- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
7 8 10 günlerde yaptm ne blm 10 D çıkardı en azndn neyse ya herşey in en.iyisi Rabbim bilir hayrlysa nasip etsn değilse hiç etmesnAy hadi inşalah pozitiftir... Rabbimden umıt kesilmez geçmişte yaptığın testlere bakma sen çok erken yaptın testleri
31 gün canım :) 4+3 oldu yani :)Yani yeterki sağlıklı olsun kucagini za alalım şimdi 4 hafta 2 günlük mu hamleyiz gulum biz
ediyoruz canım merak etme sen :)Sizden tek ricam bana bol bol dua edin bi mucize olsn ben mucizeler inanrm çünkü dua kaderi degstrir ☺☺
Ya çok garip bi duygu durup durup idrar testine bakıyorum :)) sizin ilk değeriniz kaçtı bide kaçıncı gündü şimdi sıra ikinci testte bide bitmiyo ki heyecan kese kalp atışı derken :)Dimi yaaa ayakların yere basmıyo gibi oluyo :) bize şey demişlerdi boş boş gülümseyip durcaksınız diye gerçekten öyle oluyo :)
Öyle tabi zaten ne olduysa sizin için hayırlı olsn oldu inşallah... kaçıncı günündü kan verdiğinde7 8 10 günlerde yaptm ne blm 10 D çıkardı en azndn neyse ya herşey in en.iyisi Rabbim bilir hayrlysa nasip etsn değilse hiç etmesn
307 ilk değerim canım :) perşembe günü kese heyecanı sardı şimdi benide :) senin değerein kaç :)Ya çok garip bi duygu durup durup idrar testine bakıyorum :)) sizin ilk değeriniz kaçtı bide kaçıncı gündü şimdi sıra ikinci testte bide bitmiyo ki heyecan kese kalp atışı derken :)
Benimde 428 :) ikincisi kaç çıktı peki benim doktorumda çarşamba görürüz keseyi dedi ama tüp bebek doktorum değil kendi kadın doğumcum ben alttan muayene istemiyorum karsrsızım bi pazartesi test sonucumu öğrenelim de307 ilk değerim canım :) perşembe günü kese heyecanı sardı şimdi benide :) senin değerein kaç :)
Canım duayla dünya durur derler... Rabbim inşallah rahmindeki bebeğin sana sımsıkı tutunmuş olmasını nasip eder inşallahhhhSizden tek ricam bana bol bol dua edin bi mucize olsn ben mucizeler inanrm çünkü dua kaderi degstrir ☺☺
727 ikinciside canım :) senin değerindaha yüksek ya belkı onceden gözükür ): Şükürler olsun yawrucuklarımız var artık :)Benimde 428 :) ikincisi kaç çıktı peki benim doktorumda çarşamba görürüz keseyi dedi ama tüp bebek doktorum değil kendi kadın doğumcum ben alttan muayene istemiyorum karsrsızım bi pazartesi test sonucumu öğrenelim de
13 cnmÖyle tabi zaten ne olduysa sizin için hayırlı olsn oldu inşallah... kaçıncı günündü kan verdiğinde
Canın sağolsun allah buyukKizlar negatf ckms sonuç
İnşallah tabi bi embio lari iyi arastirsinlarYapck bişey yok 5.ci deneycm devlette pes etmek tabiatmda yok hıstereskopı önerdi doktr onu bi yaptrm
Ne gerkyrsa yaptrcm cnmİnşallah tabi bi embio lari iyi arastirsinlar
Geçmiş olsun tekrar olmaz inşallah . .Merhaba kızlar benim akşam saatlerinde kıpkırmızı kanamam oldu hemen dr a koştum. Çok şükür bebeğin kalp atışları devam edio ve rahim ağzı kapalı. İstirahat etmemi ve bunun bir düşük tehtidi olduğunu söyledi. Yatıyorum biraz ağrım var ve korkuyorum lütfen benim içinde dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?