Off diyorum Allah yardımcın olsun çok zot çokoyyy babanem gibi bilirim :)) benimki iyi sağolsun kızı gibi seviyor .şimdiilk aramız iyi bebiş doğunca fikir ayrılıkları olacağı muhakkak üst katımda oturuyor :))
umarım bebişlerimiz bizlere benzer diyorumAhahahahha sonsuz kere amin yawrukuşum kıyamam sana :) ozaman kocana hiç benzemesin yawrular:)))
Ben hiç sancı çekmedim yumurta toplama sonrası biraz agrın oluyor tabiki ama değer yaaaaaatedavi srasında ağrı sancı çok oluyormu tedavi öncesi ve sonrası neler yapmalıyım
Kız benimde elimden hiçbişeygelmez yeminle :)))Ayy bunlar harika ellerine sağlık.. ben çok yeteneksizim ya hiç elimden gelmex hiççç
Amin x sonsuz kere :)Aminnnnnnnn kaynanalara hiç birimizinki benzemesin en korktuğum şey.. hele görümcenin yanından geçmesin.. aklıma geliyo bazen aklımı kaçırıcak gibi oluyorum o kadar yani.. lütfen bana da amin diyin kızlar
Benimkiler şükür benden çok küçük o yüzden sıkıysa saygıda kusur etsinler:))Aminnnnnnnn kaynanalara hiç birimizinki benzemesin en korktuğum şey.. hele görümcenin yanından geçmesin.. aklıma geliyo bazen aklımı kaçırıcak gibi oluyorum o kadar yani.. lütfen bana da amin diyin kızlar
Onu kullan ama bende öle almıştım tekrar yazdırınca parayı geri veriyorlar almak istersen öle konus söle eczacıya yazdırıp paramı geri alırım deMinnoş adayları benim jel bitmişti ya yazdırmak için gidince tatile girmişler kadın doğum yazması gerekiyormuş ya gidelim eczane den alalım dedik 15 liraya gelen jel 67 lira yeteri kadar nakit tükendi progesteron adında hapım var onunla aynı değil mi bu jel napayım kızlar hapı mı kullansam elimdeki jel pazar günü sabaha kadar yeter pazartesi günü nü mü beklesem aslında dün bitti benim eskiden aşılamadan artan kutu var biliyordum meğer için de 4 tane varmış
Minnoş adayları benim jel bitmişti ya yazdırmak için gidince tatile girmişler kadın doğum yazması gerekiyormuş ya gidelim eczane den alalım dedik 15 liraya gelen jel 67 lira yeteri kadar nakit tükendi progesteron adında hapım var onunla aynı değil mi bu jel napayım kızlar hapı mı kullansam elimdeki jel pazar günü sabaha kadar yeter pazartesi günü nü mü beklesem aslında dün bitti benim eskiden aşılamadan artan kutu var biliyordum meğer için de 4 tane varmış
Ben de cok sıkılırım bir kere pek heves ettim tığdan fiskos masa örtüsü öreyim diye 18 yaşındaydım aaa manyak bişey oldu düdük gibi, neyse delikli bir oklava kılıfı oldu. Şaheser yapacağım diye çıktım yola, elime geçen bir naheser oldu jübilemi yaptım ilk ve son olduKız benimde elimden hiçbişeygelmez yeminle :)))
ha haahahah ya yerim seni
Ben de cok sıkılırım bir kere pek heves ettim tığdan fiskos masa örtüsü öreyim diye 18 yaşındaydım aaa manyak bişey oldu düdük gibi, neyse delikli bir oklava kılıfı oldu. Şaheser yapacağım diye çıktım yola, elime geçen bir naheser oldu jübilemi yaptım ilk ve son olduyok be bir kere de etaminden kuran kılıfı yapmıştım ananneme o da naheser olmustu :)))
Protein ağırlıklı beslenmelisin , ağır iş yapmamalısın ve en önemlisi moralini hep yüksek tutmalısınkızlar bana bir yardımcı olurmusunuz tüpbebek öncesi ve sonrası neler yapmalıyım neler yemeli neler içmeliyim
Yeme içme falan onlar teferruat canım öncelikle kendini inandır herşey pozitif olacak düşüncesini felsefe edin ve öyle başla en önemlisi bu yani rahatlıkkkkben eskişehirde oturuyorum eskişehir acı bademde yapılacak yaşım 34 ilk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?