2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ay hadi inşalah pozitiftir... Rabbimden umıt kesilmez geçmişte yaptığın testlere bakma sen çok erken yaptın testleri
7 8 10 günlerde yaptm ne blm 10 D çıkardı en azndn neyse ya herşey in en.iyisi Rabbim bilir hayrlysa nasip etsn değilse hiç etmesn

Sizden tek ricam bana bol bol dua edin bi mucize olsn ben mucizeler inanrm çünkü dua kaderi degstrir ☺☺

Dimi yaaa ayakların yere basmıyo gibi oluyo :) bize şey demişlerdi boş boş gülümseyip durcaksınız diye gerçekten öyle oluyo :)
Ya çok garip bi duygu durup durup idrar testine bakıyorum :)) sizin ilk değeriniz kaçtı bide kaçıncı gündü şimdi sıra ikinci testte bide bitmiyo ki heyecan kese kalp atışı derken :)

7 8 10 günlerde yaptm ne blm 10 D çıkardı en azndn neyse ya herşey in en.iyisi Rabbim bilir hayrlysa nasip etsn değilse hiç etmesn
Öyle tabi zaten ne olduysa sizin için hayırlı olsn oldu inşallah... kaçıncı günündü kan verdiğinde

Ya çok garip bi duygu durup durup idrar testine bakıyorum :)) sizin ilk değeriniz kaçtı bide kaçıncı gündü şimdi sıra ikinci testte bide bitmiyo ki heyecan kese kalp atışı derken :)
307 ilk değerim canım :) perşembe günü kese heyecanı sardı şimdi benide :) senin değerein kaç :)

307 ilk değerim canım :) perşembe günü kese heyecanı sardı şimdi benide :) senin değerein kaç :)
Benimde 428 :) ikincisi kaç çıktı peki benim doktorumda çarşamba görürüz keseyi dedi ama tüp bebek doktorum değil kendi kadın doğumcum ben alttan muayene istemiyorum karsrsızım bi pazartesi test sonucumu öğrenelim de

Sizden tek ricam bana bol bol dua edin bi mucize olsn ben mucizeler inanrm çünkü dua kaderi degstrir ☺☺
Canım duayla dünya durur derler... Rabbim inşallah rahmindeki bebeğin sana sımsıkı tutunmuş olmasını nasip eder inşallahhhh

727 ikinciside canım :) senin değerindaha yüksek ya belkı onceden gözükür ): Şükürler olsun yawrucuklarımız var artık :)

Merhaba kızlar benim akşam saatlerinde kıpkırmızı kanamam oldu hemen dr a koştum. Çok şükür bebeğin kalp atışları devam edio ve rahim ağzı kapalı. İstirahat etmemi ve bunun bir düşük tehtidi olduğunu söyledi. Yatıyorum biraz ağrım var ve korkuyorum lütfen benim içinde dua edin

Geçmiş olsun tekrar olmaz inşallah . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…