2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Canım benim herhangi bir rahatsızlığım yok ama benimde senin gibi çıktı. Doktor ilaçla tedavi edeceğiz korkulacak birşey yok dedi. Sınır 4.7 ama istenilen 1.5civarlarıymış.

Sen tup bebeklemi hamile kaldin peki ?tupe baslamadan tsh degerin kacti?ve de lh fsh e2 prolaktinin kacti?

Sen tup bebeklemi hamile kaldin peki ?tupe baslamadan tsh degerin kacti?ve de lh fsh e2 prolaktinin kacti?
Evet bende tüp bebekle hamile kaldım. Ama o söylediğin değerleri hiç bilmiyorum. Her gittiğimde kan alırlardı sonuçlara bakıp ilaç dozajlarını onlar ayarlardı. Hiç merakta etmedim sonuçları.

Evet bende tüp bebekle hamile kaldım. Ama o söylediğin değerleri hiç bilmiyorum. Her gittiğimde kan alırlardı sonuçlara bakıp ilaç dozajlarını onlar ayarlardı. Hiç merakta etmedim sonuçları.

En iyisi cnm merak etmemek takmamak zaten...en iyisini yapmissin.benimde iste tsh yuksek dedi en son doktorum ondan danismak istedim herkese.yuksekmi diye

En iyisi cnm merak etmemek takmamak zaten...en iyisini yapmissin.benimde iste tsh yuksek dedi en son doktorum ondan danismak istedim herkese.yuksekmi diye
Ben tsh yüksekliğini bile takmadım kafama. Açıkcası hiç araştırmadım bile gebelikteki zararlarını. Çok okumak etmek iyi değil gerçekten. Sende takma kafana hiç bi sürü hormon alıyoruz yüksek çıkması çok normal.

arkadaşlar merhaba ben forumu 1 aydır takip ediyorum yazmak yeni kısmet oldu.Bende ekimde 4. tüp bebek denememi yaptırdım 26 ekimde 2 embriyo tranfer edildi 13 gün sonra betam 271 15. günde 606 çıktı bende tabi hamile olarak sevindim ta ki ultrasona girinceye kadar malesef kese görülmedi ve ben ilaçlarımı bıraktım kanda betam 880 e düştü benim durumumda olanınız var mı?tsh 5 e yükselmiş ben levatiron 75 kullanıyorum pko ve hipotroidim var sanırım insülin direncim de var çünkü inofolik kullanıyorum

Geçmiş olsun üzüldüm değerler yüksekmis ya nasıl olmuş ki salı gün benimde ilk utrason um var korktum iyice seni okuyunca ne desek bos rabbim böyle uygun girmus

Kızlar selam... cuma akşam 11 civarı kıpkırmızı kanamam oldu pedi doldurcak kadar, doktoru aradım hemen acile git ultrasonla bakıp iğne yapsınlar dedi. Ultrasnda kese bozulmuş kanama alanı var dedi, iğne yaptılar hemen kanamam durdu. Dün sabah kendi doktoruma gittim, kese biraz bozulmuş ama hala yukarda takibe değer dedi. Kese arkasında kanama alanı varmış ağrım falan yok bianda oldu yarın tekrar gidicem bakıcak duruma göre nolcak bilmiyorum çok çok üzgünüm herşeyin hayırlısı tabi, dualarınıza benide katın olurmu?

Geçmiş olsun üzüldüm değerler yüksekmis ya nasıl olmuş ki salı gün benimde ilk utrason um var korktum iyice seni okuyunca ne desek bos rabbim böyle uygun girmus
Geçmiş olsun kese bozulmuş sa nasıl olacak ya yat sürekli canim

Saol canım yatıyorum zaten hep şekli biraz bozulmuş dedi bilmiyorum yarın daha netleşir heralde herşey

Allahim herkesin bebegini saglik ve guzellikle kucagina almayi nasip etsin kimseyi kendi derdimle uzmek istemem herkesin imtihani farkli o yuzden hep olumlu dusunmek gerekir

Saol canım yatıyorum zaten hep şekli biraz bozulmuş dedi bilmiyorum yarın daha netleşir heralde herşey
Salı günü utrason um var 11.11. transferim 4 hafta 3 gunluk pozitif keseyi görmedik daha inan çok korkuyorum bi terslik olacak diye dinlen bence bişey yoktur bir cok hamile de oluyor kanama

Salı günü utrason um var 11.11. transferim 4 hafta 3 gunluk pozitif keseyi görmedik daha inan çok korkuyorum bi terslik olacak diye dinlen bence bişey yoktur bir cok hamile de oluyor kanama
Canım gözün aydın seninde inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahım. Kanama daha iğneyi vurmadan çok azalmıştı bi geldi vurdu geçti hemen gibi oldu, ama kesenin bozulması canımı sıktı. Bakalım hep hayırlısını istedim, olucağı varsa olucak. Sende korkma hep olumlu ol, herkesin yaşadığı farklı

Günaydın herkese inşallah guzel hayırlı haftamiz olsun güzel pozitif tahliller alalimm inşallah

kızlar dün akşam butun jel kalıntıları boşaldı benden kahve rengı krem di sonra peşinden kırmızı kan geldı ama cok az peçeteye gelecek kadar aradım doktoru acıle gıt dedı gıttım us baktı kesede bısey yok kesenın yanında kanama yok bebek be kalp atısı var ama kanama her ne olsa düşük tehdidi yarı yarıya şansın var ya düşücek ya dogurucan dedı ıgne yaptı kızlar bana dua edın olur mu lütfenn

canım cok gecmıs olsun. rapor al dınlen evde bence. kotu dusunme stres yapman bebege daha cok zarar verır. ıns Allah kucagımıza saglıklı bı sekılde almayı nasıp eder bebeklerımızı

canım cok gecmıs olsun. rapor al dınlen evde bence. kotu dusunme stres yapman bebege daha cok zarar verır. ıns Allah kucagımıza saglıklı bı sekılde almayı nasıp eder bebeklerımızı
inş cnm saol bugun yatıyorum yarın bi gidicem bakalım

Töbe töbe ya sabir sürekli yat canım allah büyük minik bi kan bişey olmaz inşallah bebek sağlıklı şükür cenabi allah inşallah sağ sağlım kucağına aldirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…