• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Selam kızlar.. rabbim bu yolda hiç birimizi utandırmasın. Sağlıkla huzurla nasip etsin inş

Ben adet günümü bekliyorum yarın öbürgün olmam gerekiyo.. ilaç başlanıcak 2. Gün.. bişi sormak istiyorum ilaç başladıktan kaç gün sonra toplama işlemi yapılıyo bilgi verebilir misiniz?

Ortalama 9-14 gün arasında değişiyor Senin yumurtalarının büyüklüklerine bağlı
Ben 20 Kasımda adet oldum 21 Kasımda ilaçlara başladık
3 Aralık'ta yani dün yumurtalar toplandı

Hoşbulduk
Bende de heyecanlı bekleyiş devam ediyor yarın yumurtaların döllenip döllenmedikleri
Embriyo oluşup oluşmadığını oluştuysa transfer için çağrılmayı bekliyoruz

Kizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi

canım, şimdi nasılsın?
tüpü aldılar mı? çok üzüldüm inan.

Gunaydin kizlar hepinize tesekkur ederim. Ben dun laparaskopi oldum dış gebeligi aldilar tüpümü almamis cok sukur ama agzini kapattim tüpün kanama yapti istersen sonra actirabilirsin dediler Allah kimseye gostermesin boyle seyler ne oldumu sasirdim mutlu mesut kalp atisi duymaya gidipte apar topar hastanrye yatip ameliyat olmak hic kolay degil.
neyse çok geçmiş olsun. bu mesajını okumadan yazmıştım.

Merhaba kızlar aranızda crinone jel kullanan var mı..bu jel benden neredeyse her renkte geri geliyo normal mi acaba :110:

Progestan jel kullanıyorum ben balık yağı hapları gibi
Vajinal fitil ileri itebildiğim kadar itiyorum
Dış jelatini belli zaman sonra idrarla birlikte parçalanarak çıkıyor

Progestan jel kullanıyorum ben balık yağı hapları gibi
Vajinal fitil ileri itebildiğim kadar itiyorum
Dış jelatini belli zaman sonra idrarla birlikte parçalanarak çıkıyor
Jel deli etti beni kullanımı kolay ama geri geldiğinde renk değiştiriyor sürekli ..fitil daha iyi jel gibi renk derdi yok en azından..

Back