- 25 Ekim 2016
- 371
- 317
- 23
- 32
Öle olmamalısın işteeeteşekkürler ben çok tedirginim nasıl olacak diye heyecan yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öle olmamalısın işteeeteşekkürler ben çok tedirginim nasıl olacak diye heyecan yapıyorum
Ayy hemide nasıl rahatladım kuş gibi oldum:)Du
ş alınca bebiş gibi oluyor insan
Ay yesinler kız seni. Valla numaranı istim bisürü de şey sipariş vericim:)))Tabisi burdan inş özelden konuşuruz numaramı yazarım isteyenlere .inş ozamanlarıda görürüz Aminn bu zamanda beni anlayan destek veren en çok sizsiniz o yüzden içimden böyle geçti
Tatlım nöbetçi eczane bulsan?Minnoş adayları benim jel bitmişti ya yazdırmak için gidince tatile girmişler kadın doğum yazması gerekiyormuş ya gidelim eczane den alalım dedik 15 liraya gelen jel 67 lira yeteri kadar nakit tükendi progesteron adında hapım var onunla aynı değil mi bu jel napayım kızlar hapı mı kullansam elimdeki jel pazar günü sabaha kadar yeter pazartesi günü nü mü beklesem aslında dün bitti benim eskiden aşılamadan artan kutu var biliyordum meğer için de 4 tane varmış
Ay kız kahkaha attım yeminle. Bana annem tığ bile vermezdi elime yakışmıyo diye :)))
Ben de cok sıkılırım bir kere pek heves ettim tığdan fiskos masa örtüsü öreyim diye 18 yaşındaydım aaa manyak bişey oldu düdük gibi, neyse delikli bir oklava kılıfı oldu. Şaheser yapacağım diye çıktım yola, elime geçen bir naheser oldu jübilemi yaptım ilk ve son olduyok be bir kere de etaminden kuran kılıfı yapmıştım ananneme o da naheser olmustu :)))
Ben ben ben bende ısınamıyorum (( çok nadir ateş basıyoKizlar ya bisey sorcam bugun benim 6. günüm ve transferden sonra ssla ısınamadım hep soğuğum üşüyorum. denizlide yaşıyorum birde havada sicak. basina böyle bi durum gelen varmı
mEki Görüntüle 1904307 Eki Görüntüle 1904309 Eki Görüntüle 1904308 Eki Görüntüle 1904307 Eki Görüntüle 1904308 Eki Görüntüle 1904309
bunlarda benim işlediklerimin bazıları
Enemmmmm ellerine saglık kızzz süperler
Elişi dışında cok becerikliyim hakkaten ama o konu ilgimi çekmedi çekse perdeleri bile dantelden yapardım:))Ay kız kahkaha attım yeminle. Bana annem tığ bile vermezdi elime yakışmıyo diye :)))
Valla ben şunda çok becerikliyimdir diyemem herşeyi yapmaya çalışırım elimden geldiğince :) beceriksiz miyim ne :)))Elişi dışında cok becerikliyim hakkaten ama o konu ilgimi çekmedi çekse perdeleri bile dantelden yapardım:))
Aynen elim ayağım surekli buz cok nadir ateş basıyor ilaçlardan galiba hormon dengemiz alt üst tabi.Ben ben ben bende ısınamıyorum (( çok nadir ateş basıyo