• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

benimde isimler hazır Allahtan kayınvalidemler hiç karışmaz böyle şeylere
hadi isimleri de paylaşalım :KK71:
benim kız olursa Yüsra
Erkek olursa Tuğra
inşallahhhh:dua:

kızlar bu arada bende butik sabun\kokulu taş vs yapıyorum burada doğum mevlüd için isteyen olursa maliyetine yapacağım . ayrıca lohusa taç filan yapan tanıdığımda var ondanda indrim koparırım sizin için
Anam cidden mi kız. Sana bian kanım ısındı :)))))

Öle demesi zaten insanı gıcık eder valla ben herşeyi söledim en ufak şeyi bile ben istediğim gibi alıcam kimse bana bişe almasın dedim. Bu arada aldıklarımızdan birbirimize önerilerde de bulunuruz cnm inşşşş :-)
Ay iwettya bide onlar var ne güzel olcak allamya :)))

Benim kaynanamın haberi bile yok bu tedaviden. Yemin ediyorum benimki ile hiç biri yarışamaz. Bana değil herkese kaynana böyle bir şey olamaz yani herkese karısıyor lakabı bile var: Semra kaynana. Konusmadım olmadı, iyi oldum olmadı, nötr oldum olmadı. Eşi de tam bir light Selami saçma bir aile. Eşim bence onların çocuğu değil:))) Eşim annesine benziyor tip olarak inşallah çocuğum benzemez nolur amin diyin içinizden Allah aşkına. :)))
Ahahahahha sonsuz kere amin yawrukuşum kıyamam sana :) ozaman kocana hiç benzemesin yawrular:)))

Back