Canım sen yanlış hesaplamadıysam 4+6 sın. Hamilelik takvimi eklesene burda. Nettende hesapla bak. Buraya yaz benim gibi inza gibi çıksın. Hem gördükçe hoşuna gidertatlım benım son reglım
19 ekim başlangıcı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen yanlış hesaplamadıysam 4+6 sın. Hamilelik takvimi eklesene burda. Nettende hesapla bak. Buraya yaz benim gibi inza gibi çıksın. Hem gördükçe hoşuna gidertatlım benım son reglım
19 ekim başlangıcı
Canım kişisel bilgilerine gir ama öncesinde netten doğum yapacağın tarihi öğren. Kişisel bilgiler kısmında hamilelik takvimi diye bişi var. Oraya doğum zamanı tarihini yaz ve kaydet de bi sene bakalım olcak mıkardeşim bunu bi turlu ekleyemedim bende sizden ozendim hem günlük bıldırımde yapıyor ama sayfayı tıklıyorum forum ana sayfasına benı gerı gonderıyor
Ağzından bal damlıyomuş gibi geldi şuan :) umarım öyledir :)Çok normal canım banada çok oluyordu. Güzel haberdir inşallah
İyi düşün iyi olsun kız çok az kaldı baka 2 günAğzından bal damlıyomuş gibi geldi şuan :) umarım öyledir :)
İyi düşünmeye çalışıyorum öyle de hissediyorum zaten inşallah öyledir :) aslında 2 gün tabikide normal şartlar altında çok kısa bi süre ama böyle zamanlarda geçmiiiiiyyoo :)İyi düşün iyi olsun kız çok az kaldı baka 2 gün
Son1-2 günde saat say iyi geliyo walla bak :)))İyi düşünmeye çalışıyorum öyle de hissediyorum zaten inşallah öyledir :) aslında 2 gün tabikide normal şartlar altında çok kısa bi süre ama böyle zamanlarda geçmiiiiiyyoo :)
Benimde iştah ayni cnm midemde bulaniyor kokulara bicak saplamasida oluyor ama benim aksam kahverengi kanamam oldu bugun dr a gidecem kese icin insallah bir problem yoktur bakalm.selam Y Yellu ve Sevda_S nasılsınız?
benim bugun reglim geceli 6 gun oluyor
işe servisle geliyorum
bi anda serviste gozlerım karardı terlemeye başladım soğuk soğuk ve köpuk kopuk beyaz su istifra ettım sizce bunun gebelıkle alakası olabılır mı
iştahım hıc yok yemek onume gelene kadar cok canım cekıo ama yemeye başlayınca bı anda canım ıstemıyor
bı de yürürken ıs yerınde anıden kasıgıma bıçak saplanıyor
ASon1-2 günde saat say iyi geliyo walla bak :)))
İnşallah yoktur canım benim. Çok kişinin lekelenmesi oluyor. Gitte doktora için rahatlasın. Bide haber et emiBenimde iştah ayni cnm midemde bulaniyor kokulara bicak saplamasida oluyor ama benim aksam kahverengi kanamam oldu bugun dr a gidecem kese icin insallah bir problem yoktur bakalm.
Yok kız hiç geçmez öyle :)Son1-2 günde saat say iyi geliyo walla bak :)))
Etcem cnm etmemmi eşimi bekliyorum otobusle gitmeyim dedim balalm cok sukur bir iki saattir birsey gelmediİnşallah yoktur canım benim. Çok kişinin lekelenmesi oluyor. Gitte doktora için rahatlasın. Bide haber et emi
Kız ne otobüsü sakın. Bana minibüs otobüs sakın dedi doktorlar. İçini ferah tut canım. Güzel haberler al inşallahEtcem cnm etmemmi eşimi bekliyorum otobusle gitmeyim dedim balalm cok sukur bir iki saattir birsey gelmedi
Canım kişisel bilgilerine gir ama öncesinde netten doğum yapacağın tarihi öğren. Kişisel bilgiler kısmında hamilelik takvimi diye bişi var. Oraya doğum zamanı tarihini yaz ve kaydet de bi sene bakalım olcak mı
Ne saymıştık yellumm bee hey gidi günler heySon1-2 günde saat say iyi geliyo walla bak :)))
Ben biniyorum ama binmek zorunda kalıyorum yaniKız ne otobüsü sakın. Bana minibüs otobüs sakın dedi doktorlar. İçini ferah tut canım. Güzel haberler al inşallah
Olmuş işte tatlımoldu mu bılmıyorum canım ama yaptım
Ay kuzumya hemde ne saydık ne saydık. Şimdi saymıyoz mu sankiNe saymıştık yellumm bee hey gidi günler hey
Zorundaysan Allaha emanet kuzumBen biniyorum ama binmek zorunda kalıyorum yani
Saymakla tükenmez bizim işAy kuzumya hemde ne saydık ne saydık. Şimdi saymıyoz mu sanki