- 24 Şubat 2016
- 738
- 2.009
- 113
cok sukur canım cok sevindim, inşallah hayırlısıyla kucağına alacaksın yavrunu yakında, içini rahat tut, artık cok az zaman kaldı. sürekli su bulundur yanında susayınca içmeyi bekleme. ben 5 litreyi geçiyorum belki de, iyi mi kötü mü bilemem ama.. doktorun kontrollere daha sık çağırıyordur sanırım, onlar da önemli bence. mutlu günlerin çok yakın inşallah canım, hep birlikte göreceğiz o günleri de hayırlısıysaArkadaslar talinti tek tek alıntı yapmadım kusura bakmayın. 33 haftam.bugun bitmek üzere. Benim erken dogum gecmisim ve kaybim var. O yüzden o kadar yoruldum ki bu hamileligimde psikolojik olarak inanın saçların beyazladi. aylardır evimden esimden uzakta annemdeyim. Sürekli dinleniyorum. Ve hani hamileliğini ozleyeceksin dediklerinde asla ozlemeyecegim bebeğime sağlıkla zamanında kavustugum gün dünyanın en mutlu insanı ben olacağım insaallah.
Dün gece dr aradım bir hastaneye yonlendirdi nst ye baglandim arada sancim çıktı ama hemşire pek önemsemedi elbette olur ama bunlar bebeğin gelmesiyle ilgili değil dedi. Dr geldi sonra dogumhaneye girdim ağlayarak vajinal baktı sonra eliyle kontrol etti. Derin nefes alır ve Dr guvenirseniz acı veren birşey değilmiş kesinlikle. Sonra biraz daha gözlem altina tutuldum sonra dr dinlenmem gerektiğini şuan doğumun başlamadığını bol bol su iç dedi. Su kasılmaları engeller. Son aylara doğru bebek büyüdükçe artık suyada azalmaya başlar ondan vücutta kendini kasar dedi. Kanamanın sebebi anlaşılmadı olabiliyormus benim pembe renkliydi Dr kırmızı bizim için tehlikeli dedi. İyiki varsiniz hepiniz. Çok tesekkur ederimm herkese. Allah razi olsun hepinizden.![]()