• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ay inş zamanı geldiğinde neden olmasın. Ben de kırlent bebek battanıyesı vs örüyorum ama hobi amaçlı daha ticarete dökmedim :)
aç hemen bi instagram hesabı şimdilik facebk arkadaşlarına ekle yaptıklarından bir kaç foto koy ben öyle başladım zaten önce tanıdıklarıma yaptım sonra onların arkadaşlarına ara ara yapıyorum zamanla kitle edinirsin

Ay inş zamanı geldiğinde neden olmasın. Ben de kırlent bebek battanıyesı vs örüyorum ama hobi amaçlı daha ticarete dökmedim :)
Vallahi bende bebeğimim ilk oyuncaklarını ellerimle yaptım kapı süsünü falan yaptım daha da yapmaya devam edeceğim herşeyi elimle yapmayı severiö bendee :-)

aç hemen bi instagram hesabı şimdilik facebk arkadaşlarına ekle yaptıklarından bir kaç foto koy ben öyle başladım zaten önce tanıdıklarıma yaptım sonra onların arkadaşlarına ara ara yapıyorum zamanla kitle edinirsin

İnstagramım var oraya da koyuyorum yaptılarımı ama satıs yapılır demedım henuz. Talep cok gelır de yetısemem dıye korkuyorum :D şaka bi yana çok ilgilenemiyorum çalıştığım için

Son yaptıklarım bunlar :KK69::KK69:

Eklentiler

• IMG_4434.jpg
    IMG_4434.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4435.jpg
    IMG_4435.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_4436.jpg
    IMG_4436.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 31
Benim kaynanamın haberi bile yok bu tedaviden. Yemin ediyorum benimki ile hiç biri yarışamaz. Bana değil herkese kaynana böyle bir şey olamaz yani herkese karısıyor lakabı bile var: Semra kaynana. Konusmadım olmadı, iyi oldum olmadı, nötr oldum olmadı. Eşi de tam bir light Selami saçma bir aile. Eşim bence onların çocuğu değil:))) Eşim annesine benziyor tip olarak inşallah çocuğum benzemez nolur amin diyin içinizden Allah aşkına. :)))

Benim kaynanamın haberi bile yok bu tedaviden. Yemin ediyorum benimki ile hiç biri yarışamaz. Bana değil herkese kaynana böyle bir şey olamaz yani herkese karısıyor lakabı bile var: Semra kaynana. Konusmadım olmadı, iyi oldum olmadı, nötr oldum olmadı. Eşi de tam bir light Selami saçma bir aile. Eşim bence onların çocuğu değil:))) Eşim annesine benziyor tip olarak inşallah çocuğum benzemez nolur amin diyin içinizden Allah aşkına. :)))
Senle benim kaderimiz aynı farkında mısın :-) benim kayınvalidemi tarif ettin :-)

:D çok amiiinn :)

Eşim görevlendirmede olmasa kayseriye gelmezdim zaten evimde dururdum ben ama mecbur kaldım vallahi

Nasıl desem mesela? Bir cenaze olunca bile haber gönderiliyor aman o gelmesin huzursuzluk çıkarmasın diye varın siz düşünün.

Kızlar ben kendime biraz yemek yapayım. Cuma cuma gıybet yaptık Allahım sen affet:)) Sevgicim Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Nasıl desem mesela? Bir cenaze olunca bile haber gönderiliyor aman o gelmesin huzursuzluk çıkarmasın diye varın siz düşünün.
oyyy babanem gibi bilirim :)) benimki iyi sağolsun kızı gibi seviyor .şimdiilk aramız iyi bebiş doğunca fikir ayrılıkları olacağı muhakkak üst katımda oturuyor :))

Back