- 3 Kasım 2016
- 480
- 239
- 18
Proluton muydu? Ben hala kullanıyorum ya delik deşik oldum3 tane iğne vermişti 11-15-19 unda yaptırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Proluton muydu? Ben hala kullanıyorum ya delik deşik oldum3 tane iğne vermişti 11-15-19 unda yaptırdım
Bence belirti arama canım herkeste farklı olabilir7. Günü vardı bende kasıklarım belim sırtım ağrımıştı çok dün daha azdı bugün sadece kasıklarımda ara ara oluyo
Evet canım öyleydi ama sadece 3 taneydi . Sen hamile kalana kdr kaç tane yaptırmıştınProluton muydu? Ben hala kullanıyorum ya delik deşik oldum
Doğru tabi canım da çok merak ediyorum Çarşamba günü test için gidicem zaman geçmek bilmiyo :)Bence belirti arama canım herkeste farklı olabilir
Valla canım transfer günü başladım 29 ekimde, her 3 günde bir yaptırıyorum.Evet canım öyleydi ama sadece 3 taneydi . Sen hamile kalana kdr kaç tane yaptırmıştın
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberini alırız. Biz de kalp atışını bekliyoruz çarşamba gününüDoğru tabi canım da çok merak ediyorum Çarşamba günü test için gidicem zaman geçmek bilmiyo :)
Allah kısmet ederse hamile kalırsam inşallah belki bana da verir devam ederim bilemiyorum :)Valla canım transfer günü başladım 29 ekimde, her 3 günde bir yaptırıyorum.
Ay ne güzel :) inşallah mutlu ederiz ikimizde :)Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberini alırız. Biz de kalp atışını bekliyoruz çarşamba gününü
Amiin inşallah canım.Ay ne güzel :) inşallah mutlu ederiz ikimizde :)
Kizlar benim kanamam oldu koyu kahve
Sen nasıl oldun canım herşey yolunda mı? Kanaman kesildi mi?Doktorunuzu arayın bence dinlenin birde uzanın çalışmıyorsanız.
Çok normal canım banada çok oluyordu. Güzel haberdir inşallahKızlar benimde sağ kasığıma ara sıra ağrı giriyo kramp gibi normal bişey mi ki
İşe gitmedim bugun sabahtan beri ayagimin altina yastik koydum zaten progestan kullaniyorum. Saat 4 te randevum vardi dr da kese icin bakalm insallah kötü birseyler degildir. Aksama göre çok azaldi ama poff ömrümüz gidiyorDoktorunuzu arayın bence dinlenin birde uzanın çalışmıyorsanız.
Canım selam. Sen pozitifi görmüştün demi? Hepsi gebelikte. Tansiyon düşmesi mide bulanması safra kusması falan. Hepsini yaşadım yaşıyorum bende canım. Yemek konusunda 4-5haftalarda öyleydim şimdi ne olsa yiyorum ama yedikten sonra dehşet midem bulanıyor. Kasık ağrısıda normal yormayaya çalış kendini. İşte imkanın varsa ayağının altına bişey koyselam Y Yellu ve Sevda_S nasılsınız?
benim bugun reglim geceli 6 gun oluyor
işe servisle geliyorum
bi anda serviste gozlerım karardı terlemeye başladım soğuk soğuk ve köpuk kopuk beyaz su istifra ettım sizce bunun gebelıkle alakası olabılır mı
iştahım hıc yok yemek onume gelene kadar cok canım cekıo ama yemeye başlayınca bı anda canım ıstemıyor
bı de yürürken ıs yerınde anıden kasıgıma bıçak saplanıyor
Canım selam. Sen pozitifi görmüştün demi? Hepsi gebelikte. Tansiyon düşmesi mide bulanması safra kusması falan. Hepsini yaşadım yaşıyorum bende canım. Yemek konusunda 4-5haftalarda öyleydim şimdi ne olsa yiyorum ama yedikten sonra dehşet midem bulanıyor. Kasık ağrısıda normal yormayaya çalış kendini. İşte imkanın varsa ayağının altına bişey koy
En son reglin ne zaman canım onu söyle hesaplayalım. Hiç merak etme. Ben geçen perşembe sandalyeye zor oturdum elim ayağım kesildi ablam koştu imdadıma. Bazen yatağa koşarak gidiyorum tansiyonum ansızın düşüyo.tatlım ben kendimi hatırlatayım sen beni yorumla lütfen,
3 kasım tarnsfer
11 gun değerim 59
13 gun değer 138
doktor bıdaha kan verme 10 gun sonra ultrason bakalım dedi haftaya ctesi kese için gidecegız kısmetse
ama bu sabah ılk defa o sekılde kotu oldum
bende suan 4. haftayı bıtırıyor oluyorum dimi?