• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Benmde belm agryo yarn 8.ci günüm valla acile gDP kan vercm azda olsa çıkar dye düşünüyrm
Çok erken bence cnm moralini bozarsin durduk yere bana da iki tane kondu demekki biri tuttu 10. Gün aksam degerim 13 cikti sonrasinda çok katlandi.8. Gün yapsam 0 cikacakti.

Benimde transferimin 4.günü zaman geçmiyor sanki iyi ki burası varda biraz konuşup rahatlıyoruz ve bilgi sahibi oluyoruz
Ben de sennin gibiyim 5.gunumdeyim.kafayi yicem.sonuc beklemek cok zor.bir belirti de yok.transfer gunu wcye gittigimde peceteye kirmizi bisey geldi.arayip sordugumda normal oldugunu solediler cunku kataterin gecisi cok zor olmustu

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katildim. Ayin 15ninde 5.gun embriyo transferim oldu. Bugun 7.gunumdu dayanamadim kan testi yaptirdim. Sonuc 261 cikti. Durum nedir benim ilkte pek anlamiyorum. Cok heycanliyim. Carsamba gercek test gunum
Cok guzel bir deger.belirtileriniz var miydi

Kızlar transferden sonra 12 gün boyunca yattınız mı neler yaptınız nasıl geçiriyorsunuz bekleme sürecini :KK16:

Back