• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Doktorunuzu arayın bence dinlenin birde uzanın çalışmıyorsanız.
İşe gitmedim bugun sabahtan beri ayagimin altina yastik koydum zaten progestan kullaniyorum. Saat 4 te randevum vardi dr da kese icin bakalm insallah kötü birseyler degildir. Aksama göre çok azaldi ama poff ömrümüz gidiyor

selam Y Yellu ve Sevda_S Sevda_S nasılsınız?
benim bugun reglim geceli 6 gun oluyor
işe servisle geliyorum
bi anda serviste gozlerım karardı terlemeye başladım soğuk soğuk ve köpuk kopuk beyaz su istifra ettım sizce bunun gebelıkle alakası olabılır mı
iştahım hıc yok yemek onume gelene kadar cok canım cekıo ama yemeye başlayınca bı anda canım ıstemıyor
bı de yürürken ıs yerınde anıden kasıgıma bıçak saplanıyor

selam Y Yellu ve Sevda_S Sevda_S nasılsınız?
benim bugun reglim geceli 6 gun oluyor
işe servisle geliyorum
bi anda serviste gozlerım karardı terlemeye başladım soğuk soğuk ve köpuk kopuk beyaz su istifra ettım sizce bunun gebelıkle alakası olabılır mı
iştahım hıc yok yemek onume gelene kadar cok canım cekıo ama yemeye başlayınca bı anda canım ıstemıyor
bı de yürürken ıs yerınde anıden kasıgıma bıçak saplanıyor
Canım selam. Sen pozitifi görmüştün demi? Hepsi gebelikte. Tansiyon düşmesi mide bulanması safra kusması falan. Hepsini yaşadım yaşıyorum bende canım. Yemek konusunda 4-5haftalarda öyleydim şimdi ne olsa yiyorum ama yedikten sonra dehşet midem bulanıyor. Kasık ağrısıda normal yormayaya çalış kendini. İşte imkanın varsa ayağının altına bişey koy

Canım selam. Sen pozitifi görmüştün demi? Hepsi gebelikte. Tansiyon düşmesi mide bulanması safra kusması falan. Hepsini yaşadım yaşıyorum bende canım. Yemek konusunda 4-5haftalarda öyleydim şimdi ne olsa yiyorum ama yedikten sonra dehşet midem bulanıyor. Kasık ağrısıda normal yormayaya çalış kendini. İşte imkanın varsa ayağının altına bişey koy

tatlım ben kendimi hatırlatayım sen beni yorumla lütfen,

3 kasım tarnsfer
11 gun değerim 59
13 gun değer 138
doktor bıdaha kan verme 10 gun sonra ultrason bakalım dedi haftaya ctesi kese için gidecegız kısmetse
ama bu sabah ılk defa o sekılde kotu oldum
bende suan 4. haftayı bıtırıyor oluyorum dimi?

tatlım ben kendimi hatırlatayım sen beni yorumla lütfen,

3 kasım tarnsfer
11 gun değerim 59
13 gun değer 138
doktor bıdaha kan verme 10 gun sonra ultrason bakalım dedi haftaya ctesi kese için gidecegız kısmetse
ama bu sabah ılk defa o sekılde kotu oldum
bende suan 4. haftayı bıtırıyor oluyorum dimi?
En son reglin ne zaman canım onu söyle hesaplayalım. Hiç merak etme. Ben geçen perşembe sandalyeye zor oturdum elim ayağım kesildi ablam koştu imdadıma. Bazen yatağa koşarak gidiyorum tansiyonum ansızın düşüyo.

Back