Aman diyim kızlar aman. Yaparsanızda bizle paylaşmak yok. Olumlu ya da olumsuzBenimki de baskı yaptı bikaç kere bende olmaz rahatım suan stres yaşamak istemem dedim tamam dedi bidaha üstelemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman diyim kızlar aman. Yaparsanızda bizle paylaşmak yok. Olumlu ya da olumsuzBenimki de baskı yaptı bikaç kere bende olmaz rahatım suan stres yaşamak istemem dedim tamam dedi bidaha üstelemedi
Anca beraber lanca beraber dogumada toplu giderizYaaaa amaaaa :) hadi bırakalım 2 saat dinlensn ellerimiz olurmu
Ben de öleyim ya heycan dolu dizgin inanki.. burdan azıcık ayrılınca karamsar oluyorum ama sizlerle yazışınca keyfim yerine geliyo vallaAynen ya sanırım ben korkudan ya yapamıycam ya da bakamıycam
Asla yapılmayacak persembe hersey belli olacakAman diyim kızlar aman. Yaparsanızda bizle paylaşmak yok. Olumlu ya da olumsuz
olacağız inşaallah canımBeni tanıyanlar şurda olduğumu görse hayatta inanmaz çünkü ben sosyal medya bile kullanmıyorum samimiyetsiz geldiği için. Böyle ortamları de hep aşağılamışımdır tanıdımadığın kişilerle ne konuşulur ki diyerek. Mesele bebek olunca kendimi aştım. Abim diyor ki aaa şaka sen oraya puhhaha üye misin!!! Seni ilgilendirmez siz anlamazsınız dedim:)) anayız biz olacağız insallah
Ama artmış dimi hamilesin yani? Ben hala hiç test yaptırmadığım için bilmiyorum kuzuKizlar cok uzgunum. 13. Gun kan degerim 69.3 cikti... ikiye katlamamis..... 11. Gun 54 tu...
Kizlar cok uzgunum. 13. Gun kan degerim 69.3 cikti... ikiye katlamamis..... 11. Gun 54 tu...[/QUOTE ((
canım hayırlısı olsun hakkında ne diyelim ( doktorun ne dedi peki ? sonuçta az da olsa yükselmişKizlar cok uzgunum. 13. Gun kan degerim 69.3 cikti... ikiye katlamamis..... 11. Gun 54 tu...
Bende anlamiyorum hic bu degerlerden ne oluyo hamilelik yokmu suanKizlar cok uzgunum. 13. Gun kan degerim 69.3 cikti... ikiye katlamamis..... 11. Gun 54 tu...
kaçıncı günün canım maşaallah bayağı iyi çıkmışArkadaslar benim deger 844,40 ya simdi normal mi normalden yuksek mi hic anlamiyorum bu degerlerden tek bildigim bu degerle hamileyimde :)
Bugun 13. Gun ilk defa bugun kan testi verdimkaçıncı günün canım maşaallah bayağı iyi çıkmış
Allah sabır versin canım. rabbim en iyisini bilir insallah en kisa zamanda gerçeklesir hamileliğinHamileyim ama sonu iyi degil.. ulasamadim hemsireme... bilmiyorum ki