canım bu arada hamiş misin Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bacım adetin 2 ci günü kan alındı sadece bilmiyorum ki bacım
Ben de günlerdir patik çorap kat kat giysi battaniye falan anca işte ama sıcak su torbasıyla bile zor ısınıyordum ama bugunde hararetim var sıcak basıyor beniAy ben de oyleyım kac gundur ısınamıyorum ıkı katncorap uzerıne ev patıgı gıydım ustumde polar cıft kat battanıye yıne ısınamadım. En sonunda sıcak su torbasıyla cozdum meseleyı
Waay bunlar bi harika dostum. En yakın zamanda bende etamıne bi el atıcam. Kitapcıgını alarak basladım sımdılık:)
Ben de günlerdir patik çorap kat kat giysi battaniye falan anca işte ama sıcak su torbasıyla bile zor ısınıyordum ama bugunde hararetim var sıcak basıyor beni
Kız aynı bende öyleyim. Kan sulandırıcı hıbor iğne mi?Ben hem igne kullanıyorum her gun hemde jel. ayrica birda kan sulandırıcı igne kullanıyorum
Ayni bende öyle benim ilk 3 gun gündüzde öyleydi hep sıkışıktı. simdi sadece geceleriİlaçlardan oluyoruz sanırım canım. Bi de gece en az 4 kere wc ye gidiyorum sıkısık oluyorum her seferınde de gunduz o kdr degıl
Heyyy sıcak su torbası mı sakın!!!!!!!Ay ben de oyleyım kac gundur ısınamıyorum ıkı katncorap uzerıne ev patıgı gıydım ustumde polar cıft kat battanıye yıne ısınamadım. En sonunda sıcak su torbasıyla cozdum meseleyı
Evet canim tamda kendisi cok fena yakıyor meretKız aynı bende öyleyim. Kan sulandırıcı hıbor iğne mi?
Hıbor:))))Kız aynı bende öyleyim. Kan sulandırıcı hıbor iğne mi?
Ay dimi ya çok kötü yakıyo hemideEvet canim tamda kendisi cok fena yakıyor meret
Benim göbeğimde 1 kac yerde odem yapti birdeAy dimi ya çok kötü yakıyo hemide((
Ben gece hiç kalkmıyorum ama sabah çok sıkışmık şekilde kalkıyorum gündüzleri de sürekli su içtiğim için wc de yaşıyorum :)İlaçlardan oluyoruz sanırım canım. Bi de gece en az 4 kere wc ye gidiyorum sıkısık oluyorum her seferınde de gunduz o kdr degıl
Yok ayaklarıma koyuyorum cnmSicak duşa bile girmeyin diyorlar kasları gevsetiyormus rahimide öyle direk sıcak su torbası temas ettirmeyin karnınıza kızlar aman diyim
Ayaklarıma koydum sadece canım benimHeyyy sıcak su torbası mı sakın!!!!!!!
Kızlar ne ayağa ne karna sakın ama sakın sıcak su torbası kullanmayın. Boşuna mı duş suyunu bile ılık diyorlar. Sakın!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?