Benim hem hassas hem yaniyor hem kaşınıyor hemde büyüyor senin anlayacağın bunlar baş kaldırmışBenimde göğüslerim yanıyo alev çıkıyo resmen ama öyle çok hassas değil
AyneeeeeeenHee anladım. Bi öğrenelim bisürü şey alcam bisürü. Valla kızlar ben dayanamıcam sanırım öğrenir öğrenmez bisürü şey alcam :)
Benim niye sızlamıyo yaBenim minnişler tontişleşmişti el değmiyordu aynen devam vallahihele yan yatamıyorum yüz üstüde yatamıyorum en sevdiklerimmmnn
HehehBenim hem hassas hem yaniyor hem kaşınıyor hemde büyüyor senin anlayacağın bunlar baş kaldırmış
Ahahah benim boynum tutuluyo günde 3 kez şarj ediyom genede bırakamıyom:)Bu telefon bu kadar elimde hiç kalmadı şu dort gündür olduğu kadar... Kolum uyuşuyo yine yazıyorum ya:)))
Canım benim illaki olacak diye bişe yok kiBenim niye sızlamıyo ya((
Ahahah memeler başkaldırmış lülülülülü:)))))Benim hem hassas hem yaniyor hem kaşınıyor hemde büyüyor senin anlayacağın bunlar baş kaldırmış
ayy öğrendiğim gün bebek mağazasına daldım desem görmemiş gibiHee anladım. Bi öğrenelim bisürü şey alcam bisürü. Valla kızlar ben dayanamıcam sanırım öğrenir öğrenmez bisürü şey alcam :)
Vala burda vakit cok güzel geçio bırakacagımı sanmıyorum benAhahah benim boynum tutuluyo günde 3 kez şarj ediyom genede bırakamıyom:)
Tabi canım hassas halka kısmı koyulaştı ucu falan büyüdü hassasta ama öylr değmicek şekilde değilCanım benim illaki olacak diye bişe yok kibiliosun yine de hassastır ama
aynı durum bende de var dokunamıyorum vallahiAhahah memeler başkaldırmış lülülülülü:)))))
Ana kız ne iradelisin:)) bu arada aramızda kaç hamile var şuan ya:)))ayy öğrendiğim gün bebek mağazasına daldım desem görmemiş gibitabiki bakıp çıktım bişi almadım
Bende ayniyim valla diyalize bagli hasta gibi sarjdan ayrılamıyorum bebecikler radyosyana bağımlı olacaklarAhahah benim boynum tutuluyo günde 3 kez şarj ediyom genede bırakamıyom:)
telefonun sarjı bitti bende bilgisayara saldırdım şimdi :)))Ahahah benim boynum tutuluyo günde 3 kez şarj ediyom genede bırakamıyom:)
Daha ne olssssuuuuuuuunnnnnnTabi canım hassas halka kısmı koyulaştı ucu falan büyüdü hassasta ama öylr değmicek şekilde değil
Gündüz elimizde ama gece yattığınız ofada bile olmasın kızlar hemşire ne kadar az telefon okadar iyi dediBende ayniyim valla diyalize bagli hasta gibi sarjdan ayrılamıyorum bebecikler radyosyana bağımlı olacaklar
Bian kötü düşündüm amma vekalinDaha ne olssssuuuuuuuunnnnnn
eşim sağolsun frenledi kalp atışlarını duyalım bari dedi:))Ana kız ne iradelisin:)) bu arada aramızda kaç hamile var şuan ya:)))
Buna bende cok inanıyorum cok zararliymisGündüz elimizde ama gece yattığınız ofada bile olmasın kızlar hemşire ne kadar az telefon okadar iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?