2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

S SABIR26 moral %15 oranında etkiliyormus oyle diyor bilimsel makaleler. Psikolojik ve maddi olarah hazır olmak lazım ve beslenme. Bir sürü bilgi var merkezlerin web sitelerinde bence okusan cok iyi olur.

Tabisi burdan inş özelden konuşuruz numaramı yazarım isteyenlere .inş ozamanlarıda görürüz Aminn bu zamanda beni anlayan destek veren en çok sizsiniz o yüzden içimden böyle geçti
Ay yesinler kız seni. Valla numaranı istim bisürü de şey sipariş vericim:)))

Tatlım nöbetçi eczane bulsan?

Ay kız kahkaha attım yeminle. Bana annem tığ bile vermezdi elime yakışmıyo diye :)))

Kizlar ya bisey sorcam bugun benim 6. günüm ve transferden sonra ssla ısınamadım hep soğuğum üşüyorum. denizlide yaşıyorum birde havada sicak. basina böyle bi durum gelen varmı
Ben ben ben bende ısınamıyorum (( çok nadir ateş basıyo

Elişi dışında cok becerikliyim hakkaten ama o konu ilgimi çekmedi çekse perdeleri bile dantelden yapardım:))
Valla ben şunda çok becerikliyimdir diyemem herşeyi yapmaya çalışırım elimden geldiğince :) beceriksiz miyim ne :)))

Hepinize teşekkür ediyorum kıxlar ama ben köyde oturuyorum o yüzden eczane sayısı az nöbetçi hiç yok napıcam bakıp araştırcam mecbur

Ben çok uzun yıllar tek başıma yaşadım yurtiçi yurtdışı hakkaten kendi işimi kendim göre göre öğrendim. :) beceriklisin maşallah nası hamile kalmayı becerdin kolay mı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…