• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ben çok uzun yıllar tek başıma yaşadım yurtiçi yurtdışı hakkaten kendi işimi kendim göre göre öğrendim. :) beceriklisin maşallah nası hamile kalmayı becerdin kolay mı:))
Ahahahah valla çok kolay olmadı hamile kalmam:) maharetli doecim benim :)))

Slm canları bu GUN kontrole gittim Dr sağda 3 solda 2 yum var dedi bu gün adet in 6 günü sizlere birsey sormak istiyorum Dr bana jel vermedi ilk tüp deneme de vermişlerdi Dr A nasıl söylesem bilmiyorum ya kızarsa Dr senmisin ben mi derse cekindim bu arada becerikli arkadaşlar varmış aramızda maşallah

Slm canları bu GUN kontrole gittim Dr sağda 3 solda 2 yum var dedi bu gün adet in 6 günü sizlere birsey sormak istiyorum Dr bana jel vermedi ilk tüp deneme de vermişlerdi Dr A nasıl söylesem bilmiyorum ya kızarsa Dr senmisin ben mi derse cekindim bu arada becerikli arkadaşlar varmış aramızda maşallah

canım bana progesteron hormonu için test yapıp öyle vermişte belki sana da yaptıysa gerek görmemiş olabilir mi ?

Jel transferden sonra değil mi? Normalde?

Ben ben ben bende ısınamıyorum :KK43:(( çok nadir ateş basıyo

Ay ben de oyleyım kac gundur ısınamıyorum ıkı katncorap uzerıne ev patıgı gıydım ustumde polar cıft kat battanıye yıne ısınamadım. En sonunda sıcak su torbasıyla cozdum meseleyı

Back