Ben de ayniyim.bugun agladim sinirdenBende sürekli var ama heyecan kaygı korku bi sürü değişik değişik nedenlerden bebişim üzülmese her an ağlayalirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ayniyim.bugun agladim sinirdenBende sürekli var ama heyecan kaygı korku bi sürü değişik değişik nedenlerden bebişim üzülmese her an ağlayalirim :)
Bana da erken baktı canım transferin 14.günü baktı. Hiç bir sakıncası yok vajinadan bakmanın. Hadi insallah görürsün keseyi.Kızlar selaam:) geçen çarşamba 31 çıkmıştı kanda değerim, cuma tekrarladım testi 148 çıktı:) doktor salı günü çağırdı kese görmeye, erken gibi geldi bana ama hamile arkadaşlar keseniz me zaman gözükmüştü? Bide vajinal bakıcak heralde bi sakıncası yoktur dimi?
İnşallah canım ya şimdide onun derdine düştük:) sen görmüşmüydün 14. Gün değerin kaçtı?Bana da erken baktı canım transferin 14.günü baktı. Hiç bir sakıncası yok vajinadan bakmanın. Hadi insallah görürsün keseyi.
Öyle gün ölçmedim değeri ama 9.gün 320 idi. Gördük keseyi çok şükür. Çarşamba da kalp atışını duymaya gitcez inşallah duyarizİnşallah canım ya şimdide onun derdine düştük:) sen görmüşmüydün 14. Gün değerin kaçtı?
Maşallah canım değerin çok güzelmiş:) inşallah duyarsın tatlım biri bitiyo biri başlıyo dimi:) bugünlerimize çok şükür..Öyle gün ölçmedim değeri ama 9.gün 320 idi. Gördük keseyi çok şükür. Çarşamba da kalp atışını duymaya gitcez inşallah duyariz
Aynen canım stres bitmiyor.Maşallah canım değerin çok güzelmiş:) inşallah duyarsın tatlım biri bitiyo biri başlıyo dimi:) bugünlerimize çok şükür..
Ay ne güzel belli olmuş 9. Dünden :)Öyle gün ölçmedim değeri ama 9.gün 320 idi. Gördük keseyi çok şükür. Çarşamba da kalp atışını duymaya gitcez inşallah duyariz
Hatta 7.gün kan tahlili yaptırdım 98 çıkmıştıAy ne güzel belli olmuş 9. Dünden :)
İkiz mi ki :) öyle erken belli olur diyolar ya :)Hatta 7.gün kan tahlili yaptırdım 98 çıkmıştı
Yaa canım ben de bunu soracaktım. Jeli bırakınca dediğin gibi akıntı ve tortu geliyor. Tortu normal de akıntı nedir ben de korkuyorum.Kizlar ya progestan fitille birlikte sariyla kahverengi arasi akinti geliyor normalmi sizdede varmi korkmaya başladim
Bende fitil kullanıyorum iki gündür koyu sarı akıntı oluyorYaa canım ben de bunu soracaktım. Jeli bırakınca dediğin gibi akıntı ve tortu geliyor. Tortu normal de akıntı nedir ben de korkuyorum.
Ben de leke yok artık diye bırakınca akıntı başlıyor bu defa da. Crinone jel kullanıyordum bıraktım akıntı başladıBende fitil kullanıyorum iki gündür koyu sarı akıntı oluyor
Bana jel vermedi sadece fitil verdiBen de leke yok artık diye bırakınca akıntı başlıyor bu defa da. Crinone jel kullanıyordum bıraktım akıntı başladı
Belirtiler bişeyler olmuş muydu kız sende benim 9. Gün bugün pek bişey YokBen de leke yok artık diye bırakınca akıntı başlıyor bu defa da. Crinone jel kullanıyordum bıraktım akıntı başladı
İğne kullanıyor musun peki?Bana jel vermedi sadece fitil verdi
3 tane iğne vermişti 11-15-19 unda yaptırdımİğne kullanıyor musun peki?
Adet belirtileri olmuştu bende. Kasık bel agrilarim başlamıştıBelirtiler bişeyler olmuş muydu kız sende benim 9. Gün bugün pek bişey Yok
7. Günü vardı bende kasıklarım belim sırtım ağrımıştı çok dün daha azdı bugün sadece kasıklarımda ara ara oluyoAdet belirtileri olmuştu bende. Kasık bel agrilarim başlamıştı