• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Iyi aksamlar anneler aslinda bizim cok erken ama babamiz bu kuzucuk erken gelecek galiba diyor oyle hissediyormus saglikla gelsin de bu arada hastanede kullanmak icin depend kulot deneyebilirsiniz ben cok memnun kaldim elimde bir tane vardi onu koyacagim cantaya
bende bu dependle ilgili kime sorsam diye düşünüyodum:)sen yazmışssın.sezeryanlilere uygun mu sanki yüksek bel dikişe gelecek gibi geldi bana.bide çok mu kaba bişey üstüne gecelik giycez ya.bez gibi belli olur mu

Canim bence fazla koymana gerek yok normal dogum olursa da sezeryan da da gecelik olmasi daha rahat oluyor emzirme gecelikleri
Ya renkleri çok açık krem açık pembe falan o yüzden arkada leke olursa falan diye alıyorum yanıma hepsini tecrübesiz olunca cesaret edemeyip garanti olsun diye bavulla gitcem bu gidişle ben :KK45:

Bu akşam gebeliğinizin son gecesi olsa ne yapardınız?
Eyvahh soruya gel :KK17:makyaj çantamı hazırlardım şarj aletimi falan annemlere haber verirdim heyecandan uyuyamazdım ki zaten uyuyamıyorum saçlarımı yapardım böyle tülü tülü gitmezdim ayy acaba saçlarımı yapıp da mı yatsam artık sorusunu akıllara getirdi bu :KK70:çantayı bi kontrol ederdim bi değil bikaç kez heralde. hastane videoları var ya böyle mutlu olanlar moral olsun diye öyle bişeyler izlerdim heralde

Hayırlısı olsun canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına ayy tarihin belli olması da ayrı bi heyecan olmaması da benim de o kilolarda bizimkiler bütün gün halayda allasen nasıl kilo alsınlar :KK70:

Aynen ya hala karnımı yırtarcasına tepiniyor içeride. Bu kadar harekete kilo alabilmesi bile şans bencede :D

Bu akşam gebeliğinizin son gecesi olsa ne yapardınız?

İlk olduğundan sanırım aklımı kaçırırdım:işsiz:
Zaten biliyorsun nasıl bakacağım korkusunu aşırı yaşıyorum.
Ben en çok kokusunu merak ediyorum... Sanırım düşünüp düşünüp duşa girer çaktırmadan ağlardım:KK51:

ayyyy hemen yazz bize dogum hikayeni cok merak ediyordum seni...bebek hele bir saglikla dogsun kg onemli degil alirlar :KK66: ciger gelistirici igneyi neye gore vuruyorlar ben duymadim hic :KK43: spinal mi olcan genel mi...sondayi uyustuktan sonra taksinlar

Oof bugün zaten doktorun yanına kurtarın beni diye girdim:KK45:
Sezeryan günü ya aşırı böğürerek ağlarım yada ağzımda sakızla girerim :D
Hiçbir türlü orta yolu olmaz kanımca:KK53:
Genel yada spinal değilde direk epidural istiyorum :rapci: sonda takma çıkarma olayını anesteziliyken yapıyorlarmış özellikle sormuştum onu:KK53:

Canım çeyize kayınvalidem süslü bi pike takımı koymuş beyaz gri gümüş bişeyler ben onu kullanırım dye düşündüm illa gelenler olur pat diye gireni de olur:KK70:
Ben de hiç kullanamam süslü püslü şeyleri, bakayım da haftasonu yeni bir nevresim takımıyla pike takımı alayım bari ben de.

Bende doğum yatağı filan bilmiyorum ama englishhome da indirim varken yeni bir nevresim takımı aldım onlarıda bebeğin deterjanıyla yıkadım hatta, başlarda yatak odasında vakit geçireceğimiz için :anneadayı: ancak rengi pembe filan değil yatak odasına uygun bir takım aldım:halay:
Ben de mavi renkli almam canım, ekru renklerinde bir şey bakıp alayım ben de, english home dan sabah mesaj gelmişti, indirim devam ediyordu, bu masraflar da hiç bitmiyor:KK12:

Bu halimizle bowling oynadığımızı düşünsene bizde yuvarlanır gideriz:KK70::KK70: benimde arkadaşımın düğünü var bu haftasonu onun için kıyafet alışverişi, işe git gel, akşamları yürüyüş derken baya yorucu geçiyor, hatta geçen pazar denize gittim, ilk defa denizde burnum kanadı sanırım uzun zamandır burnum tıkalı olunca tuzlu suyla damarlarım da açıldı:halay: bende diyorum hamileliğimde burnum kanamadı demem artık:KK66: ancak dediğin gibi gönlümüzce olmuyor ya çabucak yoruluyorum ya da ağrım oluyor kendimi zorlayamıyorum, bebişler doğsun hepsini yapacaz inşallah :KK200::KK200:
Yuvarlanırız valla 78 kg ağırlıkla ne var ne yok deviririz:halay: eşimin arkadaşının bu hafta eskişehirde, haftaya alanyada düğünü var, çok da gitmek istiyordum ama maalesef gidemeyeceğim, hiç cesaretim yok. Aynen canım ya keşke fırsatım olsa da her gün girsem denize, en son bayramda girdim, afedersin sinüslerimi boşalttı resmen, hala onun sayesinde rahatım bir nebze, 10 yıldır burun tıkanıklığından çeken biriyim ben normalde.
Şimdiden çeşme, alaçatı tatil planları yapıyorum, 8 aylık bebekle rahat edilecek mayıs ayı otellerine bakıyorum;)

Ay oof vallahi hiçte sevmem ben öyle şeyleri biliyormusun:KK12:
Evimde şıkırtısı olan yada parlak olan 1 tane çöp yok ama işte kıyamam kadın özenmiş almış. Ben yinede inat edip sermemiştim :KK45:
English home lastikli çarşaflar ve nevresimler almıştım hep onları kullandım bugüne kadar:KK53:
1-2 gün dayanırım sonra kasten pisletip pislendi değiştirelim bari derim olmadı :oha: :KK70: çok fena gördüm kendimi :KK70:
Hahaha çok güldürdün beni gece gece:KK70:

aaa evet hazırlarlar ve o yatağa yatmanı beklerler sanki hastasında :):) ben sakarya da yaşıyorum burda da yaparlar o işi 7 ay görümcem doğum yaptı 35. 38. günde mi ne mevlüt yatak yaptılar pijamalarını giydi öyle karşıladı misafirleri :KK70::KK70:bana hep komik gelmiştir ben yapmıcam valla kaynamam yap diyorda kusura bakma sevmiyorum ben öyle şeyleri hasta değilim bişey değilim giyinip süslenip karşılıcam misafirlerimi dedim görümcem için ama aablan yaptı diyor o onun isteği istemiş yapmış ben yapmıcam dedim kapadım konuyu :halay::halay:yatak odasına hazırlık falan yapmıcam bebeği kendi odasında yatırıcam gören ordan görsün
Neredeyse 40 ı çıkacakken pijamayla misafir karşılama da bir enteresanmış kuzum ya, ben ilk günler bile tedirgin oluyorum pijamayla misafir karşılamayı pek uygun bulmuyorum. Kayınvalidemle çok iyi anlaşır çok da severim esasen, görümcem 6 aylık hamile, kayınvalidem nasılsın diye soruyor, ne söylesem ablan da aynı, ablan da öyle, ablanın da böyle dedikçe ben de hoşlanmıyorum, sürekli bir kıyaslama olmaaı benim de hiç hoşuma gitmiyor, daha 6. Ayında, evinde klima var, ben gelmişim 9. Ayıma evimde klima yok, dün dedim, oturma odasına leğenle su getirdim, serinlemenşn başka çaresi yok diye, ablan da klimalı evde bile yanıyor dedi, şaka gibi geldi, dünya iyisidir normalde, biz de anne olacağız işte illa insanın kendi yavrusu.Kendi annem aradıkça da uzakta aklı kalmasın diye ona şikayetlenemiyorum, rahat geçiyor hamilleik diyorum, herkesin kendi annesi kendi yavrusu işte.

Maşallah güzel düşünmüşsün hazırlıkları bende başlıcam benimde hastaneye gelen çok olmaz herkes şehir dışında ama dua iyi olur yada senin gibi lokum dağıttırırım bizim bildiğim kadarıyla doğum yatağı gibi şeyler yok umarım olmaz:KK45:
Aman olmasın canım yaa, normalde adet gelenek çok uygulayan birisi değilim de, uyku setlerim, nevrrsimlerim hep dümdüz, günlük kullandıklarım diye alelade olmasın diye kafama takıldı.

Sağol canim.geldik kontrolden.vee son kontrolümüz oldu.doktor çatın dar dedi.bebegin kafası dönmemiş.doktor riskli olur normal doğum dedi.haftaya perşembe yani 18 ağustos sabah 8.30 da sezaryanla alcak kızımı. kavuşacam.kilomuz 3.300 boy 54 cm olmuş.
Ooo maşallah uzun boylu bebişimiz:) demek aslan burcu olacak canım, Allah sağ salim kavuştursun inşallah, bugün de bitti, bir hafta bile yok kavuşmanıza, ayy çok heyecanlı artık, takvimin yok canım, normal tarihin kaçıydı?

Back