2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Herkese iyi akşamlar.Internette araştırırken bu forumu gördüm,paylaşılanlar, yazilanlar gerçekten çok yararlı oldu.Sizlere bir sorum olacakti. Biz de tüp bebek düşünüyoruz. Onerebileceginiz istanbul da doktor ve ya tüp bebek merkezi var mıdır? Bir de Elif Ganime Aydeniz -(Atakent Acıbadem Halkalı) hakkında güzel şeyler okudum bir sitede. Hastane veya doktorla ilgili yorumunuz ,bilginiz var mı ?Şimdiden çok teşekkürler.

Kizlar bugün inanilmaz göğüs hassasiyetim var yaa dayanilmaz oldu iyice

merhaba,
bahsettiğin doktoru duymadım ama ben bahçelievler medicana Dr düzgün korkmaz a gittim çok memnunum facebook sayfası falan var bi araştır istersen

Eğer ameliyat olmanı gerektirecek bir sorunun varsa laşaroskopi konusuda uzman birini bulman ve bence tedavini ona yaptırman mantıklı olur. Eğer bir yer seçeceksen de bunu kendin araştırsan için rahat eder. Sonra pişman olmazsın. Bol şans:)

Merhaba,
Acıbadem hastanelerini tercih edeceksen tüp bebek bölümünün başında olan koordinatörü olması lazım maslak acıbadem bülent tıraş kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…