2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

canım bu arada hamiş misin Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bacım adetin 2 ci günü kan alındı sadece bilmiyorum ki bacım

inşallah hamileyim canım benden yumurta toplamaya gittiğimiz gün kan alındı hormona bakıldı transfer günü de reçeteye progestan yazdı sadece günden 3 kere fitil olarak kullanacaksın dedi

Ay ben de oyleyım kac gundur ısınamıyorum ıkı katncorap uzerıne ev patıgı gıydım ustumde polar cıft kat battanıye yıne ısınamadım. En sonunda sıcak su torbasıyla cozdum meseleyı
Ben de günlerdir patik çorap kat kat giysi battaniye falan anca işte ama sıcak su torbasıyla bile zor ısınıyordum ama bugunde hararetim var sıcak basıyor beni

Ben de günlerdir patik çorap kat kat giysi battaniye falan anca işte ama sıcak su torbasıyla bile zor ısınıyordum ama bugunde hararetim var sıcak basıyor beni

İlaçlardan oluyoruz sanırım canım. Bi de gece en az 4 kere wc ye gidiyorum sıkısık oluyorum her seferınde de gunduz o kdr degıl

Sicak duşa bile girmeyin diyorlar kasları gevsetiyormus rahimide öyle direk sıcak su torbası temas ettirmeyin karnınıza kızlar aman diyim

Kızlar ne ayağa ne karna sakın ama sakın sıcak su torbası kullanmayın. Boşuna mı duş suyunu bile ılık diyorlar. Sakın!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…