuklar

Ahaa yalnız değilim o haldee aman zorda bırakacak eksik birşey olmasında varsın fazla gelsin
Haklisin canim ben de kucuk bir liste hazirlama baslayayim diyorum ilk dogumumda kabin boy bir valiz ile gitmistim agzina kadar doluydu

İnş öyle olur. Aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum bunu konuşmak için.

Canim bencilin onde gideni benim esimdi. Benden pes uyku egitimi vericem dedigim gun bocuge kiyamadi tam 14 ay ayaginda salladi uyuttu gece ne zaman kalksa gik demedi :) hersey oylesine degisebiliyor ki. Erkenden ne kendini uz ne esine haksizlik yap.

Sagolasin canimcim iyiyim demek aliskanliktan. Cok fena usutmusum kulaklarim ve bogazim cok agriyor bugun oksurukte basladi ne iyi gelir bilemedim ihlamur kaynattim balla karistirip ictim yumusatsin diye

Canim gecmis olsun. Adacayi gargarasi bogaza iyi gelir. Yutmadan sabah aksam gargara yapmayi deneyebilirsin

Hepsi hormonlar yuzunden. Tavsiyem bebek dogunca eve kapanma. Ayklandigin an emzirme aralarinda esini al yakin bi yerlere gidip basbasa kalin. Bebisle bi sure yalniz kalma. Tum haytin bitmis gibi geliyor cunku ilk zamanlar. Simdi bu kadar depresif hissediyorsan sonrasinda kendine zaman ayirabildigini bilmek sana iyi gelecektir. Anormal degilsin, daha beterlerini yasadim cok uzun sure ama hepsi geciyor.

kızlar görmemişin biri doğum yapmış tutmuş destan yazmış. o benim . doğum hikayemi diğer topiğe yazdım. okumak isteyenlere sabır diliyorum

Sevgili gormemis :) meraktayim nasilsiniz diye. Gidip hemen okuyacagim ama once hal hatir sorayim. Agrilarin nasil oldu hersey yolunda mi? Opuyorjm cok

Sana bunu soyleyen dr mu?

Bu hikayeleri duydukça nasıl seviniyorum anlatamam. İnş ben haksızlık ediyorumdur eşime de özür dilemek zorunda kalırım:)

seni dinledim şimdi gene ağrı kesici istedim. biraz daha azaldı ama böyle bir acı yok canım ya. sezeryan da güya hissetmiyorsun.çıktıktan sonra sanki içimde bıçak unutmuşlar ve onlar saplanıyor gibiydi. hiç böyle tahmin etmez dim.oturması kalkması bebeği alması hele tuvalet ilk yürüyüş ölüm gibiydi benim için. sanki hiç iyileşip o rahat günlerime dönemicem

Gececek hic merak etme. Bundan sonrada organlar boslukta sallaniyor hissi biraz can sikici oluyor :)) ama 10 gun icinde agrin 6 hafta icinde de anormallikler bitiyor. Sonrasi gunluk telaslar iste :) sevindim iyi olmaniza. Opuyorum cok

Gececek hic merak etme. Bundan sonrada organlar boslukta sallaniyor hissi biraz can sikici oluyor :)) ama 10 gun icinde agrin 6 hafta icinde de anormallikler bitiyor. Sonrasi gunluk telaslar iste :) sevindim iyi olmaniza. Opuyorum cok
sağol canım benim ya evet göbeğim çok tuhaf sönmüş balon gibi . 7 günüm kaldı ağrılar için o zaman bitmedi şafaklarım ya. sağlıkla kal

kızlar görmemişin biri doğum yapmış tutmuş destan yazmış. o benim . doğum hikayemi diğer topiğe yazdım. okumak isteyenlere sabır diliyorum
Seni yerim ya niye görmemiş olasın Gayet de jet hızında bir doğum olmuş, ha geldi ha gelecek stresine maruz kalmadan. Asıl ben sonrasını merak ediyorum. Annenlere ne dedin? Fotoğrafını mı attın ?

Arkadaşlar prima 1 numara 2-5 kilo prima 2 numara 3-6 kilo hangisini aldınız yada alırsınız ben 2 numara aldım Bebek 3 kilo şuanda allah nasip ederse 3.200 doğsa diyorum 2 numara büyük mü gelir.1 numara mı alsaydım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…