2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Minnoş adayları benim jel bitmişti ya yazdırmak için gidince tatile girmişler kadın doğum yazması gerekiyormuş ya gidelim eczane den alalım dedik 15 liraya gelen jel 67 lira yeteri kadar nakit tükendi progesteron adında hapım var onunla aynı değil mi bu jel napayım kızlar hapı mı kullansam elimdeki jel pazar günü sabaha kadar yeter pazartesi günü nü mü beklesem aslında dün bitti benim eskiden aşılamadan artan kutu var biliyordum meğer için de 4 tane varmış

Aminnnnnnnn kaynanalara hiç birimizinki benzemesin en korktuğum şey.. hele görümcenin yanından geçmesin.. aklıma geliyo bazen aklımı kaçırıcak gibi oluyorum o kadar yani.. lütfen bana da amin diyin kızlar
Benimkiler şükür benden çok küçük o yüzden sıkıysa saygıda kusur etsinler:))

Onu kullan ama bende öle almıştım tekrar yazdırınca parayı geri veriyorlar almak istersen öle konus söle eczacıya yazdırıp paramı geri alırım de

Benimde ağrım olmadı .sadece transferde idrara sıkışık girdiğim için o birax rahatsız etti okadar .ilk başlarda evde yatmak sıkıcıydıki burası aklıma geldi Allah yardımcın olsun . Sormak istediğin bişi varsa özellikle bilmek istediğin bi kısım hepimiz cvp larız S SABIR26

ben progestanı fitil olarak kullanıyorum canım o yüzden jel olayıyla ilgili bi fikrim yok.

Kız benimde elimden hiçbişeygelmez yeminle :)))
Ben de cok sıkılırım bir kere pek heves ettim tığdan fiskos masa örtüsü öreyim diye 18 yaşındaydım aaa manyak bişey oldu düdük gibi, neyse delikli bir oklava kılıfı oldu. Şaheser yapacağım diye çıktım yola, elime geçen bir naheser oldu jübilemi yaptım ilk ve son olduyok be bir kere de etaminden kuran kılıfı yapmıştım ananneme o da naheser olmustu :)))

ha haahahah ya yerim seni

ben eskişehirde oturuyorum eskişehir acı bademde yapılacak yaşım 34 ilk denemem
Yeme içme falan onlar teferruat canım öncelikle kendini inandır herşey pozitif olacak düşüncesini felsefe edin ve öyle başla en önemlisi bu yani rahatlıkkkk

Kizlar ya bisey sorcam bugun benim 6. günüm ve transferden sonra ssla ısınamadım hep soğuğum üşüyorum. denizlide yaşıyorum birde havada sicak. basina böyle bi durum gelen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…