Bende gece 1-2 mutlaka kalkarım. Gün içinde yatakla tuwalet arasında mekik dokuyorum :)Ben gece hiç kalkmıyorum ama sabah çok sıkışmık şekilde kalkıyorum gündüzleri de sürekli su içtiğim için wc de yaşıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gece 1-2 mutlaka kalkarım. Gün içinde yatakla tuwalet arasında mekik dokuyorum :)Ben gece hiç kalkmıyorum ama sabah çok sıkışmık şekilde kalkıyorum gündüzleri de sürekli su içtiğim için wc de yaşıyorum :)
Göbeğime yapmıyorumki ben 1 kere yaptım canımı çıkardı. Kolumun arka tarafından yapıyo annem hep. Sen mecbur musun göbeğe?Benim göbeğimde 1 kac yerde odem yapti birde
Kızlar ne ayağa ne karna sakın ama sakın sıcak su torbası kullanmayın. Boşuna mı duş suyunu bile ılık diyorlar. Sakın!!
Tabikide ayağa bile asla kullanma kuzumHadı ya ayaga bile mi
Olsun kuzum garanti olsun kullanma sen yinedeAma zaten kaynar su yoktu içinde ve tamamen dolu degıldı
Su içiyormusun peki cnmBende gece 1-2 mutlaka kalkarım. Gün içinde yatakla tuwalet arasında mekik dokuyorum :)
Tabikide ayağa bile asla kullanma kuzum
Ben bugun hareketlendimÇok yatıyor musunuz kizlar. benden dunden beri biraz harekete gectim evde bir kere dışarı çıktim daha. ama evde ufak ufak islerin pesine düştüm 6. gun bugun
Benimde 5.günüm bende bugün biraz daha ayaklandkm ama asla iş yapmıyorum. Evin içinde geziniyorum ancaÇok yatıyor musunuz kizlar. benden dunden beri biraz harekete gectim evde bir kere dışarı çıktim daha. ama evde ufak ufak islerin pesine düştüm 6. gun bugun
Benim öglen 3 te yapılması gerekiyor. o saatte kimse olmuyor evde kolumdan kendim yapamıyorum mecbur göbekGöbeğime yapmıyorumki ben 1 kere yaptım canımı çıkardı. Kolumun arka tarafından yapıyo annem hep. Sen mecbur musun göbeğe?
3-4litre hemide :)))Su içiyormusun peki cnm
Ne demek tatlım benim ne demek. Herşey bebişlerimiz için:))Bi daha kullanmıyım o zmn saol uyardıgın için canım
Kıyamam benim annem çok yakın Allahtan şükürler olsun. Bende 15.00da yapıyorum:)Benim öglen 3 te yapılması gerekiyor. o saatte kimse olmuyor evde kolumdan kendim yapamıyorum mecbur göbek
4 içme hayatım 3 ten sonrası zarar bende 3 içiyorum3-4litre hemide :)))
Ay kız bende öyle daraldım öyle daraldımki. Bugün herşeye patladım sinir küpüydüm böööö :) ne güzel rahatlamışsınO kadar bunaldım ki yatak halinden yani ağlamaya başladım çünkü hergün aynı şeyleri yapıyorum iğneden ipliğe herşey aynı hergün aynı bü an patlama yaşadım eşim biraz arabayla dolaştırdı rahatladım
Ben zor içiyorum ama içiyorum:/4 içme hayatım 3 ten sonrası zarar bende 3 içiyorum