2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Hoşbulduk canım annem babamla kahvaltı hazırlarken 3 kişiyiz yetmez falan diyodu ben de 3 mü dedim bebişlerim var benim 5 kişiyiz doyurdum karınlarını geldim
Hoşgeldin foruma cidden çok güzel sohbet ve içten insanlar toplanmış buraya ben de çok keyifle okuyorum hep :) hoşgeldin değil pardon hoşgeldiniz

Alyansa ip geçirip sol bileğinin üstüne tutuyosun yuvarlak dönerse kız düz bi şekilde sallanırsa
canım Allah razı olsun senden okuyalım hep beraber inş.. okurken tütlerim diken diken oldu ya

Hoşgeldin foruma cidden çok güzel sohbet ve içten insanlar toplanmış buraya ben de çok keyifle okuyorum hep :) hoşgeldin değil pardon hoşgeldiniz

Teşekkür ederim canım hoşbuldum bence de çok keyifli moral oluyo gerçekten burda sohbet etmek

Merhaba bende paylasayim istedim 4.denememiz 2 embriyo transfer edildi 15.gun 1676 cikti sonuc mevlam kucagima almayida nasip eder ins.Herkesler guzel haberler alir ins.

Aminnnnnnnn kaynanalara hiç birimizinki benzemesin en korktuğum şey.. hele görümcenin yanından geçmesin.. aklıma geliyo bazen aklımı kaçırıcak gibi oluyorum o kadar yani.. lütfen bana da amin diyin kızlar

Valla benimkilerin isimleri de hazır canım geçenlerde kayınvalidem benim adım konacak mecburen dedi bana bende hayır asla öle bişe olmayacak dedim ben zor sahip oldum adını ben koyarım dedim
Oldu paşam deseydin. Bizimkilerde bana takılıyo kayınvalidenin ismini koyarız diye ya ya diyorum bende :))

oo bi namaz kılıp duş alayım dedim coşmuş buralarr :) becerikli arkadaşlara maşallahh bende çok severim örmeyi işlemeyi .. geçen yıla kadar etamin pano işleyip sattım bende
yakın arkadaşlarıma da bebek şekeri kokulu taş yapmışlığım var
örgü örmeyi de çok severim :)
henüz penye iple çalışmadım ama bu pusetten ve inşallah bebeğim olursa dolabının içi için düzenleyici sepetler öreceğim Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…