- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
Canım sen hastanede 10 gun filan kalacagini saniyorsun galibaEvdeki en büyük valizi hazırladım ben vallahi :)içinde yok yok ama pike takımından bebeğe çarşafa kadar aldım 44 tane bez koydum bebeğe 3 paket ıslak mendil tuvalet kağıdı mutfak havlusu kendime hasta bezi ve ped terlik normal havlu banyo havlusu saç havlusu şampuan saç kremi küçük saç kurutma makinesi 4 takım pijama ve gecelik karışık çorap ve patik bebeğe mama biberon emzik bana ne olur ne olmaz diye sezeryan bantı bebeğe 2 tane 10lu hastahane çıkışı 1 tane 5li set 4 er adet patikli alt 4 adet üst çıtçıtlı 1i nohut battaniye olmak üzere toplamda 5 battaniye 3 4 çift çorap ve eldiven şapkalarda var 1 tane kundak ve iç ince zıbın 2 adet :):) sanırım baya abartmışım eminim yazmayı unuttuklarım da vardır ben doğuma değil tatile gidiyorum
Gecmis olsun canim allah acil sifalar versin bebegine kavuştursun biran onceSlm kizlar yazmadim dogum yapali yarin 1 hafta olacak bebegim pamuk prensesim hala kuvezde bende cok kotu hasta oldum oksuruk ates halsizkik oldurdu bugun biraz ayaga kalktim
Sabirla bebegimi bekliyorum sut sagip hastaneye yolluyorum
Amiin Amiin inşallah bizim bebeğiniz tüp bebek tedavisiyle oldu ve tedavimi yapan doktorum hamileliğimin başından beri takip etti inşallah doğumumu da o yaptırıcak o sebeple şehir dışı yoksa yaşadığım şehirde hastahane doktor çok ama hiç birinde iş yok hemen sezeryan diyip kestirip attılar en başından beri tedavimi yapan doktorum şuan herşey normal doğumu gösteriyor normal için bir engelimiz yok dedi çok şükür onunda etkisi çok büyük yani doğumumu şehir dışında yapmamımŞartların farklı demekki canım.hayırlı doğumların olsun şimdiden..
Hayır tabiki maksimum 2 gün kalınacak ama ben herşeyi düşünüp hareket etmesini seviyorum Allah korusun bana bişey olabilir bebeğe bişey olabilir tedbirli olmaktan zarar gelmez en büyük sebepte ben il dışında yapıcam doğumu kendi şehrime yakın bir şehirde fazla olsun eksik olmasınCanım sen hastanede 10 gun filan kalacagini saniyorsun galiba
Aynen bende oyleyim canim. 2 hafta kaldi bebegin gununu doldurmasina heran gelebilir yani. Bugun agladim durdum esimde teselliyle ugrasti. Nirmal dogumun acisindan sezeryanin sonrasindan korkuyorum. Doktorum haftaya muayne edip nasil olacagini soyleyecek. Dunku kontrolde normal dogumda adet agrisinin 50 kat fazlasini yasayabilirsin dayanabilecekmisin diye sordu. Aklimdan çıkmıyor. Kafamda hep deli deli dusunceler. Ya dogumda bebege yada bana birsey olursa diye dusunup agliyorum. Bu psikolojiyle ne kadar idare etcem bilmiyorumArkadaslar cok garip bir psikoloji icindeyim..cok sukur esim yanimda annem babam yanimda ama bana aglama krizleri geliyor..sebebini bilemiyorum ama depresyon gibi bir sey yasiyorum sanirim..dua ediyorum allaha son 3 4 haftayi sag saglim gcireyim diye ama kendimi bir turlu tutamiyorum..hic bi yere sigamiyorum..ne yerdeyim ne gokteyim..cok mutsuzum 2 gundur agliyorum..ne yapacagimi bilemiyorum..tukendim resmen
Sehir disi olayini yazdiktan sonra okudum canim. Oyleyse yaptigin mantikli cunku bizim bi ihtiyacimiz olsa esimiz eve gelir alir ama senin oyle olamayacak. En iyisini dusunmussun canimHayır tabiki maksimum 2 gün kalınacak ama ben herşeyi düşünüp hareket etmesini seviyorum Allah korusun bana bişey olabilir bebeğe bişey olabilir tedbirli olmaktan zarar gelmez en büyük sebepte ben il dışında yapıcam doğumu kendi şehrime yakın bir şehirde fazla olsun eksik olmasın
inşallah hakkımızda da hayırlısı olur ve sorunsuz sağlıklı bir şekilde döneriz evimize :):)Sehir disi olayini yazdiktan sonra okudum canim. Oyleyse yaptigin mantikli cunku bizim bi ihtiyacimiz olsa esimiz eve gelir alir ama senin oyle olamayacak. En iyisini dusunmussun canim
yok canim kanama ama zorlanma hissediyorum ama nedense tuhaf bir yanma hemde on kisimda alakasiz bir yer yaniBizde olmamıştı ama zorlanma olduysa belki ondan olmuştur, kanama vs yoksa geçicidir diye düşünüyorum canım.geçmiş olsun.
Bana da cok aciklama yapmadi doktor ben arastirdim Allahin izniyle saglikla dogsun kuzucuklarBana hic oyle bir aciklama da yapmadilar sadece onde diyorlar hala da onde
Haklisin canim ben de kucuk bir liste hazirlama baslayayim diyorum ilk dogumumda kabin boy bir valiz ile gitmistim agzina kadar doluyduAhaa yalnız değilim o haldeeaman zorda bırakacak eksik birşey olmasında varsın fazla gelsin
Diger topic derken?kızlar görmemişin biri doğum yapmış tutmuş destan yazmış. o benim . doğum hikayemi diğer topiğe yazdım. okumak isteyenlere sabır diliyorum
İnş öyle olur. Aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum bunu konuşmak için.
Sagolasin canimcim iyiyim demek aliskanliktan. Cok fena usutmusum kulaklarim ve bogazim cok agriyor bugun oksurukte basladi ne iyi gelir bilemedim ihlamur kaynattim balla karistirip ictim yumusatsin diye
Arkadaslar cok garip bir psikoloji icindeyim..cok sukur esim yanimda annem babam yanimda ama bana aglama krizleri geliyor..sebebini bilemiyorum ama depresyon gibi bir sey yasiyorum sanirim..dua ediyorum allaha son 3 4 haftayi sag saglim gcireyim diye ama kendimi bir turlu tutamiyorum..hic bi yere sigamiyorum..ne yerdeyim ne gokteyim..cok mutsuzum 2 gundur agliyorum..ne yapacagimi bilemiyorum..tukendim resmen
kızlar görmemişin biri doğum yapmış tutmuş destan yazmış. o benim . doğum hikayemi diğer topiğe yazdım. okumak isteyenlere sabır diliyorum
2016 eylül anneleri doğum hikayeleri canımDiger topic derken?
Sana bunu soyleyen dr mu?Aynen bende oyleyim canim. 2 hafta kaldi bebegin gununu doldurmasina heran gelebilir yani. Bugun agladim durdum esimde teselliyle ugrasti. Nirmal dogumun acisindan sezeryanin sonrasindan korkuyorum. Doktorum haftaya muayne edip nasil olacagini soyleyecek. Dunku kontrolde normal dogumda adet agrisinin 50 kat fazlasini yasayabilirsin dayanabilecekmisin diye sordu. Aklimdan çıkmıyor. Kafamda hep deli deli dusunceler. Ya dogumda bebege yada bana birsey olursa diye dusunup agliyorum. Bu psikolojiyle ne kadar idare etcem bilmiyorum
Bu hikayeleri duydukça nasıl seviniyorum anlatamam. İnş ben haksızlık ediyorumdur eşime de özür dilemek zorunda kalırım:)Canim bencilin onde gideni benim esimdi. Benden pes uyku egitimi vericem dedigim gun bocuge kiyamadi tam 14 ay ayaginda salladi uyuttu gece ne zaman kalksa gik demedi :) hersey oylesine degisebiliyor ki. Erkenden ne kendini uz ne esine haksizlik yap.
Canim gecmis olsun. Adacayi gargarasi bogaza iyi gelir. Yutmadan sabah aksam gargara yapmayi deneyebilirsin
Hepsi hormonlar yuzunden. Tavsiyem bebek dogunca eve kapanma. Ayklandigin an emzirme aralarinda esini al yakin bi yerlere gidip basbasa kalin. Bebisle bi sure yalniz kalma. Tum haytin bitmis gibi geliyor cunku ilk zamanlar. Simdi bu kadar depresif hissediyorsan sonrasinda kendine zaman ayirabildigini bilmek sana iyi gelecektir. Anormal degilsin, daha beterlerini yasadim cok uzun sure ama hepsi geciyor.
Sevgili gormemis :) meraktayim nasilsiniz diye. Gidip hemen okuyacagim ama once hal hatir sorayim. Agrilarin nasil oldu hersey yolunda mi? Opuyorjm cok
seni dinledim şimdi gene ağrı kesici istedim. biraz daha azaldı ama böyle bir acı yok canım ya. sezeryan da güya hissetmiyorsun.çıktıktan sonra sanki içimde bıçak unutmuşlar ve onlar saplanıyor gibiydi. hiç böyle tahmin etmez dim.oturması kalkması bebeği alması hele tuvalet ilk yürüyüş ölüm gibiydi benim için. sanki hiç iyileşip o rahat günlerime dönemicemCanim bencilin onde gideni benim esimdi. Benden pes uyku egitimi vericem dedigim gun bocuge kiyamadi tam 14 ay ayaginda salladi uyuttu gece ne zaman kalksa gik demedi :) hersey oylesine degisebiliyor ki. Erkenden ne kendini uz ne esine haksizlik yap.
Canim gecmis olsun. Adacayi gargarasi bogaza iyi gelir. Yutmadan sabah aksam gargara yapmayi deneyebilirsin
Hepsi hormonlar yuzunden. Tavsiyem bebek dogunca eve kapanma. Ayklandigin an emzirme aralarinda esini al yakin bi yerlere gidip basbasa kalin. Bebisle bi sure yalniz kalma. Tum haytin bitmis gibi geliyor cunku ilk zamanlar. Simdi bu kadar depresif hissediyorsan sonrasinda kendine zaman ayirabildigini bilmek sana iyi gelecektir. Anormal degilsin, daha beterlerini yasadim cok uzun sure ama hepsi geciyor.
Sevgili gormemis :) meraktayim nasilsiniz diye. Gidip hemen okuyacagim ama once hal hatir sorayim. Agrilarin nasil oldu hersey yolunda mi? Opuyorjm cok
Tesekkurler canim2016 eylül anneleri doğum hikayeleri canım
seni dinledim şimdi gene ağrı kesici istedim. biraz daha azaldı ama böyle bir acı yok canım ya. sezeryan da güya hissetmiyorsun.çıktıktan sonra sanki içimde bıçak unutmuşlar ve onlar saplanıyor gibiydi. hiç böyle tahmin etmez dim.oturması kalkması bebeği alması hele tuvalet ilk yürüyüş ölüm gibiydi benim için. sanki hiç iyileşip o rahat günlerime dönemicem
sağol canım benim ya evet göbeğim çok tuhaf sönmüş balon gibi . 7 günüm kaldı ağrılar için o zaman bitmedi şafaklarım ya.Gececek hic merak etme. Bundan sonrada organlar boslukta sallaniyor hissi biraz can sikici oluyor :)) ama 10 gun icinde agrin 6 hafta icinde de anormallikler bitiyor. Sonrasi gunluk telaslar iste :) sevindim iyi olmaniza. Opuyorum cok
Seni yerim ya niye görmemiş olasınkızlar görmemişin biri doğum yapmış tutmuş destan yazmış. o benim . doğum hikayemi diğer topiğe yazdım. okumak isteyenlere sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?