• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ahahah benim boynum tutuluyo günde 3 kez şarj ediyom genede bırakamıyom:)
Beni tanıyanlar şurda olduğumu görse hayatta inanmaz çünkü ben sosyal medya bile kullanmıyorum samimiyetsiz geldiği için. Böyle ortamları de hep aşağılamışımdır tanıdımadığın kişilerle ne konuşulur ki diyerek. Mesele bebek olunca kendimi aştım. Abim diyor ki aaa şaka sen oraya puhhaha üye misin!!! Seni ilgilendirmez siz anlamazsınız dedim:)) anayız biz olacağız insallah:sinirli:

Ayyy bu esimmm yine geldi başıma nolur test yapalım diyo nasıl geriyor beni:63::KK12:

Bende ayniyim valla diyalize bagli hasta gibi sarjdan ayrılamıyorum bebecikler radyosyana bağımlı olacaklar

Benım de hep yakınımda ya tlfnu elıme aldıgım gıbı de burayı acıyorum. Zaten on dk ayrı kalıyım 40 yane msj bırıkmıs oluyo :) bebişlere zarar veriyomuyuz acaba ya o_O

Beni tanıyanlar şurda olduğumu görse hayatta inanmaz çünkü ben sosyal medya bile kullanmıyorum samimiyetsiz geldiği için. Böyle ortamları de hep aşağılamışımdır tanıdımadığın kişilerle ne konuşulur ki diyerek. Mesele bebek olunca kendimi aştım. Abim diyor ki aaa şaka sen oraya puhhaha üye misin!!! Seni ilgilendirmez siz anlamazsınız dedim:)) anayız biz olacağız insallah:sinirli:
Anayiz biz anaaa

Benım de hep yakınımda ya tlfnu elıme aldıgım gıbı de burayı acıyorum. Zaten on dk ayrı kalıyım 40 yane msj bırıkmıs oluyo :) bebişlere zarar veriyomuyuz acaba ya o_O
Bende öyle ayri kalamiyorum hatta o gun hastanede transfer olan arkadaşlarlada whatsap grubu kurduk orda seri oluyor :KK48:

Ahahaha yirim ya :) benim sayemde daha nelere alışcan harun dur :)

merhaba,
bahsettiğin doktoru duymadım ama ben bahçelievler medicana Dr düzgün korkmaz a gittim çok memnunum facebook sayfası falan var bi araştır istersen

Eğer ameliyat olmanı gerektirecek bir sorunun varsa laşaroskopi konusuda uzman birini bulman ve bence tedavini ona yaptırman mantıklı olur. Eğer bir yer seçeceksen de bunu kendin araştırsan için rahat eder. Sonra pişman olmazsın. Bol şans:)

Merhaba,
Acıbadem hastanelerini tercih edeceksen tüp bebek bölümünün başında olan koordinatörü olması lazım maslak acıbadem bülent tıraş kesinlikle

Cevaplarınız için teşekkürler. Araştiriyoruz. Ama gerçekten de zor bir işmiş. Genelde yazilan internette doktorun çok önemli oldugu tüp bebek uygulamasinda.

Kızdım sana!!! Minnoş demem alırım ayağımın altına seni gelsene gelsene siz 3 ben 1:))) güzel düşün!!
Ahahaha kızma teyzeleri kızma. Hem kim kötü düşünme. Kötü düşünenin totosunu kızartırız valla :)

Back