- 25 Ekim 2016
- 371
- 317
- 23
- 32
Natural mask canım blackmask yazıo üzerinde bilmiom ben dogal şeyler satan biyerden almıştım daKız hangi marka nedir o. Bende aradım kaç zaman soyulan güzel bi maske istediğimi bulamamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Natural mask canım blackmask yazıo üzerinde bilmiom ben dogal şeyler satan biyerden almıştım daKız hangi marka nedir o. Bende aradım kaç zaman soyulan güzel bi maske istediğimi bulamamıştım
bende öğrendiğimden beri paraben içermeyen duş jeli aldım şampuanda araştırıyorum .:))Kız ben duş jelini bile kullanmaktan çekindim kimyasal var diye :) Doei kuku jelini bile kullanmadı sen düşün
Ben yeşil sabun kullanıyorum vucuduma o yüzdenbende öğrendiğimden beri paraben içermeyen duş jeli aldım şampuanda araştırıyorum .:))
Kız ben duş jelini bile kullanmaktan çekindim kimyasal var diye :) Doei kuku jelini bile kullanmadı sen düşün
Hımm tüh kötü oldu buNatural mask canım blackmask yazıo üzerinde bilmiom ben dogal şeyler satan biyerden almıştım da
Bizde bi öğrenelim kesin olarak bizde alırızki:)))bende öğrendiğimden beri paraben içermeyen duş jeli aldım şampuanda araştırıyorum .:))
Yeşil sabun ne?Ben yeşil sabun kullanıyorum vucuduma o yüzden
merhaba,Herkese iyi akşamlar.Internette araştırırken bu forumu gördüm,paylaşılanlar, yazilanlar gerçekten çok yararlı oldu.Sizlere bir sorum olacakti. Biz de tüp bebek düşünüyoruz. Onerebileceginiz istanbul da doktor ve ya tüp bebek merkezi var mıdır? Bir de Elif Ganime Aydeniz -(Atakent Acıbadem Halkalı) hakkında güzel şeyler okudum bir sitede. Hastane veya doktorla ilgili yorumunuz ,bilginiz var mı ?Şimdiden çok teşekkürler.
Zeytinyağından sabun yapıyorlarya canım p sabun işte tamamn doğalYeşil sabun ne?
Eğer ameliyat olmanı gerektirecek bir sorunun varsa laşaroskopi konusuda uzman birini bulman ve bence tedavini ona yaptırman mantıklı olur. Eğer bir yer seçeceksen de bunu kendin araştırsan için rahat eder. Sonra pişman olmazsın. Bol şans:)Herkese iyi akşamlar.Internette araştırırken bu forumu gördüm,paylaşılanlar, yazilanlar gerçekten çok yararlı oldu.Sizlere bir sorum olacakti. Biz de tüp bebek düşünüyoruz. Onerebileceginiz istanbul da doktor ve ya tüp bebek merkezi var mıdır? Bir de Elif Ganime Aydeniz -(Atakent Acıbadem Halkalı) hakkında güzel şeyler okudum bir sitede. Hastane veya doktorla ilgili yorumunuz ,bilginiz var mı ?Şimdiden çok teşekkürler.
sanırım zeytinyağlı sabun :)Yeşil sabun ne?
Benimde göğüslerim yanıyo alev çıkıyo resmen ama öyle çok hassas değilKizlar bugün inanilmaz göğüs hassasiyetim var yaa dayanilmaz oldu iyice
Bu güzelliği buna borçlusun demekZeytinyağından sabun yapıyorlarya canım p sabun işte tamamn doğal
Merhaba,Herkese iyi akşamlar.Internette araştırırken bu forumu gördüm,paylaşılanlar, yazilanlar gerçekten çok yararlı oldu.Sizlere bir sorum olacakti. Biz de tüp bebek düşünüyoruz. Onerebileceginiz istanbul da doktor ve ya tüp bebek merkezi var mıdır? Bir de Elif Ganime Aydeniz -(Atakent Acıbadem Halkalı) hakkında güzel şeyler okudum bir sitede. Hastane veya doktorla ilgili yorumunuz ,bilginiz var mı ?Şimdiden çok teşekkürler.
Benim minnişler tontişleşmişti el değmiyordu aynen devam vallahi hele yan yatamıyorum yüz üstüde yatamıyorum en sevdiklerimmmnnBenimde göğüslerim yanıyo alev çıkıyo resmen ama öyle çok hassas değil
Hee anladım. Bi öğrenelim bisürü şey alcam bisürü. Valla kızlar ben dayanamıcam sanırım öğrenir öğrenmez bisürü şey alcam :)Zeytinyağından sabun yapıyorlarya canım p sabun işte tamamn doğal
Deli :) teşekkür ederim o senin güzelliğin :)Bu güzelliği buna borçlusun demek