Kuzum bende acil durum vardı kombim bozuldu anneme indim duş aldım yemek yedim yasin okudum ettim anca geldim. Ah ah inşallah bebişim inşallahEki Görüntüle 1904260
Bu pusetlerle bebişlerimizi hastaneden alıp evimize gidecez inşallah kızlarr ayyyyyY Yellu @Doei nerelerdesiniz kızlarrr
He canım oldu ya bırakında zor güç bela doguruyoruz isimlerini de biz koyalım beOldu paşam deseydin. Bizimkilerde bana takılıyo kayınvalidenin ismini koyarız diye ya ya diyorum bende :))
Aynen öyle cnmTeşekkür ederim canım sen de oylesın maşallah. Benimki zaman gecırmek amaclı sadece severek de yapınca ortaya guzel seyler cıkıyo
AminnnnAminnnnnnnn kaynanalara hiç birimizinki benzemesin en korktuğum şey.. hele görümcenin yanından geçmesin.. aklıma geliyo bazen aklımı kaçırıcak gibi oluyorum o kadar yani.. lütfen bana da amin diyin kızlar
Benim kız olursa elizanbenimde isimler hazır Allahtan kayınvalidemler hiç karışmaz böyle şeylere
hadi isimleri de paylaşalım
benim kız olursa Yüsra
Erkek olursa Tuğra
inşallahhhh
Anam cidden mi kız. Sana bian kanım ısındı :)))))kızlar bu arada bende butik sabun\kokulu taş vs yapıyorum burada doğum mevlüd için isteyen olursa maliyetine yapacağım . ayrıca lohusa taç filan yapan tanıdığımda var ondanda indrim koparırım sizin için
ş alınca bebiş gibi oluyor insanAhahah burdayım burdayım geldim. Çıldırmadan gitti şükür doei :))
Ay iwettya bide onlar var ne güzel olcak allamya :)))Öle demesi zaten insanı gıcık eder valla ben herşeyi söledim en ufak şeyi bile ben istediğim gibi alıcam kimse bana bişe almasın dedim. Bu arada aldıklarımızdan birbirimize önerilerde de bulunuruz cnm inşşşş
tedavi srasında ağrı sancı çok oluyormu tedavi öncesi ve sonrası neler yapmalıyım
El ezan dan geliyor arapça da güneşe uzanan ezan sesi demek canımelizann hiç duymamıştımSevgi1312 anlamı ne
Ahahahahha sonsuz kere amin yawrukuşum kıyamam sana :) ozaman kocana hiç benzemesin yawrular:)))Benim kaynanamın haberi bile yok bu tedaviden. Yemin ediyorum benimki ile hiç biri yarışamaz. Bana değil herkese kaynana böyle bir şey olamaz yani herkese karısıyor lakabı bile var: Semra kaynana. Konusmadım olmadı, iyi oldum olmadı, nötr oldum olmadı. Eşi de tam bir light Selami saçma bir aile. Eşim bence onların çocuğu değil:))) Eşim annesine benziyor tip olarak inşallah çocuğum benzemez nolur amin diyin içinizden Allah aşkına. :)))
El ezan dan geliyor arapça da güneşe uzanan ezan sesi demek canım
Amin canım inşallahhhhhhmm güzelmiş olsun da hayırlısıyla adıyla yaşasın inşallah tatlım
Tabisi burdan inş özelden konuşuruz numaramı yazarım isteyenlere .inş ozamanlarıda görürüz AminnAnam cidden mi kız. Sana bian kanım ısındı :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?