• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar selaam:) geçen çarşamba 31 çıkmıştı kanda değerim, cuma tekrarladım testi 148 çıktı:) doktor salı günü çağırdı kese görmeye, erken gibi geldi bana ama hamile arkadaşlar keseniz me zaman gözükmüştü? Bide vajinal bakıcak heralde bi sakıncası yoktur dimi?

Kızlar selaam:) geçen çarşamba 31 çıkmıştı kanda değerim, cuma tekrarladım testi 148 çıktı:) doktor salı günü çağırdı kese görmeye, erken gibi geldi bana ama hamile arkadaşlar keseniz me zaman gözükmüştü? Bide vajinal bakıcak heralde bi sakıncası yoktur dimi?
Bana da erken baktı canım transferin 14.günü baktı. Hiç bir sakıncası yok vajinadan bakmanın. Hadi insallah görürsün keseyi.

Öyle gün ölçmedim değeri ama 9.gün 320 idi. Gördük keseyi çok şükür. Çarşamba da kalp atışını duymaya gitcez inşallah duyariz
Maşallah canım değerin çok güzelmiş:) inşallah duyarsın tatlım biri bitiyo biri başlıyo dimi:) bugünlerimize çok şükür..

Kizlar ya progestan fitille birlikte sariyla kahverengi arasi akinti geliyor normalmi sizdede varmi korkmaya başladim

Back