Allah kolaylik versin ilaçların yan etkisi mi oldumavera04 ben opudan sonra 3 ay menapozda idim iğne ile,transfer gününe dek beni hala sıcak basıyor soğukta bile.
Ahahahah valla çok kolay olmadı hamile kalmam:) maharetli doecim benim :)))Ben çok uzun yıllar tek başıma yaşadım yurtiçi yurtdışı hakkaten kendi işimi kendim göre göre öğrendim. :) beceriklisin maşallah nası hamile kalmayı becerdin kolay mı:))
Aynen canım hepsi ilaçlardanAynen elim ayağım surekli buz cok nadir ateş basıyor ilaçlardan galiba hormon dengemiz alt üst tabi.
Hepsi geçecek insallahAynen canım hepsi ilaçlardan
Hepsi süper ellerine sağlık cnm
Slm canları bu GUN kontrole gittim Dr sağda 3 solda 2 yum var dedi bu gün adet in 6 günü sizlere birsey sormak istiyorum Dr bana jel vermedi ilk tüp deneme de vermişlerdi Dr A nasıl söylesem bilmiyorum ya kızarsa Dr senmisin ben mi derse cekindim bu arada becerikli arkadaşlar varmış aramızda maşallah
Jel transferden sonra değil mi? Normalde?Slm canları bu GUN kontrole gittim Dr sağda 3 solda 2 yum var dedi bu gün adet in 6 günü sizlere birsey sormak istiyorum Dr bana jel vermedi ilk tüp deneme de vermişlerdi Dr A nasıl söylesem bilmiyorum ya kızarsa Dr senmisin ben mi derse cekindim bu arada becerikli arkadaşlar varmış aramızda maşallah
Aynen yumurta topladıktan sonra günde bir kere kullandım transferde 2 ye cıktıJel transferden sonra değil mi? Normalde?
Ben sadece transferden sonra kullandım onuda hergün iğne olmıyım diye verdi yaniAynen yumurta topladıktan sonra günde bir kere kullandım transferde 2 ye cıktı
herkese çoook teşekkürler kızlar
canım bu arada hamiş misin Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bacım adetin 2 ci günü kan alındı sadece bilmiyorum ki bacımcanım bana progesteron hormonu için test yapıp öyle vermişte belki sana da yaptıysa gerek görmemiş olabilir mi ?
Menapozda bir sıcak bastı amannn aman diyeyim Temmuz ve Ağustos bir de. Yangın Ayşe oldum resmen:))Aynen canım hepsi ilaçlardan
Ben yumurta toplamadan hemen sonra gunde iki olarak basladim test tarihine kadar devan dedi doktorum banaJel transferden sonra değil mi? Normalde?
Ben hem igne kullanıyorum her gun hemde jel. ayrica birda kan sulandırıcı igne kullanıyorumBen sadece transferden sonra kullandım onuda hergün iğne olmıyım diye verdi yani
Eki Görüntüle 1904307 Eki Görüntüle 1904309 Eki Görüntüle 1904308 Eki Görüntüle 1904307 Eki Görüntüle 1904308 Eki Görüntüle 1904309
bunlarda benim işlediklerimin bazıları
valla unuttum bacım kullandığım ı biliyorum nezaman başladığı mı unuttum canımJel transferden sonra değil mi? Normalde?
Ben ben ben bende ısınamıyorum(( çok nadir ateş basıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?