Beni tanıyanlar şurda olduğumu görse hayatta inanmaz çünkü ben sosyal medya bile kullanmıyorum samimiyetsiz geldiği için. Böyle ortamları de hep aşağılamışımdır tanıdımadığın kişilerle ne konuşulur ki diyerek. Mesele bebek olunca kendimi aştım. Abim diyor ki aaa şaka sen oraya puhhaha üye misin!!! Seni ilgilendirmez siz anlamazsınız dedim:)) anayız biz olacağız insallahAhahah benim boynum tutuluyo günde 3 kez şarj ediyom genede bırakamıyom:)
Kötü düşünce yasak tatlışBian kötü düşündüm amma vekalin
Çok güzel dinledik hemsireleri maşallah:)))Gündüz elimizde ama gece yattığınız ofada bile olmasın kızlar hemşire ne kadar az telefon okadar iyi dedi
Insalalh olur canimBizim teyzemiz tedaviye başlayınca emzik almıştı bize çok inanıyoruz çünkü o da benim uğurum sonucu dinlerken de avcumda duracak
Kızdım sana!!! Minnoş demem alırım ayağımın altına seni gelsene gelsene siz 3 ben 1:))) güzel düşün!!Bian kötü düşündüm amma vekalin
Bende ayniyim valla diyalize bagli hasta gibi sarjdan ayrılamıyorum bebecikler radyosyana bağımlı olacaklar
Benimki de baskı yaptı bikaç kere bende olmaz rahatım suan stres yaşamak istemem dedim tamam dedi bidaha üstelemediAyyy bu esimmm yine geldi başıma nolur test yapalım diyo nasıl geriyor beni
Evet yaaa bekleyin bizi deeee hayırlısıyla bi o günüm gelseydi ölcem heycandan
Anayiz biz anaaaBeni tanıyanlar şurda olduğumu görse hayatta inanmaz çünkü ben sosyal medya bile kullanmıyorum samimiyetsiz geldiği için. Böyle ortamları de hep aşağılamışımdır tanıdımadığın kişilerle ne konuşulur ki diyerek. Mesele bebek olunca kendimi aştım. Abim diyor ki aaa şaka sen oraya puhhaha üye misin!!! Seni ilgilendirmez siz anlamazsınız dedim:)) anayız biz olacağız insallah
Bende öyle ayri kalamiyorum hatta o gun hastanede transfer olan arkadaşlarlada whatsap grubu kurduk orda seri oluyorBenım de hep yakınımda ya tlfnu elıme aldıgım gıbı de burayı acıyorum. Zaten on dk ayrı kalıyım 40 yane msj bırıkmıs oluyo :) bebişlere zarar veriyomuyuz acaba ya
İnşallah kuzum güzel olcak çokBizim teyzemiz tedaviye başlayınca emzik almıştı bize çok inanıyoruz çünkü o da benim uğurum sonucu dinlerken de avcumda duracak
Ahahaha yirim ya :) benim sayemde daha nelere alışcan harun dur :)Beni tanıyanlar şurda olduğumu görse hayatta inanmaz çünkü ben sosyal medya bile kullanmıyorum samimiyetsiz geldiği için. Böyle ortamları de hep aşağılamışımdır tanıdımadığın kişilerle ne konuşulur ki diyerek. Mesele bebek olunca kendimi aştım. Abim diyor ki aaa şaka sen oraya puhhaha üye misin!!! Seni ilgilendirmez siz anlamazsınız dedim:)) anayız biz olacağız insallah
Kötü düşünce yasak tatlış
Hakkaten senin sayende oldu #kalpAhahaha yirim ya :) benim sayemde daha nelere alışcan harun dur :)
merhaba,
bahsettiğin doktoru duymadım ama ben bahçelievler medicana Dr düzgün korkmaz a gittim çok memnunum facebook sayfası falan var bi araştır istersen
Eğer ameliyat olmanı gerektirecek bir sorunun varsa laşaroskopi konusuda uzman birini bulman ve bence tedavini ona yaptırman mantıklı olur. Eğer bir yer seçeceksen de bunu kendin araştırsan için rahat eder. Sonra pişman olmazsın. Bol şans:)
Merhaba,
Acıbadem hastanelerini tercih edeceksen tüp bebek bölümünün başında olan koordinatörü olması lazım maslak acıbadem bülent tıraş kesinlikle
Ahahaha kızma teyzeleri kızma. Hem kim kötü düşünme. Kötü düşünenin totosunu kızartırız valla :)Kızdım sana!!! Minnoş demem alırım ayağımın altına seni gelsene gelsene siz 3 ben 1:))) güzel düşün!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?