- 3 Mart 2016
- 86
- 204
- 93
- 36
Göğüs acısı için bende lansinoh başlamıştım. Daha doğum yapmadan acı çekmeye başladım ben. Açıkcası hiçbir işe yaramadı. Şimdi sabahları kolonya akşamları garmastan sürüyorum. Lansinoh a göre daha iyi geldi bana.
Evet canımbildiğimiz limon kolonyası mı?
Bende gidip alayım o zaman bugün garmastan. Tesekkurler canim.Göğüs acısı için bende lansinoh başlamıştım. Daha doğum yapmadan acı çekmeye başladım ben. Açıkcası hiçbir işe yaramadı. Şimdi sabahları kolonya akşamları garmastan sürüyorum. Lansinoh a göre daha iyi geldi bana.
İnş canım, dualar seninlegunaydin hanimlar yarin kontrolumuz var umarim hersey yolundadir dua edin
yarın kontrolüm var bende diyorum belki döner umut. umarım senin ki döner. bende gördüğün gibi hala uyuyamıyorum alıştım artık. şu günler biteydi hepimizin sağlıkla mutlu kal
Lansinoh u emzirdigim donem kullandim ise yaramamisti bu sefer bende sizin dediginiz kremi alayimGünaydın kızlar, güzel bir hafta olsun! Biz bugün 32+2'yiz. 2 gündür sabah göğüs uçlarına kolonya, akşamda lansinoh sürmeye başladım. Umarım işe yarar ve göğüs ucu ağrısı yaşamayız. Yeni doğum yapan bir arkadaşım lansinoh'un hiç bir işe yaramadığını söylüyor, Garmastan daha faydalı diyor. Onu mu sürmeye başlasam lansinoh yerine acaba. Fikri olan var mı?
Canım çok geçmiş olsun, dün yine sancım vardı, çok giremedim buraya, şimdi gördüm, cmtsi günki sancım belimden girmişti, birkaç saat sonra da sol kasığımda başladı, bıçak batması şeklinde nefesimi kesen bir sancıydı, sancı giriyor 5-10 dk epey canımı acıtıyor, sonra tamamem geçmese de biraz hafifler gibi oluyor, dünki ise sol göğsümün altından girdi, yine kasıklarda devam etti, hep bıçak saplanması gibi sancılar, kemiğinde kırık varmış ta batıyormuş gibi de, doğum sancısı adet sancısı gibi diyorlar, benimkiler öyle değildi.sinemnur bu sancı nasil bir ağri . Bugun karnimda biraz ağri var bağırsaklarim sanki sıkıntıli bi ağrı. Ya çok telasliyim dün yaşadığın sancıyi tarif edebilir misin
Lansinoh u emzirdigim donem kullandim ise yaramamisti bu sefer bende sizin dediginiz kremi alayim
E vitamininden defaysa goren var ama bende o da ise yaramamisti :/
Senin hazirliklar ne durumda? Besik,canta kiyafetler vs. Hazir mi?Amin inşallah canım. Sağolasın. Az zaman kaldı artık. Allah sağlıkla, huzurla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin.
Tatlım çok geçmiş olsun, ilk önce ben de klima çarptı herhalde filan diye önemsemeyeyim dedim ama akşama doğru iyice sıkıştırdı, Bayramdayken piknik, deniz vs derken üşütmüştüm, oradan gaz sıkışması sancısını biliyorum, bu onun gibi değil, en iyi bıçak batması gibi tarif edebiliyorum çünkü birden giriyor, bir süre devam edip sonra biraz hafifliyor, doktor 30. haftalardan sonra her türlü ağrıyı dikkate alıp takip ediyoruz dedi, Allah korusun, insan gitmeyince de içi rahat etmiyor zaten.cnm nasil bir sanci oluyor..ya bende gaz sksmasi gibi agri var alt karin bolgemde hani sanki afedersin buyuk wc varmis gibi..o tarz bi agri mi..ben midemi usuttum diye dusundum onemsemedim ama bilemedim ki simdi stres oldum nasil ayirt edecez bu sancilari
İsim konusu çok geriyor bizi degünaydın herkeseee...........
haftasonu yoğundum bebeğin eksiklerini tamamlamaya çalıştık. bugün sayfaya girdim ki doğumlar başlamış.sinemnur geçmiş olsun canım senden iyi haber gelene kadar ki sayfaları nasıl geçtim bilemedim şükür iyisin.
bebek ismi konusunda eşimle biraz gerilmiştik burada paylaşmıştım. hep sancım vardı, yatakta dönemiyordum, oturunca birileri yardım etmeden kalkamıyordum. hepsi strestenmiş. sorunlar çözümlendi ben yine koşmaya başladım
bu süreçte bebekte hiç hareket etmiyordu minik bir pıt o kadar. stres bitince benimki yine halay mendilini eline aldı şova başladı. dışarıdan izleniyor halayımız
stresten uzak çooook mutlu günler diliyorum hepimize
İlkini normal mi doğurmuştun sen de. İnşallah dönmüşlerdir hepimizin bebekleri bizi bir hafta daha kafamızda bu sorularla bırakmazlarkızlar benimki de halen ters inşallah dönmüştür. perşembe kontrol var 35 tam dolmuş oluyor.
Kızlar hakkınızı helal edin, o gün sancıyla yazdım sizlere, hepimiz aynı süreci yaşıyoruz, yaşadıklarımız da aşağı yukarı aynı, burada paylaşılanlardan çok şey öğreniyor insan, okuduklarımızdan etkileniyoruz illaki ama olumsuz tarafını almadan değerlendirebilmek maksadıyla yazdım biliyorsunuz. İnşallah kimseyi kuruntuya düşürmemiş, sebep olmamışımdırayyy bende ya burada okuduklarım etkisinde kaldım ya da gerçekten sancım vardı.yarın kontrolüm olmasına rağmen acile gittim. 2600 gr olmuş yaramaz hala baş aşağı dönmemiş. çok üzülüyorum ya avrupa da bu kadar normal doğuma ılımlı bakarken dönmezse normal yapamıcam
Evet canım yaa, sorma bizimk iacelecilikte annesini de geçecek sanırımsinemnur senin paşa çok aceleci çıktı desene
Çok şükür sıkıntı olmadan atlatmışsınız canım.
Bir 10-15 gün sonra ufak ufak doğumlar başlar heralde
Çok heyecanlı
Teşekkür ederim tatlım, çok sağollsinemnur canım benim ara sıra giriyorum yazamadım çok geçmiş olsun umarım böbreklerdende bişey çıkmaz oğluşunu vakitlice kucağına alırsın...öpüyorum cok
yok canım benim yaaaaa hepsi tecrübe oluyor. ben dün bütün günümü acilde geçirdim. az bi ıslak lık da iççamaşırımda görünce dedim acaba suyum mu geldi sancımda vardı. gittim sıkıntı yok dedilerKızlar hakkınızı helal edin, o gün sancıyla yazdım sizlere, hepimiz aynı süreci yaşıyoruz, yaşadıklarımız da aşağı yukarı aynı, burada paylaşılanlardan çok şey öğreniyor insan, okuduklarımızdan etkileniyoruz illaki ama olumsuz tarafını almadan değerlendirebilmek maksadıyla yazdım biliyorsunuz. İnşallah kimseyi kuruntuya düşürmemiş, sebep olmamışımdır
Çok sağol beybi, inşallah hiçbirimiz yaşamayızİyi olmana çok sevindim canm, doğuma kadar da bir daha yaşamazsın inşallah, yarın bakalım üroloji doktoru ne diyecek? Bende bugün eşimle gezelim dedik şunu farkettim ki o eski atikliğim hareketim yok istesemde yapamıyorum, enerjinin yarısını bebişler alıyor zaten geri kalanıda iyi kullanmak lazım yoksa hem kendimize hemde bebeğimize zarar vereceğizsağlıkla doğsunlarda iki kat enerji geliyormuş annelere hepsine yetişeceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?